Vzgoja/zgled itak. Saj druge ni.
Se strinjamo, da nič ne moremo preventivno narediti, ker ne veš, ali bo psihopat res naredil škodo, ali je mogoče celo ne bo.
Ampak se sprašujem, zakaj se AFTER nekaj ne naredi.
Pa ne da se ga zapre v Polje ali Dob. Kako bo tak imbecil koristil družbi? Živi skoraj luksuzno na naše stroške, 80% prepričan pa sem, da ko bo prišel ven, bo še eno pizd.....naredil. A ni lažje in cenejše za družbo plačat 23centov za 9mm metek in se mu ga v glavo pošlje?
Dal bi mu izbiro 9mm, ali pa da doživljenjsko počne nekaj družbi koristnega.
Sem pa prepričan, da če policist nebi bil zadet in bi jima uspelo na licu mesta usmrtit psihopata, bi bila cela piz...... in bi naslovnice bile v smislu, da sta prekoračila pooblastila in da fant sploh ni bil tok napačen in da je še eni sosedi pomagal vrt preštihat in da bi še celo kaj dobrega iz njega ratalo.
Model je edino za pod rušo. Vem kako je potekala scena v Fužinah, je moj kolega imel nastavljeno pištolo na glavo in mi je malo opisal, kaj se je dogajalo. Sem iz istega "foha" kot on, s to razliko, da sem malo dlje stran in ni prišel k meni po strelivo.
Si probam predstavljat, kako bi bilo, če bi meni držal pištolo na glavo. Ne znam si. Vem samo, da če bi mi ga nekako uspelo obvladati in mu vzeti pištolo, bi ga direkt v glavo počil. Samo je problem v tem, ker bi ga jaz naj..... Pa čeprav gre za tvoje življenje.