helikopter v Z zasavju

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Apollo8@ čakal sem da se oglasiš vendar niti ti kot policist mi ne boš prepričal da so nekatere zadeve glede kaznovanja in kvote koliko kaznovati neresnične,procenti pri plači?? uspešnost dragi kolega se vam ocenjuje -- sicer pa kolikor vem je tudi taka debata na javnih medijih prepovedana in kot policist ne smeš sodelovati v temi.Se motim.
Če preveč pametujem si nisem sam kriv krivi so tisti ki včasih potarnajoi o svoji službi, mene to ne moti niti tvoje mnenje ki si ga ustvarjaš do mojega pisanja , imaš svoj prav.

Vir--splet

Ali je policist opravljal redno kontrolo prometa ali pa so načrtno iskali določenega voznika, Japelj ni želel komentirati.

Nadaljevanje--
Sicer pa svetujem vašim zadolženim da bi bilo lepo če bi natrosili prave informacije o vsej zadevi, ti kot policist jih sigurno bolje veš kot jaz bilo bi pa korektno do javnosti da bi zadevo preko konference za novinarje tudi ustrezno zaključili da se v javnosti ne bi porajali dvomi kako in kaj.
Pa brez zamere apoloo8.

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Evo, sej sem vedel. Tega morilca že vlačijo po psihiatriji. Ta ne bo videl Doba, sem prepričan.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.450
113
To je res. Res pa je tudinda hrastovca marsikdo nikoli vec ne zapusti (beri: dosmrtna).

retro: se enkrat - pises bedarije. Delovna uspesnost javnega usluzbenca se ocenjuje na podlagi dela ki ga le-ta opravlja. Pri ssplosnih policistih je delo na podrocju prometne varnosti eno izmed 4 podrocij. Hkrati pa se delo na tem podrocju ocenjuje na podlagi kvalitete ukrepov (nekdo ki pise samo poloznice za pas pac ne bo imel neke hude ocene s tega podrocja) in pa na podlagi tega koliko delas (npr stevilo opravljenih postopkov). Ne bos verjel - v statistiki kjer se belezi stevilo izrecenih ukrepov se pod isto postavko belezijo tako poloznice kot opozorila. Ja, isto je ali izreces 10 opozoril za pas ali pa 10 denarnih kazni.

In ne to se pri placi ne pozna. Vsa leta sem ocenjen odlicno pa se mi to nikjer ne pozna. Ker ni napredovanj in ker se dvenocenjevanji sploh ne stejeta v napredovanja. A ves varcevanje. Tko da pises na pamet ce pa rabis fizicne dokaze pa ze bom povabil k sebi na siht pa ti vse papirje pokazal.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Apollo8 @verjamem ti čisto vse kar si napisal, vendar vedi da ne pišem na pamet , dalje pa ne bom več o tem ker --veš ti vem jaz , spremenilo ne bo nič in zato bom dalje tiho zaradi čistega miru, če tebi tako odgovarja '? Da ni napredovanj , ne drži. Morda pa so spregledali tvoje delo in delo drugih tvojih sodelavcev, nekaterih niso, ne pišem na pametPa res več ne bom o tem. ...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
ampak statistiko pa morte lovit a ne;)

drugače pa saj možakar spada na psihiatrijo. po možnosti doživljensko. bolje kot, da mu sodijo kot prištevemu po 30 letih bo pa frej... (ali pa še kako leto prej).

je pa tko, da tukaj vojska nima nobene veze... me pa res zanima, kot je rekel apolo, ali bi proplus prevzel odgovornosti itd če bi na policaja strelju en njihov asistent npr... ali bi se spraševali zakaj so ga imeli v službi? aja oni še psihotestov nimajo tko da ipak ne morejo vedeti da je nekdo bolan...

je res, če bi začeli stalno ustavljat s roko na pištoli bi hitro prišlo do pritožb... in retro, a ti mislš da imajo miličniki vse tablce v glavi od kriminalcev?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
je res, če bi začeli stalno ustavljat s roko na pištoli bi hitro prišlo do pritožb... in retro, a ti mislš da imajo miličniki vse tablce v glavi od kriminalcev?

Še huje je to da ustavljajo na pamet --a kaj pa češ

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.450
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Apollo8 @verjamem ti čisto vse kar si napisal, vendar vedi da ne pišem na pamet , dalje pa ne bom več o tem ker --veš ti vem jaz , spremenilo ne bo nič in zato bom dalje tiho zaradi čistega miru, če tebi tako odgovarja '? Da ni napredovanj , ne drži. Morda pa so spregledali tvoje delo in delo drugih tvojih sodelavcev, nekaterih niso, ne pišem na pametPa res več ne bom o tem. ...
Nic ves ti vem jaz. Mozna so samo napredovanja na bolje placano delovno mesto. Ampak napredovanj na podlagi ocene dela pa ni. A razumes da ni zakonske podlage da ti izdajo aneks z visjo placo? Jaz sem vmes napredoval na boljse delovno mesto z visjo placo. Ampak na podlagi ocene delovne uspesnosti bi pred zujf-om napredoval se za 4 placne razrede. In nihce ni nic spregledal samo zakon ne omogoca napredovanj nanpodlagi uspesnosti. Pa lahko nekdo napise 40 poloznic na dan in je ocenjen 5 pa se vedno ne bo napredoval.

@alkoholik - ja lovi se statistika na podlagi strategije ampak za to statistiko je vazen ukrep (in je opozorilo enako vredno kot poloznica). Ampak pri alkotestu npr opozorilo ni mozno ponzakonu in zato je edini ukrep za statistiko ta da te udari po zepu.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
sm videl slike "psihopata" ko ga policaja peljeta na sodišče. Zgleda da je dobil "šus" v vrat..... je zakrpan tam..... celo večkrat naj bi bil zadet, pa je po parih dneh že na nogah.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Samo urezal se je, pri britju.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.450
113
naboji so prebili avto itd...zato je vanj izstrelek priletel s precej manjso energijo kot bi sicer. Ce bi ga direktno zadel bi bil najverjetneje mrtev.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
naboji so prebili avto itd...zato je vanj izstrelek priletel s precej manjso energijo kot bi sicer. Ce bi ga direktno zadel bi bil najverjetneje mrtev.

Enkrat sem že pisal, da bi morali spremeniti protokol zaustavljanja pri kontrolah. Mene osebno ne bi nič motilo, če me ustavi policist, pri tem pa drži roko na orožju-pištoli.Ker slej ko prej boste morali to početi, zaradi lastne varnosti. To bi motilo edino tiste, ki so že itak " prepotentni " in se v življenju nočejo držati nekih pravil in imajo vedno svoj prav.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Enkrat sem že pisal, da bi morali spremeniti protokol zaustavljanja pri kontrolah. Mene osebno ne bi nič motilo, če me ustavi policist, pri tem pa drži roko na orožju-pištoli.Ker slej ko prej boste morali to početi, zaradi lastne varnosti. To bi motilo edino tiste, ki so že itak " prepotentni " in se v življenju nočejo držati nekih pravil in imajo vedno svoj prav.
brez čelade ti spremenjen protokol v tem primeru nebi čisto nič koristil.
pa še čelada vprašanje koliko bi mu koristila ker je višji od položaja strelca tako da prite strel od spodaj navzgor. sedaj če ni cela obrazna maska pa ščit čez brado in vrat...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Dejansko, (to ni film) kaj ti pomaga če imaš roko na pištoli. ?!?!?!, Pištolo bi moral imet v roki, odklenjeno, repetirano in z uperjeno proti tebi, da bi bil hasek in da bi imel prednost first strika. IMHO.