zadeva je simple.. Izhajamo iz točke, da ne boš slučajno neki pogruntal pa bo sekira padla v med, kar se teortično zgodi samo par osebkom na Zemlji.. torej, da boš imel višjo plačo, lahko greš za poslanca, tam ni potrebno neke baš truda,edino nekaj potrepljenja da vrineš v sistem, vse ostalo je pa tako, daboš ti imel 2000 €+moras začet nategovati ljudi, da bodo imeli manj- preprosta logika. Torej nabijanje neke dodane vrednosti, za mali vložek - beri netegnit ljudi da je nekaj vredno, čeprav v resnici ni.Da se, ni pa tudi enostavno. To je recimo recept za 8 ur na dan ali manj, pa da je nek denar. Ampak takih nategunov je malo morje, raja pa se tudi več ne pusti, tako da je tudi to težko.
2 kolega prineseta doma od 2,5 do 4 k € neto domov, nista iz zgornje kategorije, dejansko pa delata vsaj po 10 ur (pa še kakšno soboto potegneta), sta strokovnjaka na svojem področju z zelo malo konkurence, tako da postavljata svojo ceno.
Jaz sem raj kapitalist, 8 ur, vsi vikendi fraj, presežki pa prihajajo konec leta po ogledu bilanc
2 kolega prineseta doma od 2,5 do 4 k € neto domov, nista iz zgornje kategorije, dejansko pa delata vsaj po 10 ur (pa še kakšno soboto potegneta), sta strokovnjaka na svojem področju z zelo malo konkurence, tako da postavljata svojo ceno.
Jaz sem raj kapitalist, 8 ur, vsi vikendi fraj, presežki pa prihajajo konec leta po ogledu bilanc