Hare Krišna?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
V Braziliji sem srečal HareKrišnavce in vam povem, da so prav fajn ljudje.
Nobenega premoženja ne dajo nikomur, nimajo 'šefa', ki občuje z vsemi ženami, ne pljuvajo in nabijajo muzike po ulicah slovenije, ne žicajo stanovanj, ne razstreljujejo avionov in stavb, ne morijo živali za prehranjevanje, ne razvijajo atomske tehnologije, ne posiljujejo z svojo ideologijo, ne nabijajo svoj nedoheban ego v družbi, niso agresivni, mislim, da če bi vsi bli Krišnovci bi svet bil čudovit.
cheer.gif

Mnogi Krišnovci so med znanimi politiki in znanstveniki in imajo družbeno priznane funkcije.
Pa nikoli v zgodovini človeštva še nisi bral v nobeni kroniki, da je pripadnik Krišne moril, ubijal, kradel, kar pa obilno počnejo vse ostale vere.
Nič slabega ne vidim v njih, sam nisem postal to, ne vem zakaj,.
bonk.gif

podpis!

btw, nimam nobene veze z krišno
pozdrav.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Pa nikoli v zgodovini človeštva še nisi bral v nobeni kroniki, da je pripadnik Krišne moril, ubijal, kradel, kar pa obilno počnejo vse ostale vere.
HARE KRISHNA LEADER REPORTED LINKED TO SLAYING
Jury convicts Hare Krishna devotee of friend’s murder
Krishna Leader Guilty, Krishna Leader Expelled, Hare Krishna Leader Sentenced to 30 Years, Krishna Sued for Site by Ex-Owner (vse to in še več na klik )

V vsaki družbi obstajajo tako pozitivne kot negativne izjeme. Od velikosti te družbe pa je odvisno tudi število teh izjem.

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če bi bli vsi poštenjaki in živeli normaln lajf brez nestrpnosti in nasilja, bi lepo živeli v slogi in bi bilo fajn. Za to pa res ni treba bit v Hare krishni.
bonk.gif

Al pa če smo ljudje navadne ovce, ki ne znamo svojih depresivnih lajfov obrniti v pozitivo. Skoz rabimo druge, da nas nekam rinejo.
Saj je dobro, da prebereš takšno knjigo, da ti da mislit, samo le ti živiš sam s seboj, si odgovoren zase in si krojiš usodo, ne pa neki bog. Bogovi so pač ena pravljica glih isto kot Gospodar prstanov al pa Harry Potter.
smirk-1.gif

Ne, res ti ni treba bit zaradi tega pripadnik Krsne, samo je pa eden od nacinov zivljenja v katerem se zivi veliko bolj lagodno.
Bhakte niso materialisti, in ze to je velik plus, naceloma ziveti z cim manj zeljami je lepse. Kar pomisli malo..
smirk-1.gif

Knjigi sem zgolj navedla zato, ker bi s tem razsirili svoja obzorja, in da bi nekateri, ki imajo veliko povedati cez bhakte,
le sprejeli to skupnost in na njo gledali z drugacnega kota.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Bhagavad Gita je priporočljivo branje za vsakogar. Imajo pa Krišnevci prav okusno hrano. Vegetarijanstvo so izpilili do te mere, da se ti samo sline cedijo, ko vidiš kaj vse pripravijo.

Če se ne motim lahko v Lj greš k njim na kosilo (ja tudi če si in boš ostal Musliman).

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Krishna Leader Guilty, Krishna Leader Expelled, Hare Krishna Leader Sentenced to 30 Years, Krishna Sued for Site by Ex-Owner (vse to in še več na klik )

V vsaki družbi obstajajo tako pozitivne kot negativne izjeme. Od velikosti te družbe pa je odvisno tudi število teh izjem.

prav imaš, v družbi obstajamo ljudje, ki iz vsega potegnemo kaj dobrega ven, in ljudje, ki iz vsega naredite sranje...res lepo, da si našel edini primer v zgodovini človeštva, ki je pravzaprav šele sum, nič zagotovo ni še jasno.
aplauz.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Bhagavad Gita je priporočljivo branje za vsakogar. Imajo pa Krišnevci prav okusno hrano. Vegetarijanstvo so izpilili do te mere, da se ti samo sline cedijo, ko vidiš kaj vse pripravijo.

Če se ne motim lahko v Lj greš k njim na kosilo (ja tudi če si in boš ostal Musliman).

Vsako nedeljo se zbirajo v templju, kjer pojejo in poslusajo lekcije, po tem sledi jed.
Izkusnja, ki ni skodljiva.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.094
10.585
113
KSZ

Danes so šli s kočijo po MB. Kakih 100 jih je bilo.

Sicer pa poznam žensko (videl trikrat, neka daljna žlahta), ki je pripadnica ne vem katere sekte, mogoče celo te, in enkrat letno imajo gang bang vse povprek. Mož tolerira, mi a imeli odprta usta, ko sta to razlagala.
bonk.gif

me pa ne motijo drugače.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Verjetno bojo to pravi Narodnjak, čeprav se mi zdi, da sem jih videl tudi že brez čopka.
smile-1.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:

prav imaš, v družbi obstajamo ljudje, ki iz vsega potegnemo kaj dobrega ven, in ljudje, ki iz vsega naredite sranje...res lepo, da si našel edini primer v zgodovini človeštva, ki je pravzaprav šele sum, nič zagotovo ni še jasno.
aplauz.gif

In obstajajo ljudje, ki gonijo svoje in nočejo sprejeti dejstva, pa če jim ga na pladnju serviraš.
Navedem tri (3, ne enega, tri, as in three little pigs) primere načrtnih umorov (first degree murder), ki sem jih mimogrede našel na googlu pod geslom hare krishna murder, torej brez da bi se hudo poglabljal v raziskavo, kjer so navedeni morilci, žrtve, obsodbe, ti pa prideš in rečeš, da sem našel "edini primer v zgodovini človeštva, ki je pravzaprav šele sum, nič zagotovo ni še jasno." Ne vem a se ti ni dalo klikat na linke ali pa upaš, da drugi ne bodo klikali in bodo kar verjeli tvojim besedam. Pa prilepimo najbolj konkreten tekst iz teh linkov (pa da ne boš rekel, da sem iztrgal iz konteksta...
bonk.gif
):

Citat:
Satya Krishna Dasa, a devotee of the Hare Krishna belief system of peace and harmony, was found guilty Tuesday of killing his best friend for cuckolding him. The Multnomah County Circuit Court jury needed just three hours Monday and less than an hour Tuesday to convict Dasa, 31, of the Dec. 20, 2003, aggravated murder of Yuri Bukshin.

Citat:
A jury found Kirtinananda Swami Bhaktipada, 53, guilty of mail fraud and racketeering, including being part of a conspiracy to murder fringe member Charles St. Denis in 1983. Bhaktipada faces a maximum of 90 years in prison and more than $76 million in fines.

Citat:
The dissident, Steve Bryant, was slain in an execution-like killing in 1986 in Los Angeles. Thomas Drescher, the man charged with killing Mr. Bryant, has acknowledged spying on Mr. Bryant but denied any connection with the murder. Mr. Drescher was convicted in December in the 1983 murder of Charles St. Denis, a fringe member of the commune, and was sentenced to life in prison.
A mistrial was declared in mid-January. [...] Jurors told Los Angeles Superior Court Judge Carol Fieldhouse that their deliberations, begun in mid-December, had reached an impasse, deadlocked 8-4 in favor of acquittal. Prosecutors say they will request a new trial.

Ne me narobe zastopit, nič nimam proti njim kot skupnosti, ko jih vidim na kakem festivalu, se rad zaustavim in jih malo poslušam. Hecna se mi je zdela tvoja izjava, ki sem jo prvotno citiral in sem za hec poguglal, če že je kaj na to temo. Verjetno bi našel primere tudi če bi hare krishna zamenjal z mormon, budhist, jehova's witness, itd. Če sem zaradi tega oseba, ki "iz vsega naredim sranje", si ti pač nekdo, ki na forumu preverjeno laže.

Jaz bom s svojo oznako nocoj brez težav zaspal...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Je sploh potrebno izpostavljati takšne deviantne primere? Saj je samoumevno, da ni nobena skupnost brezmadežna.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
še enkrat bravo, ker si na svetovnem spletu našel 3 primere. Pa povej koliko takšnih primerov si že doživel real life v Sloveniji? No naj ti pomagam, v cajtngih je na dan tisoče zločinov ljudi ki niso Krišnovci, pa pomnoži dneve svojega življenja s tisoč. Pa zdaj primerjaj to število s številom zločinov Krišnovcev. No, zdej pa razmišljaj kdo laže, kdo krade in kdo bolhe je.
tvoje razmišljanje je tako, da bi ti trdil, da so plaže na Maldivih najbolj onesnažene, saj si ti vendarle našel en članek, da so v zgodovini človeštva že 3 krat preverjeno našli po eno travico in eno vejico in pa meritev vzorca vode, ki ga je en nemec odvzel med tem ko je scal, je pokazala, da tam voda vsebuje fekalije.
bistvo mojega komentiranja je, da ste mimoidoči absurdno spljuvali Krišnovce, kot kakšne blazne iztirjence, kar v osnovi niso, ziher je med njimi kdo, ki se nam neprimerno vede, vendar brez škode za okolje. In če že primerjamo Krišnovce z drugimi verniki, so to daleč najbolj neškodljivi ljudje. Ravno zato je smešno, da se jim toliko posmehujete, ker majo pač oranžne cunje, pa čopke, pa piko na čelu.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Približno toliko, kolikor je potrebno uporabiti dramatično besedno zvezo "nikoli v zgodovini človeštva".
smile-1.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
33
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
KSZ

Danes so šli s kočijo po MB. Kakih 100 jih je bilo.

Sicer pa poznam žensko (videl trikrat, neka daljna žlahta), ki je pripadnica ne vem katere sekte, mogoče celo te, in enkrat letno imajo gang bang vse povprek. Mož tolerira, mi a imeli odprta usta, ko sta to razlagala.
bonk.gif

me pa ne motijo drugače.

Pripadniki Krsne imajo odnose sele po tem ko se zavezejo partnerju, tako da nebo nic iz tega kar si navedel.
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Pripadniki Krsne imajo odnose sele po tem ko se zavezejo partnerju, tako da nebo nic iz tega kar si navedel.
wink-1.gif

[/QUOTE]

hysterical-1.gif