Tist ni burger ampak pleska v lepinji.Ja, ampak ne pride pol metra premera podplat pleskavica ven
Tist ni burger ampak pleska v lepinji.Ja, ampak ne pride pol metra premera podplat pleskavica ven
Vec mesa kot kruha je edinoŠirši burger pomeni enako količino mesa in (pre)več kruha. Kar je zame ogabno in nesprejemljivo.
Simpl. Ker se hoče zaprtje tega pajzla naprtiti trenutni vladi.Tolko enga medisjkega prostora ker se zapre en povprečen burger joint ... only here
Nikakor povprečen ampak pod povprečen.Tolko enga medisjkega prostora ker se zapre en povprečen burger joint ... only here
Zelo očitno. Sicer je trenutna vlada res totalna katastrofa ampak za njihove zanič hamburgerje pa res niso odgovorni.Simpl. Ker se hoče zaprtje tega pajzla naprtiti trenutni vladi.
Jaz se v Hoodu dobro najem ampak mora bit pa dvojni pa še mnogo okusnejši je, kot je bilo tista žagovina od Larsa. Mene bolj zanima ali bo Hood na tej lokaciji laufal ali jim bo McD vse stranke pobral tako, kot je L&Svenu.Se pravi ne bo nobene spremembe realno. En drag burger joint je zamenjal drug. Če se hočeš najest moraš še vedno nekam drugam.
Za najest se, si skuhaj kilo makaronov, pa zalij s fejst močnato omako, al pa zavij v neko delavsko menzo, pa se boš najedu. Za normalnega smrtnika je pa en burger s krompirčkom čisto dovolj. Cene so pa od korone dalje ponorele povsod, tako je in nič drugače. Če grem ven jest, hočem jest dobro, za mega delavske malice pa nisem več najstnik, fizično pa tud ne delam.Se pravi ne bo nobene spremembe realno. En drag burger joint je zamenjal drug. Če se hočeš najest moraš še vedno nekam drugam.
No samo razpon tvoje vecerjice je hitro dvakratnik osnove. Za glavne jedi. Ce bodo gostje zejni se faktor povecuje. In sladice so drazje… tako da na koncu nisi sla v strelca. Ker ce bi, ne bi takih pisala.Sem te dni organizirala eno decembrsko malo bolj fensi večerjico za par ljudi... In ugotovila, da je brezveze hodit v restavracije z "normalno" hrano kjer za 15-20 evrov dobiš v fritezo vržen dunajc in pomfri, če za 25-30 evrov dobiš glavno jed v npr. Strelcu na Ljubljanskem gradu ali v celi vrsti restavracij z raznimi zvezdicami. Se mi zdi, da so neke te "povprečne" restavracije postale relativno predrage glede na naše plače, fensi hrana pa je relativno ugodna, če pogledaš kaj za to dobiš. Mogoče bi morali pozabit na prehranjevanje zunaj, razen 2x na leto za posebne priložnosti.
No samo razpon tvoje vecerjice je hitro dvakratnik osnove. Za glavne jedi. Ce bodo gostje zejni se faktor povecuje. In sladice so drazje… tako da na koncu nisi sla v strelca. Ker ce bi, ne bi takih pisala.