Hamburger ?

Sulc

Majstr
22. avg 2007
1.019
224
63
Jaz osebno, ko si zaželim burger grem v Mcd-ja (če sem v bližini) na bigmaca in to je to, točno veš kaj dobiš.

Sicer tole jem mogoče max 5x na leto.

Drugače, če bo kdo v Škofji Loki pa toplo priporočam, da probate Kaos okusov in Frenkie burger za zelo lačne :)

V gostilno gremo pa na pravo hrano kadar gremo in ne na burgerje.

Prijatelj, kako naj beremo tvoje priporočilo?
Med burgerji si najraje izbereš McD, toplo pa priporočaš v Šk. Loki neke druge. A to je zato, ker v Šk. Loki ni McDonaldsa in so tile samo mal slabši od McD?
Hvala, si bom zabeležil tvoje burger priporočilo NE :)

• Všeč mi je
Reactions: darjan

kajn

Guru
5. okt 2007
3.157
2.097
113
Iskajoč brata
kaj pa je pravi burger? To je tolk relativen pomen, da se lahko kregamo še ene 2 leti, pa ne bomo prišli skupaj :)
Za nekoga je mek, za druge 15 cm visok burger, da ga moreš dati na pol in jesti z priborom... spet zadnji bo rekel, da je najboljši z lepinjo in pleskavico.....
pa karikiram tukaj v ekstrem, vendar vsake oči imajo svojega malarja, al kak že rečejo...
Meni je super doma, najboljšega sem jedel na nekem domačem pikniku, kjer je bil en žar mojster...
Zadnjič bil neg. presenečen na hood burgerjem, ker sem slišal veliko dobrega, ko sem ga jedel, je bil pa čisto povprečen

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.225
10.462
113
Meni je zadnje čase pravi dvojni smash narejen v klasic cheesburger. Kugle za smash delamo 80 gramske, tko da se mesnokoličinsko kar približa na koncu temu na kar darjan prisega, okusa je pa zarad veliko karamelizacije več. Doma delamo bombetke sami, na morju pač kar dobimo, tud v navadni kajzerici so bli že božanski. Uspeli so tudi tisti ki so posnemal Big macka, sam ko vprašam mulce, skoraj vedno zmaga klasik cheese.

Klasik chese ima not kečap zmešan z nasekljano čebulo, majonezo in obvezno sladko kumarico. Sir je pa doma ponavad chedar, na morju pa kar pač dobimo. Meso je doma najraje govej vrat, spet na morju gledam da vzamem pakirano goverdino ki ni preveč pusta.

Aja, pa to je, vsaj zame za nekaj časa preteklost, ker lahko jem maščobe v zelo omejeni količini. Tko da sem jih letos pekel ene dvakrat.

Hondi

Guru
18. avg 2007
3.695
534
113
no, stari dobri Pinki v Kranju z ameriškim burgerjem, slanino in jajcem še vedno zmaga,
ni pa to novodobni tip burgerja, če se temu lahko tako reče

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.607
8.020
113
Klinc, meni je pa zdaj projekt burger bolj vsec kot prej, ko so bili na bazenu ali kasneje, ko so jih ven vrgli, v kiosku...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.451
1.161
113
Kolega je takole nafukal pri kupljenem biftku.
5 mesecev medrola in biološka zdravila, ker mu je poleg sranja in kozlanja udarilo tudi na sklepe.

Bifek? Tatarc, steak? To doma delam sam, drugace je vse to surovo meso in derivati dejansko loto. Kot je nekdo visje napis, tako je. Zal ali ne, odvisno kaj si. Sam sem raje mal bol previden kot pa na glavo v tako stvar. Si lep razlog podal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.197
7.386
113
Enako kot je lahko “strupen” biftek se lahko zgodi z mletim mesom, pa se bifteka proda na tone brez problema :)