Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Sem malo nerazumljivo napisal....sorry. Kot izvedbo mislim pravilno pripravljeno in pravilno izbrano meso, dovolj vroč žar, da se bo meso zapeklo, kot se mora, vroč svež postrežen hamburger, dosežen pravi okus itd. Vse to je odvisno od izvedbe ali pa je morda še kaka druga primernejša beseda ni važno. "utica na parkingu pred centrom" ali pa "otmena sedmohodna restavracija" nima veze. Nikakor ne mislim na postrežbo, prtičke in in zgodbe napisane na pogrinjkih - vse to nima veze, če burger ni narejen, kot je treba. Kar sem pa komentiral glede Larsa in Hooda je pa to, da imata pomojem edina koncept, ki bo preživel - ostali bodo zaprli ali širili ponudbo na druge stvari, da bo zneslo. Pa tam sem tudi napisal, da pustimo zdaj dejstvo ali imajo burger dober ali zanič ob strani.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa sem probal te pleskavice
hood burger je ok (okusen)
lars pa nikakav (al sven al ker je)...
so pa mal premali zame
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Zato je pa men tlele v konex centru Rocky burger najboljši. Sočen ,okusen in dovolj velik. Mene moti,če dam 7-8€ za burger in bi lahk še tri pojedu. Ampak to sem pač jst
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pa sem probal te pleskavice
hood burger je ok (okusen)
lars pa nikakav (al sven al ker je)...
so pa mal premali zame
7 burger v kamniku imas dvojnega, trojnega. Slednji je najbrz tako velik kot ta na zadnji sliki in stane 8eur.
Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Meni je bil njihov burger nekje za 2,5/5. Prepričan pa sem, da je krivec izvedba - če bi pač upoštevali par stvari, bi bilo bolje. V vsem ostalem so edini z res pravim konceptom. Nekakšen nadgrajen Hood, ki je pač res bil prvi - ampak tam je še večja razliko od "opevanih" pravih burgerjev in izvedbo. Sem rekel, da ne bom pa vseeno.....zadnjič sem jedel burger v Popsu. Katastrofa od izvedbe. Pa mu verjamem vse, kar je povedal glede sestavin in vsega - ampak formula ni prava. Končen rezultat ne štima. Natakar hodi mimo in 5x vpraša če je blo fino, sem imel "odvetnico" s sabo jaz pa molčal. Grem še v Asa, ki je bil edini res dober burger do sedaj (ne glede na velikost in vse, kar alter zmoti) in še enkrat v Larsa. Ostali bodo do takrat že verjetno zaprli----sarcasm off.