Hamburger ?

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Sem kar predvideval, da bo temu tako.
Je pa to kar velik finančni zalogaj.
Kolega mi je rekel, da je kontejner z opremo od L&S pri LeClercu stal več kot 200k
Če je temu tako, sta dva nova kontejnerja in predvidevam da top food truck investicija vredna blizu 500k

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Lars ima v izdelavi dva nova kontejnerja, lokacij še ne želijo razkriti, poleg tega na jesen začnejo še s "food truckom", ki bo gostil na raznih priredtivah in večjih SLO mestih.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
In kaj so točni razlogi (po njihovih predavanjih)?
Po njihovo povsem napačna izbira ekipe sodelavcev.

Nekaj v smislu "če hočeš narediti tako kot je treba naredi sam, ampak jebiga, vsega ne moreš sam".

Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
.
Palta d.o.o. = Hood Burger
2471647-Capture.JPG

Priponke

• 2471647-Capture.JPG
    2471647-Capture.JPG
    23,3 KB · Ogledi: 389

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Mogoce kdo ve cigavi kontejnerji pa so lars&sven? Ta cena 200k se mi zdi konkretno pretirana.... Taka kompozicija kontejnerjev ne stane vec kot 20-30k z vrhonskimi okni.... Da pa je not za 150k opreme pa tudi nevem....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Za te namene se uporabljajo odsluženi ladijski kontejnerji.
- kontejner - obnova, predelava
- komplet rostfrei pulti, delovne površine
-oprema lokala
-ploščice, podi
-podkonstrukcija
-zastekljena terasa
-prezračevanje, ogrevanje, voda, štrom

Verjemi da nanese...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
qulandia parking

V bistvu je to na parkingu med EuroSpinom ter Hoferjem. Če se bo vozil izključno po parkingu od Qlandije, ga ne bo našel. 7burger pa to
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Če koga gane... Tabay Brothers sta zaprla. "iščeta novo lokacijo".

Upam da je ne bosta iskala tako dolgo kot Lanč na ranč, Rock Burger, Ljubljanski pohan p'šanc ali gruzijska restavracija Zlato runo.

Nazadnje urejeno:

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Nanese ze ampak sam imam pred sabo ponudbo containex za kontejner dvojcek...ce me spomin ne vara je lars tudi dvojcek oz je iste velikosti. In na moji ponudbi pise 12k z klimo in stenami in tla za hasap standard.... Zdaj pa ce je kontejner magari 50k.... Oprema za 150k??
No mogoce pa....

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Če koga gane... Tabay Brothers sta zaprla. "iščeta novo lokacijo".

Damn, pa glih prejšnji teden sem želel tja na malico, pa jim je po opoldanskem navalu zmanjkalo bombetk. A burgerji ne preživijo niti v centru, niti z vsemi pohvalami strank?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Tam kjer sta imela lokal, je problem lokacija..., je izven strogega centra, brez parkinga. Čudna lokacija v glavnem.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Citat:
Tam kjer sta imela lokal, je problem lokacija..., je izven strogega centra, brez parkinga. Čudna lokacija v glavnem.
Izkušnje glede gostincev v Ljubljani kažejo da se nove lokacije se ne išče po tem ko si staro zaprl.

Upam da splošno pravilo postavita na laž, je pa dejstvo, da res malokdo, ki ob zaprtju stare lokacije nove še nima, potem v resnici odpre kje drugje (sem naštel nekaj primerov)

Je Ljubljana tako nenavadno mesto da tudi "prenavljamo za nas" praviloma pomeni "novi najemnik prenavlja za vas".

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Tabay Brothers sta zaprla zaradi premajhnega lokala, ne lokacije. Ne glede na to koliko sta se trudila, lokal v času malic ni dopuščal večje kapacitete kot sta jo že davno dosegla.
Rock burger je pa po drugi strani res zaprl, ker ni imel nič obiska (oz. veliko premalo, da bi bil rentabilen).