Hamburger ?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tam kjer sta imela lokal, je problem lokacija..., je izven strogega centra, brez parkinga. Čudna lokacija v glavnem.
Tabay Brothers sta zaprla zaradi premajhnega lokala, ne lokacije. Ne glede na to koliko sta se trudila, lokal v času malic ni dopuščal večje kapacitete kot sta jo že davno dosegla.
Rock burger je pa po drugi strani res zaprl, ker ni imel nič obiska (oz. veliko premalo, da bi bil rentabilen).

Sem bil kar redni gost, pa nikoli ni bilo gužve. Not ever. Ne vem, če nas je bilo kdaj več kot 5 noter.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz...

nehajte neumnosti pisat. Katera firma pa je že zaprla, ker je imela preveč kšefta?

Če imaš toliko, da ne moreš sfolgat na lokaciji odpreš novo hkrati s tem ko zapreš staro (ali pa recimo par dni/tednov razlike, da opremo prestaviš, če res ne gre drugače, ampak vsi že vejo kje bo, ne pa da zapreš, potem pa greš iskat kje bi odprl...)

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Tam kjer sta imela lokal, je problem lokacija..., je izven strogega centra, brez parkinga. Čudna lokacija v glavnem.
Tabay Brothers sta zaprla zaradi premajhnega lokala, ne lokacije. Ne glede na to koliko sta se trudila, lokal v času malic ni dopuščal večje kapacitete kot sta jo že davno dosegla.
Rock burger je pa po drugi strani res zaprl, ker ni imel nič obiska (oz. veliko premalo, da bi bil rentabilen).

Sem bil kar redni gost, pa nikoli ni bilo gužve. Not ever. Ne vem, če nas je bilo kdaj več kot 5 noter.
Sej kolk več kot 5 jih je šlo pa realno notri?
tongue-1.gif
Lokal je (bil) tolk majhen, da je notri prišlo 5-10 ljudi, pa se niso imeli več kam dat. Malica je pa po večini podjetij pol ure, ne boš čakal 20 minut na frej plac, da se lohk usedeš.
Sem bil tud sam tam reden gost, 90% časa nas je bilo notri 1-2 osebi, ampak bistveno je, da v času malic lahko postrežeš čim več, kar boš v ostalih urah pridelal profita, je precej manj.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Včeraj sem bil tukaj: PUNKT, Kotlje.

Noro, dobesedno noro. Brez kančka dvoma si upam trdit, da je ta burger ena boljših reči kar sem jih kadarkoli pojedel. Definitivno priporočam vsem ki se bodo mudili tu kje okrog.

Disclaimer: Ne delam tam, nisem lastnik, niti ga ne poznam.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:

Noro, dobesedno noro. Brez kančka dvoma si upam trdit, da je ta burger ena boljših reči kar sem jih kadarkoli pojedel. Definitivno priporočam vsem ki se bodo mudili tu kje okrog.

Mater pol pa res moram naslednjič it probat. Sem sicer veliko pohval prebral, ampak večine od lokalcev, ki pač niso jedli še kje durgje kakega "pravega" burgerja, ampak kvečjemu pri šiptarju...

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:

js sm isto slisu, in naslednic ko grem v on konc grem fix probat

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:

tongue-1.gif
Lokal je (bil) tolk majhen, da je notri prišlo 5-10 ljudi, pa se niso imeli več kam dat. Malica je pa po večini podjetij pol ure, ne boš čakal 20 minut na frej plac, da se lohk usedeš.
Sem bil tud sam tam reden gost, 90% časa nas je bilo notri 1-2 osebi, ampak bistveno je, da v času malic lahko postrežeš čim več, kar boš v ostalih urah pridelal profita, je precej manj.

Ma res škoda za Tabay, pa ravno prejšnji teden sem hotel it preverit, kaj imata novega. In evo sedaj to.
Če je razlog premajhen lokal, bi še vedno lahko iskala boljšega na drugi lokaciji in obratovala. Ampak očitno jima je to prevelik organizacijski zalogaj. Upam, da kmalu hitro najdeta lokacijo.

Wofk

Pripravnik
18. jan 2014
182
0
16
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:

tongue-1.gif

Ma res škoda za Tabay, pa ravno prejšnji teden sem hotel it preverit, kaj imata novega. In evo sedaj to.
Če je razlog premajhen lokal, bi še vedno lahko iskala boljšega na drugi lokaciji in obratovala. Ampak očitno jima je to prevelik organizacijski zalogaj. Upam, da kmalu hitro najdeta lokacijo.

v soboto sta imela stojnico s hrano v Novem mestu na festivalu

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:

Mater pol pa res moram naslednjič it probat. Sem sicer veliko pohval prebral, ampak večine od lokalcev, ki pač niso jedli še kje durgje kakega "pravega" burgerja, ampak kvečjemu pri šiptarju...

Nekih blaznih izkušenj sicer nimam, ampak mirno trdim da je bistveno boljši od tistega kar je Lečnik stregel po raznoraznih festih (pa ni bilo švoh) in tudi od 7 burgerja v Kamniku, ki pa tudi ni švoh.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Fanta se dobro zavedata, da je posel z burgerji dosegel svoj višek, realno bodo burgerji v kakšnem letu out in se bo verjetno še nekaj lokalov zaprlo. Ogledani imata menda dve lokaciji, ampak še ni prišlo do končnega dogovora.
Bi pa delala še naprej burgerje ter razširila kuhinjo tudi na ostalo ponudbo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Fanta se dobro zavedata, da je posel z burgerji dosegel svoj višek, realno bodo burgerji v kakšnem letu out in se bo verjetno še nekaj lokalov zaprlo. Ogledani imata menda dve lokaciji, ampak še ni prišlo do končnega dogovora.
Bi pa delala še naprej burgerje ter razširila kuhinjo tudi na ostalo ponudbo.

Torej gresta v smeri svoje restavracije. Lajkam.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Saj to je tudi povedal, ko sem zadnjič slučajno ujel neko reportažo o burgerjih na TV. Pač, da je burgerjev v LJ preveč in da bo prišel čas, ko se bosta preusmerila v nekaj novega, ni pa želel povedat kaj.

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Edino pravilno....burgerje lahko prodajaš smao, kot Lars&Sven ali Hood. Ne bi o dobrih/slabih burgerjih tokrat, ampak bolj o formatu. Enostavno jih je preveč skočilo na vlak v zadnjih 2 letih. Ampak že to, da je na TV debata o burerjih pove čisto vse.
frown-1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Kakor smo zadaj s trendi v Sloveniji, cez 2-3 leta pricakujem poplavo lokalov z juhami na 100 in 1 nacin:)).

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Pred kratkim sem štel burgerje v Ljubljani, v vseh oblikah, tako samostojne burger pointe, kot lokale kjer oglašujejo top burgerje v sklopu širše ponuudbe.
Brez Horseburgerja, Cubeburgerja in ostalih pleskavic sem jih naštel 42.
Če sta brata zaprla, torej 41.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Lars in Sven si kupuje "5 točk" na tripadvisorju z brezplačnim burgerjem, ob dokazilu, da si jih ocenil s 5..., malo nizka, a?
2477024-Capture.JPG

Priponke

• 2477024-Capture.JPG
    2477024-Capture.JPG
    53,3 KB · Ogledi: 257

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Heh....zeh. Pristopi ekonomistov na področju, kjer bi nekakšen klon zahebanega Ramsaya največ doprinesel k zadovoljstvu strank.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: