Hamburger ?

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Bila sva v L&S. Jedla sva Steak (blue rare) in tisti burger z dimljeno svinjsko ribico.
Če vse skupaj primerjam s Hoodom, mi je tam zrezek precej boljši, tudi sam burger s svinino ni imel nekega dimljenega okusa?!?.

Probat moram še burgerje, si ustvarim celotem vtis a vsaj zaenkrat je meni Hood boljši.

Cena piva je standardna za Ljubljano. Tudi v avstrijski Radgovni, kjer Bevoga delajo je to pivo precej drago (cca 2.8 pločevinka če vzameš celo škatlo), tako da cena v bifejih ni presenetljiva.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne ni 2.8 v fabrki. Najdražji je Rudeen in je 2,5 flaša. Tak je 1,7, Kramah 1,9 eur. Vse 0,33l seveda, Tak in Kramah pločevinke po novem.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Da maš prav, ne vem od kje mi v glavi taka cena. Cena za škatlo je bila nekaj pod 50. Tako da moja pivska matematika ni ravno najbolljša
smile-1.gif
. Hvala

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Prevod prosim.
zelo zadovoljen s kvaliteto in ceno.
tokrat pisano na pc-ju.
spoštovani, kje je lars in as v ljubljani?

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Poskusil klasični burger v Mercatorju, samopostrežni del. Meso odlično, medium pečeno ter zelo sočno. Bombeta ter ostali dodatki pa povprečni. Končna ocena, spodoben prigrizek za 3,99.

bratec

Pripravnik
23. okt 2014
120
0
16
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ne ni 2.8 v fabrki. Najdražji je Rudeen in je 2,5 flaša. Tak je 1,7, Kramah 1,9 eur. Vse 0,33l seveda, Tak in Kramah pločevinke po novem.

Take so cene, če vzameš 24 kosov ali več. Drugače rudeen 3,20, tak 2,20 in kramah 2,50. Mimogrede, vsa svetla piva so že od februarja letos v piksnah, vsa temna v flašah.
Točena piva pa so tudi tam draga, npr. kramah 0,5 l 4,40. Še najceneje je točeni bevog v Pivohramu Golar - kramah 0,5 l 3,50.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Poskusil klasični burger v Mercatorju, samopostrežni del. Meso odlično, medium pečeno ter zelo sočno. Bombeta ter ostali dodatki pa povprečni. Končna ocena, spodoben prigrizek za 3,99.

Naslednjič naroči samo meso, če v Merctorju ne vedo naredit dobrega burgerja.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Mam občutek, da je bilo napisano sarkastično pa vendarle...Mercator je konkretno prenovljen in tudi pogosto so oglaševali burger z zorjeno govedino, ki v resnici res ni slaba. Glede na to, da sem bil tam po opravkih sem se odločil poskusiti. Zadeva v osnovi ni zgrešena, manjka jim samo kakšen mojster, ki bi naredil dobro bombetko pa preliv, ki ni narejen na osnovi majoneze.

Kmalu bo vseeno, saj Lars & Sven odpirata kiosk, ki bo zraven Mercatorja.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Mam občutek, da je bilo napisano sarkastično pa vendarle...Mercator je konkretno prenovljen in tudi pogosto so oglaševali burger z zorjeno govedino, ki v resnici res ni slaba. Glede na to, da sem bil tam po opravkih sem se odločil poskusiti. Zadeva v osnovi ni zgrešena, manjka jim samo kakšen mojster, ki bi naredil dobro bombetko pa preliv, ki ni narejen na osnovi majoneze.

Kmalu bo vseeno, saj Lars & Sven odpirata kiosk, ki bo zraven Mercatorja.

Pravim, da ne moreš imeti vrhunskih burgerjev s povprečnimi sestavinami (ajde, meso imajo verjetno vredu).
Glede zadnjega pa se strinjam. Sami sebi pljuvajo v krožnik.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Saj ga nisem niti pričakoval
smile-1.gif
napisal sem, da je zadeva spodobna, ob enem pa podal predloga za izboljšavo. Vseeno rajši burger v Mercatorju kot pa pleskavica pri šiptarju.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ena pohvala Hoodburgerju. mojstri nekaj zafrknili, sem jih drug dan opomnil in so v opravičilo celo dali gratis pomesfrites. svaka čast! pa zaenkrat od vseh, ki sem jih preizkusšal še najbolj okusni...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Kaj je to "burger v Mercatorju"? In kje to ponujajo?

Bil v kranjskem Projekt burgerju. Jedel pikantnega Bastarda, kul kombinacija, lajkam popečeno slanino, dober krompirček, meso pravilno pečeno, sicer ne nek prezežek, vsekakor pa popolnoma solidna govedina... nenazadnje tudi ugodna cena. Do 2. ure imajo nižje cene, za tega 4,5€ namesto 6,5€ (ostali so cenejši).

Čakal slabe pol ure, ampak je bil čas kosila.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Hipermarket Šiša. Tam, kjer lahko kupiš pečena svinjska reberca ti naredijo tudi burger. Meso je od Kodile.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Bil na malci v 7burgerju v Duplici. Steak burger + krompirček + 0,33 pir = 11.8 EUR. Malo bedasto sem se počutil ker sem ravno prejšnji dan za dve pici in pir v Bufu plačal 14.5 eur, ampak ajde, če se že afnamo....

Burger povprečen, velikost za malico ravno prava (pri meni to pomeni da bi z lahkoto zmazal še enega), krompirček na debelo povaljan v začimbe, po okusu primerljiv s paprika čipsom, skratka bljak. Pir je vsej afnariji dal piko na i (pomarančni bevog v piksni).

Končni vtis je precej zmeden, ne vem ali zaradi cene, premočnega pira ali dejstva, da sem sredi dopoldneva jedel na parkingu pred Hoferjem.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Citat:
Uporabnik Kramer pravi:
Lars ni preprical, za piko na i, te pa se oropajo s ceno piva. Precenjeno, ampak za ovce ocitno vrhunsko.

Kolk bi pa ti plačal za pivo, da se nebi počutil oropan.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Projekt burger, Kranj. 8/10. Zame boljši od Larsa, primerljiv s Hood-om. Pravilno pečen - medium, zelo sočen.
Cena zelo konkurečna v primerjavi z ostalimi. Dvojni "Cheez" s krompirejm - 6,8€.

Primerljiv menu pri Hood-u bi bil 9,7€, pri Larsu pa 9,5€