Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Probal sem domačega Carolina Reaperja in moram rečt, da to ni normalno. Pekel sploh ni je bila samo bolečina prisotna.
Jolokio sem večkrat probal tega hudiča pa ne bom več.
Moja letina pa za enkrat bolj klavrna... Uspela sta mi le 2 plodova Habanera, nekaj Apachejev, Cayennov in Jalapenov. Bolj kot ne, pa je povsod skromna slika...
raje povabim na pir in kruhke, letos je spet katastrofa od sezone, pozno je začelo cveteti, zdaj pa je že zmanjkalo čebel in imam kup neoplojenih cvetov katere poskušam umetno poseksat s čopičem
Spomnim pa se da ste nekateri pisali o čudni rjavi vodi ki teče od zemlje......zadnjič bil pri kolegu ki mu mama dela v Mečkatorju in je rekla da so od (ne vem imena proizvajalca) zemlje za vrt itd dobil mejl za reklamacijo......da pač ni zemlja ok...
Men ne rastejo čiliji (ok lahko tud zarad vremena na 1000m
Tole bom šel pa pogledat če še imajo. V bistvu bi bilo ravno prav za posušit in narest miks drobnarije za posipanje. Semena pa ja, jih lahko pršparam za januar... Aja, edino jolokio bi dal kar direkt v olivno olje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.