Citat:
Uporabnik Salamanco pravi:
Citat:
Uporabnik Wilbur pravi:
Imaš lastne izkušnje ali pač samo govoriš "rekla kazala".
Od tega prodajalca sem že naročeval in vzgojil "leglo" čisto zdravih habanerotov.
In razlog za okužbo lahko izvira ne le iz semen, razen če si jih(so jih) dali v analizo, zato se mi to natolcevanje zdi nesmiselno.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
razloži mi prosim, kako si ugotovil, da so (bila) semena okužena z virusi ali/in bakterijami ? pa povej prosim še imena virusev in bakterij
sicer pa se vsake toliko časa zgodi, da kdo komu pošlje napačna semena.
meni se je pripetilo, da sem kupil pri nas v trgovini semena za papriko, rezultat pa je bila cela njiva oh in ah super pekočih feferonov
sicer pa naj vsak kupuje kjer mu paše
je pa bolje, da se posvetimo predelavi , konzerviranju feferončkov., kot pa da debatiramo o dobrih ali slabih prodajalcih semen
Vidim, da sta se odločila za srčno in požrtvovalno obrambo okopov Premier seeds!
Takole vama bom rekel draga borca: Svoje sem povedal (napisal) in zame je stvar zaključena. Ničesar vama ne mislim dokazovati z lepljenjem kakšnih laboratorijskih rezultatov ter pisanjem latinskih imen bakterij in virusov, saj me je življenje že zdavnaj izučilo, da je prepričevanje prepričanih jalovo delo. Za njih bo vedno "rekla - kazala" vse, kar se ne ujema v njihov kontekst.
Želim vama lep dan in bujno rast vajinih rastlin pa da se nikoli ne nasankata z naročanjem pri Premier seeds!
Majstr, ne ščitim nikogar, vprašal sem te le ali imaš lastne izkušnje ali si pač dobil info. od sosedovega soseda.
Jaz trenutno gojim "leglo" feferonov od dotičnega prodajalca in rastejo brez posebnosti.
Nazadnje urejeno: