Gužvanje pred novih Hoferjem

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
V Hoferju ne kupujem praška, ker ga ne poznam.
Pa tudi Interšparov prašek Super nekupujem .
evil.gif
v Mulerju kupljen Ariel ne dela čudežev.
Zato kupujem za pisano perilo tekoči Ariel kar tam kjer ga dobim najceneje, Ariel za belo perilo isto in Lenor mehčalec.
Ampak še vedno ne odstrani vseh madežev, kot je bučno olje ipd.
ne-ne-1.gif
bit tok nastrojeni proti Hoferju, če bi bil tako slab bi kupci to že ugotovili in bi bil bolj, ko ne prazen.
Lani sem kupila v Hoferju med drugim tudi zamrzovalno omaro za pol cene ,ko so npr. Gorenje ipd.
pa še kar dela
cheer.gif

B81

22. jul 2007
36.996
10.530
113
Kolega delal v enem mariborskem hotelu, višje kategorije. Me kliče, če lahko zrihtam kaj žensk, ker imajo neko high class družbo in os si zaželeli.
Tako da v elitnih hotelih, lokalih se dobi kar hočeš, za ceno ni problema.
Seveda ne bi noben posumil nič, se pa zgodi včasih.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Veliko ljudi kupi nekaj, kar je znižano TUDI zato, da to ne bi kupili drugi. Fovšija.press.

Predstavljajte si, da bi ku.rbe v grand hotelu Lipa v Ljubljani za samo en dan objavile 50% znižanje tarif...
evil.gif

Seks bi bil potem nekje 15-20 evrov (kar je, mimogrede, ravno prava cena za to storitev in ta nivo, ki ga nudijo tam)..

Bile bi mnogo večje vrste, kot pred Hoferjem. Prvi bi prišli že ob šestih zjutraj, ali pa prejšnji večer za hotelom postavili šotore...
bonk.gif

Francoz, malce težko verjamem, da so v hotelu Lipa v LJ kurbe. Saj nismo Amsterdam. Le kje si jih videl..v recepciji???

En kratek off topic:

Sicer ne vem kje živiš, vendar ti dam še eno informacijo.
V centru Ljubljane High class hotel Slon ima svoje "nočne ženske", pred hotelom pa stoji "pimp". Stopiš notri ter si izbereš hlod, ki ga boš obdeloval, ravno tako kot da greš v trgovino po kruh in mleko.
smirk-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
bit tok nastrojeni proti Hoferju, če bi bil tako slab bi kupci to že ugotovili in bi bil bolj, ko ne prazen.
Samo en medklic, kupci bi kupili tudi jedrske odpadke, če bi bili poceni.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
IMHO Strategija Hoferja ni da bi nadomestil velecentre (Mercator,Spar,BTC) ampak da jih dopolnjuje. zato tudi postavlja svoje trgovine blizu velecentrov.
Ima omejen izbor izdelkov trgovske znamke izdelkov po konkurenčnih cenah, potem ko se jih kupec navadi gre najprej tja.............po ostalo& na kavo pa k najboljšemu sosedu
evil.gif

Hoferjeva roba je del verige ALDI, ki ima pa štacune po celi Z.Evropi in tut ZDA/Kanadi ipd.imho tako da tut pod razno ne prodajajo sranja -glej: Aldi

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
MA boli me k. kaj si mislte glede robe v H
grin1.gif

Sm pa enkat za foro uzel električni žar tm (tm max 320eur), za na vikend je ok, ne rabm drage zadeve če se uporablja 10krat na leto..

Drugo je pa slovenski narod, blesav u pm, zato grem na celovško
grin1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
...ksz...

Moram priznati, da nič več ne razumem. Po eni strani se zgražate nad gužvo, istočasno pa razlagate, kako se tam kupovali Walkman, skrinjo,....

Ne vem, no - meni še vedno ni uspelo priti niti v en Hofer. Tako da še vedno nimam pojma, kako ta štacuna sploh izgleda.

V Lidlu sem pa bila - tam grem enkrat na mesec kupiti Nürenberške klobasice. Jebo ga, moja šibka točka so te klobasice. Ampak ne zato, ker so narejene v Lidlu, ampak zato, ker jih tu pač edini prodaja.

In to je to.

BTW - V Lj se cipe dobijo v čisto vsakem hotelu in pri čisto vsakem taksistu. Kar je nekak tudi normalno, ker ipak ne gre za neko selo, ki kliče na ime Velka Loka pri Trebnjem, ki ga lahko že lokalne radodajke, ki jih vsi poznajo, zastonj spedenajo.

Za cene pa nimam pojma. Sorry.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
evil.gif
v Mulerju kupljen Ariel ne dela čudežev.
Zato kupujem za pisano perilo tekoči Ariel kar tam kjer ga dobim najceneje, Ariel za belo perilo isto in Lenor mehčalec.
Ampak še vedno ne odstrani vseh madežev, kot je bučno olje ipd.
No vidiš to je pa tisto
cheer.gif
Ariel kupujemo v Milerju pa to tistega v tabletih in cunje so oprane kot je treba.
Zakaj pa ?
confused-1.gif
Zato ker Muler sam uvaža robo za svojo distribucijo in tako dobiš robo enako kot ostali kupci drugod po Evropi.
V pritožbi naslovljeni na P&G ljubljana sem namenoma izpustil Mullerja ker sam uvaža svoje artikle.
Je pa vse skupaj v glavnem en sam nateg in "podvaljivanje" šrot robe

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
...ksz...

Moram priznati, da nič več ne razumem. Po eni strani se zgražate nad gužvo, istočasno pa razlagate, kako se tam kupovali Walkman, skrinjo,....

Ne vem, no - meni še vedno ni uspelo priti niti v en Hofer. Tako da še vedno nimam pojma, kako ta štacuna sploh izgleda.
V Lidlu sem pa bila - tam grem enkrat na mesec kupiti Nürenberške klobasice. Jebo ga, moja šibka točka so te klobasice. Ampak ne zato, ker so narejene v Lidlu, ampak zato, ker jih tu on pač edini prodaja.

In to je to.

problem ni v kvaliteti blaga oz.Hoferju,Lidlu...ampak v mentaliteti slovenski ovc, ki sem jim zamegli pred očmi ko zagledajo besedo AKCIJA in delujejo po principu To hočem imeti tudi jaz, da ne bodo imeli samo drugi oz. vsaj da se ne bodo hvalili in da bomo vsi lepo enaki.
uf-1.gif

BTW zaradi tega je tut stanje v državi tako kot je, ampak to je stvar neke druge debate

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik Dante pravi:
IMHO Strategija Hoferja ni da bi nadomestil velecentre (Mercator,Spar,BTC) ampak da jih dopolnjuje. zato tudi postavlja svoje trgovine blizu velecentrov.
Ima omejen izbor izdelkov trgovske znamke izdelkov po konkurenčnih cenah, potem ko se jih kupec navadi gre najprej tja.............po ostalo& na kavo pa k najboljšemu sosedu
evil.gif

Hoferjeva roba je del verige ALDI, ki ima pa štacune po celi Z.Evropi in tut ZDA/Kanadi ipd.imho tako da tut pod razno ne prodajajo sranja -glej: Aldi

Lastnika verige Hofer in Aldi sta brata ... Aldi ima svoj trg, Hofer pa svojega... Npr. na zacetku je v Nemciji "kraljeval" Aldi, v Avstriji pa Hofer... Oba sta se s casom razsirila na druga trzisca, vendar kolikor vem, si ne konkurirata tako, da bi v eni drzavi imeli trgovine obeh verig...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ne poznam je, prvič slišim za Lipo, ki ni tista v Pirničah. Preseneča me, da bi bila v hotelu ponudba prostitutk in to sredi Ljubljane ter za takšno ceno. Ker dvomim, da kar uletiš tja, naročiš v recepciji bejbo in počakaš na dostavo v sobo...
Če je "nočni bar" pa je druga zgodba... a vseeno mi deluje prepoceni.

Nimam nič proti prostituciji, a v tej državi mi to deluje nekaj neverjetnega. Je vse preveč svetohlinska.

Lipa sredi mesta?
rolleyes-1.gif

Mah kaj govoriš neumnosti, če nimaš blage veze. Zgodovina Lipe je resda polna stvari, ki si jih opisal. Imam pa dobrega prijatelja, ki ima zadnjih 6 let najeto stanovanje tam, pa ni blo nikoli nobene pizdarije. Pravi pa tudi, da so si tudi prodajalke ljubezni in dilerji našli razne druge lokacije. Kot sem že prej omenil... V Lipi zadnja leta živijo sezonski delavci in pa študentje.
Sicer je pa tema o Hoferju in gužvo pred njim. Večji ološ se zbira tam, kot pa živi v Lipi.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
ksz...

Jst sicer še nism bil v Hoferju v trgovini ampak samo na parkirišču. Gre pa moja mama tam vsake tolko kupit kakšno stvar kot so npr. kakšne sladkarije, slan program, al pa če je kaj drugega kar ni življenjsko pomembno (pregrinjala za srajce, obleke, razne druge stvari). In moram reč, da kar se tiče sladkarij in slanega programa niti niso tako slabi. Res je, da niso vrhunski ampak sm gurman raje pri navadni hrani kot pa pri teh malenkostih. Aja, še to...še celo mačka raje je konzerve in brikete iz Hoferja, ki so prav poceni kot pa razne Whiskase, Kitekate ipd. draga sranja. Slava ji...
grin1.gif

Po drugi strani pa sm npr. v Lidlu našel ene suhe salame, ki so mi po pravici povedano dosti boljše kakor marsikatere naše salame. Tko da, če je možnost jih kupim kr tam.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
BTW - V Lj se cipe dobijo v čisto vsakem hotelu in pri čisto vsakem taksistu. Kar je nekak tudi normalno, ker ipak ne gre za neko selo, ki kliče na ime Velka Loka pri Trebnjem, ki ga lahko že lokalne radodajke, ki jih vsi poznajo, zastonj spedenajo.

Ej, da te nebi nekam... Velka Loka je še zmeraj velemesto za kak štajerski zgornji duplek!
evil.gif

V Hoferja pa smo s familijo hodili že vsa leta prej v Avstriji, kupujem pa tam sem in tja, ko se glih mem pelem.

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Po drugi strani pa sm npr. v Lidlu našel ene suhe salame, ki so mi po pravici povedano dosti boljše kakor marsikatere naše salame. Tko da, če je možnost jih kupim kr tam.

Tista oglata? Sem jo še iz Avstrije prej vozu
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
HAHA sem se nasmejal temu posnetku. Pravijo, da smo mi Slovenci nori na popuste. Mah sej je bla sama Bosna v vrsti!!

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Ja ja...kr tista oglata bo. Dobra za popizdit in bi jo skoraj nonstop jedel
smile-1.gif
Čeprav mi pol verjetno ne bi bla več tko dobra, hehe.