Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Veliko ljudi kupi nekaj, kar je znižano TUDI zato, da to ne bi kupili drugi. Fovšija.press.
Predstavljajte si, da bi ku.rbe v grand hotelu Lipa v Ljubljani za samo en dan objavile 50% znižanje tarif...
Seks bi bil potem nekje 15-20 evrov (kar je, mimogrede, ravno prava cena za to storitev in ta nivo, ki ga nudijo tam)..
Bile bi mnogo večje vrste, kot pred Hoferjem. Prvi bi prišli že ob šestih zjutraj, ali pa prejšnji večer za hotelom postavili šotore...
Francoz, malce težko verjamem, da so v hotelu Lipa v LJ kurbe. Saj nismo Amsterdam. Le kje si jih videl..v recepciji???
Samo en medklic, kupci bi kupili tudi jedrske odpadke, če bi bili poceni.Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
bit tok nastrojeni proti Hoferju, če bi bil tako slab bi kupci to že ugotovili in bi bil bolj, ko ne prazen.
No vidiš to je pa tistoCitat:
Uporabnik MG3 pravi:
v Mulerju kupljen Ariel ne dela čudežev.
Zato kupujem za pisano perilo tekoči Ariel kar tam kjer ga dobim najceneje, Ariel za belo perilo isto in Lenor mehčalec.
Ampak še vedno ne odstrani vseh madežev, kot je bučno olje ipd.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
...ksz...
Moram priznati, da nič več ne razumem. Po eni strani se zgražate nad gužvo, istočasno pa razlagate, kako se tam kupovali Walkman, skrinjo,....
Ne vem, no - meni še vedno ni uspelo priti niti v en Hofer. Tako da še vedno nimam pojma, kako ta štacuna sploh izgleda.
V Lidlu sem pa bila - tam grem enkrat na mesec kupiti Nürenberške klobasice. Jebo ga, moja šibka točka so te klobasice. Ampak ne zato, ker so narejene v Lidlu, ampak zato, ker jih tu on pač edini prodaja.
In to je to.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Ne poznam je, prvič slišim za Lipo, ki ni tista v Pirničah. Preseneča me, da bi bila v hotelu ponudba prostitutk in to sredi Ljubljane ter za takšno ceno. Ker dvomim, da kar uletiš tja, naročiš v recepciji bejbo in počakaš na dostavo v sobo...
Če je "nočni bar" pa je druga zgodba... a vseeno mi deluje prepoceni.
Nimam nič proti prostituciji, a v tej državi mi to deluje nekaj neverjetnega. Je vse preveč svetohlinska.
Lipa sredi mesta?
Citat:
Francoz, malce težko verjamem, da so v hotelu Lipa v LJ kurbe. Saj nismo Amsterdam. Le kje si jih videl..v recepciji???