Gužvanje pred novih Hoferjem

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
khem

okus je zelo zanimiva stvar vsaj dokler funkcionira ETOL celje:)))

ni fora v okusu ampak v kvaliteti... (ceprav tukaj ne trdim da je v hoferju junk v M-ju pa najvisja kvaliteta)..

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Nč bat, bo POP tv neposredno prenašal
grin1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
http://www.hofer.si/si/html/downloads/otvoritveni_letak1.pdf - prenosnika na koncu za tako ceno ne dobiš nikjer. Če ravno kupuješ se ti splača počakat kako urco da prišparaš 100 evrov. Sicer pa sam rad hodim v Hofer, ker imam občutek, da so izdelki v povprečju vsaj na ravni Spara. Sladkarije in prigrizki so blazno poceni, kljub temu da so neznane blagovne znamke so precej kvalitetni. Tudi zobne paste in ščetke, geli za tuširanje, pribori za britje ipd. so "on pair" z bolj znanimi in dražjimi blagovnimi znamkami. Par dni nazaj sem za 26 evrov kupil zimske kolesarske hlače in zgornji del, za to dvoje bi v Gigašportu za primerljiva izdelka pustil vsaj 80-100 evrov, v Hervisu še več. Zelo ugodni so tudi akumulatorji za polnjenje, za bivšega jurja dobiš 4 AA 2300mAh akumulatorje. Zelo pomembno mi je tudi dejstvo, da praktično nikoli ni gneče, v Sparu moram vedno čakat na blagajni, isto v Mercatorju.
Po drugi strani pa mi Lidl deluje bolj usmerjen v prehrano, tehnični izdelki so na nižjem nivoju. Vsekakor Hofer ni le poceni diskont, lastnika Aldi-ja nista zastonj najbogatejša nemca.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Odvisno kaj išče folk. Hofer pač ni trgovina, kjer boš dobil sveže pečen kruh, pa kjer ti bodo sirček in salamco lepo narezali. Ima pa cel kup produktov, ki so poceni in na visoki kakovostni ravni. Se pa najde tudi kak krš. Je pač trgovina, kjer greš recimo enkrat na teden ali na par tednov pogledat in nakupit določene reči. To je to.

Ogo

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Žal nimam razgleda na Hofer. Mogoče bo kdo iz zgornjih nadstropij to naredu.

Drgač pa za ilustracijo. A veš kako se kure gužvajo, če jim nasuješ koruze? No, tko zgleda
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
prenosnika na koncu za tako ceno ne dobiš nikjer. Če ravno kupuješ se ti splača počakat kako urco da prišparaš 100 evrov. .

Me skrbi, da ga tud tu ne boš dobil. Ker jih imajo verjetno samo ene par na zalogi. Upam da ne delam napake, ker pišem v množini.
Zadnjič sem mislil kupit disk iz reklame in sem prišel uro po odprtju pa ga niso imeli. Ne v Lescah in ne na Jesenicah.

Bodo prodali par notebookov po nekoliko nižji ceni, izguba ne bo velika. So pa naredili dobro reklamo. Folk bo navalil (notebookov bo itak takoj zmanjkalo) in zraven kupil še kaj po normalnih cenah.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ampak so naši prej razmišljali in postavli varnostnika na vhod našga parkinga, čeprav imam filing, da se je kaka mama kar francoza nardila
jezen.gif

Evo, zdaj pa vozijo vozičke kar čez Celovško. Sem skoraj zbil enega ata, ki ni računal, da je cesta na tistem mestu precej široka
stupid-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Žal sem peljal avto na servis in sem se samo mimo z busom peljal, malo čez 9to uro je bila še kar vrsta zunaj štacune...

Upokojenci vseh dežel, združite se!

Hej brigaaade!

Za domovino, s Hoferjem naprej
aplauz.gif