Gužvanje pred novih Hoferjem

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik sanco pravi:
KSZ
Nekaj ne razumem
confused-1.gif

Mi lahko nekdo razloži zakaj se ljudje tako gužvajo? A bodo trgovino drugi dan podrli in zaprli al kaj? Sej trgovina bo še par let tam
confused-1.gif

Mogoče je meni malo težje to razumet, ko grem parkrat na mesec v trgovino ali pa še to ne.

Verjetno zato, ker otvoritvena ponudba traja samo na dan otvoritve
smile-1.gif

Francoz

Pripravnik
Veliko ljudi kupi nekaj, kar je znižano TUDI zato, da to ne bi kupili drugi. Fovšija.press.

Predstavljajte si, da bi ku.rbe v grand hotelu Lipa v Ljubljani za samo en dan objavile 50% znižanje tarif...
evil.gif

Seks bi bil potem nekje 15-20 evrov (kar je, mimogrede, ravno prava cena za to storitev in ta nivo, ki ga nudijo tam)..

Bile bi mnogo večje vrste, kot pred Hoferjem. Prvi bi prišli že ob šestih zjutraj, ali pa prejšnji večer za hotelom postavili šotore...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Sam še v hoferju nisem bil, kolikor pa slišim tam največ kupujejo bosanci ,romuni in bolgari.

Sam posnetek je pa hud, da folk rine otroka v takšno gnečo ...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Francoz pravi:
Veliko ljudi kupi nekaj, kar je znižano TUDI zato, da to ne bi kupili drugi. Fovšija.press.

Predstavljajte si, da bi ku.rbe v grand hotelu Lipa v Ljubljani za samo en dan objavile 50% znižanje tarif...
evil.gif

Seks bi bil potem nekje 15-20 evrov (kar je, mimogrede, ravno prava cena za to storitev in ta nivo, ki ga nudijo tam)..

Bile bi mnogo večje vrste, kot pred Hoferjem. Prvi bi prišli že ob šestih zjutraj, ali pa prejšnji večer za hotelom postavili šotore...
bonk.gif

Francoz, malce težko verjamem, da so v hotelu Lipa v LJ kurbe. Saj nismo Amsterdam. Le kje si jih videl..v recepciji???

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:Francoz, malce težko verjamem, da so v hotelu Lipa v LJ kurbe. Saj nismo Amsterdam. Le kje si jih videl..v recepciji???

Očitno slabo poznaš Lipo.
grims-1.gif

Francoz je pa zgleda dobro poučen o cenikih in kvaliteti storitev.
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne poznam je, prvič slišim za Lipo, ki ni tista v Pirničah. Preseneča me, da bi bila v hotelu ponudba prostitutk in to sredi Ljubljane ter za takšno ceno. Ker dvomim, da kar uletiš tja, naročiš v recepciji bejbo in počakaš na dostavo v sobo...
Če je "nočni bar" pa je druga zgodba... a vseeno mi deluje prepoceni.

Nimam nič proti prostituciji, a v tej državi mi to deluje nekaj neverjetnega. Je vse preveč svetohlinska.

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Ni Lipa več tisto kot je bila. Pravijo, da drhali skoraj ni več, not živijo le še sezonski delavci in študentje.
Se pa bojim, da bo na dan otvoritve kakšna nesreča kje na Brdu ali v Tacnu. Ni šans da se rešilc prebije tam mimo. Že ob normalnem dnevu ni lahko, pol bo pa sploh ojoj.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Čaki mal. O čem zdaj ti? O Hotelu Lipa ali o famoznem nočnem lokalu Lipa v Spodnjih Pirničah?

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Se mi zdi da vsi govorimo o Hotelu Lipa, ki je dobrih 100 metrov severneje od novega Hoferja.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
OK, torej najprej na slovaške hookers, nato pa še v šoping ali kaj? Ni kaj, lepo nedeljsko dopoldne.

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
V Hoferju imajo že pripravljeno moko za peko kruha v kruhomatu. Cena za 1 kom je 0,88 €, ki zadošča za 2x pečenje kruha.

A mislite, da je zastrupljena, ker je ne prodaja Mercator
confused-1.gif

Kaj je narobe s toaletnim papirjem, ki ni izdelan iz slovenskih dreves, pa še cenejši je ko drugje?

Za ljudi, ki nimajo visokih dohodkov je Hofer čisto v redu trgovina, a glej ga
evil.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Če dvomiš o sestavinah pa naredi sam zmes. Jaz sem preizkusil vrsto receptov. Na koncu sem pristal pri zelo asketskem.

500 g bele moje

0,5 zavitka svežega kvasa

cca. 2,5 dl vode.

Pol velike žlice morske soli

V posodo najprej vlijem mlačno vodo, vanjo zadegam sol, čez vsipam moko. Potem v kozarcu zmešam vas, pol žličke sladkorja in pol dl mlačne vode in znes zlijem na vrhu po moki.

Našopam na program Teig (za testo), ga spustim do konca, vmes zahajcam pečico na 220 stopinj.

Narejeno testo vržem na pladenj, pri tem se sam od sebe formira hlebec, ki ga pečem cca 25 do 30 minut. Vmes je v pečici posoda z vodo, da med peko izpareva.

Takšen kruh je boljši od tistega, ki se v celoti speče v avtomatu. Predvsem ima normalno skorjo.

Zelo podobno testo je za pizzo.

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
off

Kaj ko bi ti tole premaknil v kulinariko?
Čez nekaj dni nihče več ne bo našel recepta, kar je pa škoda, ker je super.
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:

A mislite, da je zastrupljena, ker je ne prodaja Mercator
confused-1.gif

Kaj je narobe s toaletnim papirjem, ki ni izdelan iz slovenskih dreves, pa še cenejši je ko drugje?

Za ljudi, ki nimajo visokih dohodkov je Hofer čisto v redu trgovina, a glej ga
evil.gif
Saj prav ti je pa haklc. Roba v nizkocenovnih trgovinah je na izgled lahko enaka kot pri dražjih prodajalcih.
Primer ;
Pred odhodom na dopust sem moral sam opraviti nekaj nakupov in med drugim sem na svoje predvsem pa ženino razočaranje kupil prašek ARIEL AVTOMAT. Učinek oz. neučinek praška pa se je pokazal šele po prihodu domov ko je bilo za oprati goro umazanih cunj.
Na naslov za kontakt sem poslal pritožbo in dobil odgovor serverja da naslov ne obstaja

----- Original Message -----
From: marko
To: info.slovenia.im@pg.com
Sent: Friday, August 17, 2007 7:55 PM
Subject: Reklamacija-pritožba

Spoštovani !
Zadnje dni Julija tega leta sem v trgovini Hofer kupil pralni prašek Ariel avtomat clasic.V trgovinah tega cenovnega ranga običajno ne kupujem in kot izgleda tudi v bodoče ne bom.
Kot sem že napisal sem omenjeni prašek kupil v dobri veri ,da je enak kot pri drugih trgovcih (merkator, Spar...). Na moje veliko razočaranje ( predvsem pa ženino) je prašek odpovedal na celi liniji.
Ker ste na vrečki navedeni kot distributer od vas pričakujem in zahtevam zamenjavo za vrečko praška ustrezne kvalitete.
lp mare
in odgovor serverja

This Message was undeliverable due to the following reason:

Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.

Recipient: <info.slovenia.im@pg.com>
Reason: Mailbox unavailable or access denied - <info.slovenia.im@pg.com>

Please reply to <Postmaster@siol.net>
if you feel this message to be in error.

Saj potem pa ni čudno da nižjemu sloju poleg slabih praškov prodajajo še neke dodatke za trdovratne madeže, če pa kupiš prašek namenjen prodaji v normalnih trgovinah (ne nujno v SLO) pa teh dodatkov ne rabiš
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Zakaj, a se odpira še en?
crazy1.gif

Res rabimo še nakupovalnih centrov, kamor lahko nosimo tisto kar nam ostane od plače...0

Mi v Litiji se že delamo norca, da ima že vsak Litijan svojo štacuno. V zadnjih treh letih - novi Tuš, Hofer, Spar, prihaja pa še Lidl.
bonk.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ne poznam je, prvič slišim za Lipo, ki ni tista v Pirničah. Preseneča me, da bi bila v hotelu ponudba prostitutk in to sredi Ljubljane ter za takšno ceno. Ker dvomim, da kar uletiš tja, naročiš v recepciji bejbo in počakaš na dostavo v sobo...
Če je "nočni bar" pa je druga zgodba... a vseeno mi deluje prepoceni.

Nimam nič proti prostituciji, a v tej državi mi to deluje nekaj neverjetnega. Je vse preveč svetohlinska.

Lipa sredi mesta?
rolleyes-1.gif