Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
A mislite, da je zastrupljena, ker je ne prodaja Mercator
Kaj je narobe s toaletnim papirjem, ki ni izdelan iz slovenskih dreves, pa še cenejši je ko drugje?
Za ljudi, ki nimajo visokih dohodkov je Hofer čisto v redu trgovina, a glej ga
Saj prav ti je pa haklc. Roba v nizkocenovnih trgovinah je na izgled lahko enaka kot pri dražjih prodajalcih.
Primer ;
Pred odhodom na dopust sem moral sam opraviti nekaj nakupov in med drugim sem na svoje predvsem pa ženino razočaranje kupil prašek ARIEL AVTOMAT. Učinek oz. neučinek praška pa se je pokazal šele po prihodu domov ko je bilo za oprati goro umazanih cunj.
Na naslov za kontakt sem poslal pritožbo in dobil odgovor serverja da naslov ne obstaja
----- Original Message -----
From: marko
To:
info.slovenia.im@pg.com
Sent: Friday, August 17, 2007 7:55 PM
Subject: Reklamacija-pritožba
Spoštovani !
Zadnje dni Julija tega leta sem v trgovini Hofer kupil pralni prašek Ariel avtomat clasic.V trgovinah tega cenovnega ranga običajno ne kupujem in kot izgleda tudi v bodoče ne bom.
Kot sem že napisal sem omenjeni prašek kupil v dobri veri ,da je enak kot pri drugih trgovcih (merkator, Spar...). Na moje veliko razočaranje ( predvsem pa ženino) je prašek odpovedal na celi liniji.
Ker ste na vrečki navedeni kot distributer od vas pričakujem in zahtevam zamenjavo za vrečko praška ustrezne kvalitete.
lp mare
in odgovor serverja
This Message was undeliverable due to the following reason:
Each of the following recipients was rejected by a remote mail server.
The reasons given by the server are included to help you determine why
each recipient was rejected.
Recipient: <info.slovenia.im@pg.com>
Reason: Mailbox unavailable or access denied - <info.slovenia.im@pg.com>
Please reply to <Postmaster@siol.net>
if you feel this message to be in error.
Saj potem pa ni čudno da nižjemu sloju poleg slabih praškov prodajajo še neke dodatke za trdovratne madeže, če pa kupiš prašek namenjen prodaji v normalnih trgovinah (ne nujno v SLO) pa teh dodatkov ne rabiš