Grafiti na vlakih

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@dolgočasnež: In zdaj se je oglasu spet en pamtn in bo sodu kdo je prsmuknjen in kdo ne, valda ti nisi, eni pa smo JUHU, pust nas žvet. HOWK!

Dobro jutro, jaz ne vem a si ti sam notr za računalnikom in pametuješ prek tipkovnice al se dejansko tud kej zuni sprehajaš, no če se, dej mal okol poglej pa dej si plašnike snami dol, JA tud sive stene so pografitizirane, še dobr da so, sivina je pusta in dolgočasna - zgleda da ti je to na kožo pisano.

Dobr, da smo si različni.

majč
srce-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ksz,

LOL, sam kolk ste pa vi za cajtom
uf-1.gif

pa sam neki jamrate in nergate zadnje cajte tuki na alterju,
kr naprej se odpirajo teme v katerih izrazate nezadovoljstvo, ste ko kaki penzjonisti
crazy1.gif

evo pa točno to sem hotel rečt...

Kaj ti more bit, da te motijo grafiti na vlakih... Sej vem da ni način, ampak vseeno.

1. vlak ni moj
2. očistit nerabim jaz
3. vlaki so itak tako zelo pusti še iz socializma, da jim nič ne skodi

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
ksz,

LOL, sam kolk ste pa vi za cajtom
uf-1.gif

pa sam neki jamrate in nergate zadnje cajte tuki na alterju,
kr naprej se odpirajo teme v katerih izrazate nezadovoljstvo, ste ko kaki penzjonisti
crazy1.gif

evo pa točno to sem hotel rečt...

Kaj ti more bit, da te motijo grafiti na vlakih... Sej vem da ni način, ampak vseeno.

1. vlak ni moj
2. očistit nerabim jaz
3. vlaki so itak tako zelo pusti še iz socializma, da jim nič ne skodi

Ma zato k so tečni pa nepotešeni se pa utaknejo povsod, kot da jih je kdo kej vprašu. DDDDDDDDDD
rolleyes-1.gif

majč

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mene tudi ne motijo grafiti, ki imajo neko umetniško vrednost, da pa samo pišejo po vlakih je pa res grdo (kot slika Radovljiške postaje pred poštenimi grafiti). Jaz če bi bil direktor SŽ bi naročil bele vlake in jih dal grafitarjem da jih poslikajo. Prelepil bi s papirjem okna in oznake, potem se pa naj izživljajo. Samo kaj, če potem tudi čez takšne grafite razni cepci pišejo ''Janša sux, Živela OF'' in podobne
rolleyes-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja in kwa to mene pa tebe briga? Se bodo že pristojni med sabo zmenil ane. Jaz sem se v lajfu 20x peljala z vlakom, tud s takim k ni imel ogrevanja a sem težila tle? Veee veee vlak je biu brez ogrevanja.
bonk.gif
Mislim folk polno rit mamo vsega in pol se tle z malenostmi ukvarjamo. Ma kakšna kriza? Še premal krize mamo.

majč

jest5

Guru
18. avg 2007
26.092
-8.771
113
In potem pogledamo teme, ki si jih ti odprla... Madona s kakšnimi malenostimi se ubadaš
evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@malček hvala sam nimam časa

@evrokat kele do maja sem zabukirala vse proste termine, mogoče čez poletje bom vidla, kaj se bo razpletlo, sicer sem v Bruslju že bila, bi še kej druzga šla pogledat

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a ne bi ti kakšno normalno povabu, jaz sem stara, debela in prismuknjena babnca k je težila tipom, mislim a ti nisem nič sumljiva?

majč

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
jest te vabim tja, ko se nisi bla,
na kosilo v naso menzo
cool-1.gif

no ja, pol pa se mal okol
nahrung002.gif

Težka v Bruslju kaj, evrokrem. Capajdre tam pa po najmanj 200 evrov runda.
Mar bi ostal v Sloveniji.
evil.gif
Tu namreč dobiš že za 30 evrov...

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

a niso eni teli grafiti celo plačani s strani SZ?
sprasujem se.gif

aplauz.gif

Če so plačani ne vem, odobreni pa sigurno isto kot je imel LPP porisana dva Avtobusa in to celo v samem centru so jih porisal na Kongresnem trgu.
Ne morem vrjeti da je večina mislila da bi to SŽ in LPP dovolila
hysterical-1.gif