Grafiti na vlakih

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Recimo, a je tole normalno?

Zmazek to definitivno ni, je pa zmazek to kar je na naslednjem vagonu in na spodnji sliki, ampak za to ustvarit rabiš kar nekaj časa in ne pol ure nenadzorovanega vagona ponoči...

Samo lej imaš pa LPP avtobuse, ki so poleplejni z reklamami preko šip...

ampak, če bi želeli poslikane vlake in to, da ni znotraj kot v temnici, se tudi to da rešit...

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Citat:
Pri vsem denarju, ki ga ajzenponarji izsilijo od države, bi človek mislu, da se zihr najde tudi kak euro za varnost(nike).

Varnostnikov je kolk hočeš, vodi jih pa čuveni Darko Njavro.
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Mene drugače nič ne motijo ,razen uni ki so po šipah. Tud nekateri "zmazki" kjer gre večino za podpise zgledajo hudi. Tko da mene dokler niso po šipah ne motijo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Boljš, da mularija grafite piše kot pa da se zadeva z drogo pa strelja po šolah.

Prej ni bilo grafitov po vlakih, pa tudi streljanja in drogiranja po šolah je bilo mnogo manj. Ampak da imaš prismuknjene izjave, to itak že vemo.
tongue-1.gif

jebeštrga pa taka svoboda izražanja. Zakaj se potemtakem konkretno ne lotijo dolgočasnih sivih sten zidov?

Da bi pa ajzenponarji dovolili grafitiranje, pa malo dvomim, sploh ker poskušajo protigrafitne premaze. menda z razlogom. Je pa to itak problem večine železnic. Marsikje imajo vlake parkirane na zastraženem in ograjenem dvorišču

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zakaj se potemtakem konkretno ne lotijo dolgočasnih sivih sten zidov?

o, tut na stenah se najdejo dobri grafiti, prava umetnost bi lahko rekli

ampak zato je pac potrebno malo odpret oci in um, ter malo pot pod noge vzet

Nujno prenujni so kakšni oddelki, ki bi patruljirali po mestih in na licu mesta naučili reda takšne "umetnike", postopače, pijance, džankije in ostale sorte brezdelneže in krvosese. V nacistični Nemčiji so se kar dobro obnesli. Pri nas bi bili predvsem potrebni za usmerjane brezciljne depresivne mladine na pravo pot. Malo batin tu in tam mladega človeka sigurno odvrne od počenjanja neumnosti, kot je uničevanje tuje lastnine.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zakaj se potemtakem konkretno ne lotijo dolgočasnih sivih sten zidov?

o, tut na stenah se najdejo dobri grafiti, prava umetnost bi lahko rekli

ampak zato je pac potrebno malo odpret oci in um, ter malo pot pod noge vzet

Nujno prenujni so kakšni oddelki, ki bi patruljirali po mestih in na licu mesta naučili reda takšne "umetnike", postopače, pijance, džankije in ostale sorte brezdelneže in krvosese. V nacistični Nemčiji so se kar dobro obnesli. Pri nas bi bili predvsem potrebni za usmerjane brezciljne depresivne mladine na pravo pot. Malo batin tu in tam mladega človeka sigurno odvrne od počenjanja neumnosti, kot je uničevanje tuje lastnine.

en anglež se vozi okrog in mislim da ma v avtu zmontiran kompresor in potem z "wapom" riše na stene grafite - je rekel, do zdaj me še niso zaprli, saj a bodo napisali kazen ker čistim steno? :D

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Meni tudi ni jasno zakaj so ravno vlaki tak zanimivi. Poleg tega pa bi naj s grafiti nekaj sporočali, ampak moraš ponavadi 10 min v napis gledat, da mogoče ugotoviš kaj piše, kaj šele da bi prebral iz premikajočega vlaka
tongue-1.gif

Jaz jih vidim ko čakam pred rampami, tako da nimam toliko časa in vidim samo packarijo.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
@patriot & keber : Z obema se strinjam samo zaenkrat mi pa lepše zgleda nekaj takega kot:

070514_banksy01_p323.jpg

kot pa recimo tole:

00922136-300_1_b.jpg

p.s. jaz ne smatram za grafite karkoli kar je napisano ( ,načečkano ... ) s sprejem na steno(, vlak...)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
S tem se čisto strinjam. Žal pa vlaki niso dolgočasen siv beton, da bi ga krancali s takimi zadevami. Sploh pa ne takole, da preštrihajo vse skupaj. Vlake so plačali davkoplačevalci in (preko subvencij) plačujejo tudi odstranjevanje škode.