Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
A mi kdo zna razložit vsaj zakaj je razlika 1km pri razdalji in zakaj je povprečna hitrost večja od maksimalne? Vedno bolj se nagibam k temu da je program bolj slabe kvalitete in da mu ni ravno za zaupat.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Za WM si snemi GPS Cycle Computer. Odlična zadeva, imam jo na svojem htcju že nekaj časa, od vseh dosedaj preizkušenih najbolje delujoča.
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
žTako Endomondo kot Sporty imata možnost shranjevanja na samo napravo in prenos v svoj profil (ki si ga moraš ustvariti z e-pošto) na spletni strani programa. Kaj točno je problem povezljivosti nebi vedel ampak po moji logiki skor zihr ni v programu. Dostikrat ima na to lahko upliv prisotnost visokih zgradb ali dreves, slišal sem celo da oblačnosti (naelektreno ozračje v oblakih baje zelo moti sprejem signalov). Predvidevam da ali nisi oba programa testiral na istem mestu predvsem pa ne ob istem času. Če program testiraš ga daj večkrat in na večih mestih, potem pa potegni povprečje iz testa. No mal sem še zašel. Prenos podatkov lahko izvedeš ročno ali nastaviš avtomatsko. Jaz sem dal na ročno ker ko sem doma v dosegu WiFi-ja se povežem na net in prenesem podatke v svoj profil, pri tem pa mi ostanejo tudi na napravi kjer jih lahko (vsakega posebej) tudi brišem. Sam sicer uporabljam prograna na androidu ampak mislim da to nebi smel bit problem (v tvojem primeru) pri prenosu oz. shranjevanju podatkov.
Če imaš možnost na Winsih preizkusi še runtastic jaz sem najbolj zadovoljen zaenkrat s tem programom od naštetih treh.