Gotovina oproščen

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mmja, recimo, kot da bi dolenjci rekli, da se ne grejo več in bi po njihovo ta nova meja šla nekje čez Višnjo goro npr. ...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Bom rekel takole, hudir je, če te nekdo pumpa od zgoraj, "kako bi bilo, če bi bilo, ... "
In tako vedno raja najebe!

Kar se Gotovine tiče: Razsodba je pravilna, vsaj v mojih očeh. Jaz nikogar ne ogrožam, torej stopi na moj vrt, če si upaš! Pa naj rečeta Haag in Ženeva kar koli hočeta!

Nazadnje uredil moderator:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Se spomniš leta 90? Še dobro so jih odnesli, prav občudujem Hrvate da se niso masovno maščevali svojim sosedom za 4 leta gorja. Je pa res da so fasali tako na eni kot drugi strani navadni ljudje, podpihovalci in dobičkarji pa še naprej lepo živijo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem kaj jokal? a sem karkol rekel razen tega, da kako veš da je tko ok?

zakaj izpad in napad?

ps
puca mi kita za ene in druge klavce. himne, zastave. še nisi opazil?

побогу брате Софтићу не опажа се
priden.gif

много си независан у размишљању, нешто као бивша телевизија Србије
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
ali je pravilno to, da je bil v Hagu in ali je pravilno da je bil sploh obsojen, verjetno ne bomo še kmalu vedeli. Če sploh bomo kdaj. Neko kazen je sigurno odslužil že v priporu. Ali je bil žrtvovan iz nekega razloga, ali ne.... pustimo času čas. Dejstvo pa je, da so kolone HR pregnanih civilistov bežale prvo pred rezervisti J(n)A (najhujši) ..... po nekaj letih pa Srbi pred HVO. Kolko je za katerimi ostalo mrtvih... civilistov?!?! Na spletu je vsak dan več amaterskih posnetkov izjav, borb, mišljenj, intervjujev... itd in si ni težko ustvariti neko mnenje, kdo je bil hujši. Nekak bolj verjamem tem amaterskim, kot pa nekim montiranim posnetkom, ki služijo bolj za propagando, kot pa dejanskemu stanju. Pa tudi marsikatera živa priča pove kaj se je dogajalo in ni težko ugotoviti, kateri je nakladač oz. kateri je dejansko nekaj preživel, videl, občutil itd. Kar se tiče te zadnje akcije "oluja" sem kaj malo skeptičen, če bi se res dogajalo nekaj kar se je leta pred tem. To pa zato, ker po štiriletni vojni imajo Hrčki okupiranega ogromno ozemlja potem pa v štirih dneh rešijo zadevo. Tudi v številke, kolko je bilo sodelujočih na strani HR vojske ne verjamem. Ja, kje je pa ta sila prej bila. Kje je bila JnA ta čas? Ni bilo več tolko tehnike na teh območjih, ker je bila potegnjena v Srbijo. Pač bil je dogovor, da se HR vojska vrne na meje do leta 91. Streljalo se je pa s zaostalimi paravojaškimi enotami, zavednimi Srbi, zaostalimi vojaki, žrtvovanimi vojaki, itd. Kolone beguncev pa hitro čez mejo pred bojaznijo v maščevanju, strahom, sodelovanja na nasprotni strani itd. Kar se mi zdi dokaj normalno, glede na vse kar se je dogajalo pred tem. Mislim, da je veliko več takšnih, ki bi morali priti v Hag še skoz na prostosti. So šli na linije zgolj zato, da potešijo svojo slo po streljanju, vojni, barbarstvu, ubijanje, dobičkarstvu...itd. (no, sej imamo tud Slovenčka, ki je delal piz_arije . Celo za vse tri vojske se je bojeval ... kr prestopal je od enih k drugim)
(samo moje mnenje, tako da pljuvanje ni potrebno.)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
prvo drži

četniki..imaginarno danes. preskoči to terminologijo..ponovi mišljenje

Imaginarni video četnikov.

8888

8. jul 2010
34.068
6.259
113
Mistični ali Softi, kater je tisti komad ko ga poslušajo četniki, pa ni četniški? Nekaj poje o ljubezni. Mi je poznan samo ne vem kam bi ga dal.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Mistični ali Softi, kater je tisti komad ko ga poslušajo četniki, pa ni četniški? Nekaj poje o ljubezni. Mi je poznan samo ne vem kam bi ga dal.

Bojna Æavoglave.

I

Izbrisan uporabnik #488

cigumigu muzika.
Dosti sem hodil v Srbijo pa so mi bli vi komadi "isti", doli pa v transu, sploh če se je vrtela lokalna muzika.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Že, že, ampak večina Srbov ne ve, od kod izvira šote mori šote. Ko bi, je ne bi več tako veselo peli.
evil.gif

8888

8. jul 2010
34.068
6.259
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Bojna Æavoglave.

Ne ni, mene zanima tista kjer sta ženski zraven ostalih četnikov. Ni četniška pesemker poje nekaj o ljubezni. Začne se pri minuti v videu katerega je pripopal Snecer.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.495
5.693
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne ni, mene zanima tista kjer sta ženski zraven ostalih četnikov. Ni četniška pesemker poje nekaj o ljubezni. Začne se pri minuti v videu katerega je pripopal Snecer.

Ne sprašuj ti teh cigu-migu šabanov....vidš da nimajo pojma
evil.gif