Kar naj jih imajo. Poleg tega Istra vsaj zadnja leta ni več "pravo" morje (trava, meduze, svinjarija, vreme, drage cene). Ni ga čez Južno Dalmacijo.Z drugimi besedami, to je komaj petina dnevnega najema mobilne hišice v Maredi.
Hvala za mnenja. Sicer tudi jaz nisem tip, da bi šparal na vsakem koraku, ampak 82 €... to je 3/4 cene letne slo vinjete ali 2 dni bivanja doli v apartmaju. Za 4 ure več vožnje (v obe smeri). Kar je preveč, je preveč. Malokdo ima neto 20 € urno postavko ... Po stari cesti je vsega skupaj 11 ur vožnje, mislim da s kakšnimi 4 postanki (enim daljšim za kosilo) ne bi smel biti prevelik problem.
Iz MB potegneš po AC do Karlovca, potem na Plitvice - Gospič - Knin- Cista Provo- Makarska - Ploče. Boš hitro dol, pa lep del cestnine prišparaš. vsako leto tako grem, pa ni važno kam. Muditi se ti ne sme, saj si na dopustu. predlagam odhod zgodaj zjutraj, tako da si okoli 04.00 ali vsaj 05.00 ure na stari cesti pri Karlovcu. Potem pa sam pičiš, v tem času ni radarjev, pa če familija zaspi si lahko hitro dol.
Pa si prav zračunal? Ker do Šibenika in nazaj je nekje dobrih 40 eur. Da bi bilo do dol 2x več?
Policije je nekaj ja, jaz sem šel nazaj med tednom popoldan, pa sem srečal dve civilni Providi, sicer v obeh primerih sta že imela nekoga v postopku.No če sem kdaj plačal sem pri tatih Hrvatih.
Ne govorit da ni Policije si le srečo imel in en dan te bo zapustila in bo šlo 3000 KN v njihov proračun.
Zanimivo. Sem mislil, da dokler ne plačaš ti začasno odvzamejo dokumente, po plačilu kazni jih pa dobiš nazaj na bližnji policijski postaji.
Vsaj tako je pri nas, kar se tujcev tiče.
Pa si prav zračunal? Ker do Šibenika in nazaj je nekje dobrih 40 eur. Da bi bilo do dol 2x več?
Macelj - Zagreb: 48 HRK (http://www.azm.hr/cestarine.asp?pageID=37)536 kun pride za 514km x 2 AC... to je 73 EUR v obe smeri...
Mogoče pa se mu je že domov mudilo kdo bi vedel.To vse razumem. Edino ni mi jasno zakaj bi te spustil, kljub temu da on ne zna delat s POS-om.
Ko boš plačal (tvoj problem kako boš to izvedel) boš dobil dokumente.