Citat:
Ne morem si kaj, da ne bi rekel še tega - kaj nam bo prijava protestov, ko boste pa papirje tako ali tako "izgubili".
Citat:
Ne morem si kaj, da ne bi rekel še tega - kaj nam bo prijava protestov, ko boste pa papirje tako ali tako "izgubili".
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Ne bi vido, ker bi drugi policaj tebe tepo
Sj to mu je cilj, da boš skoču u njegov podkupljeni fris, pa bo ,,napad na uradno osebo,, , pa bo imel ,,preseg norme,, in večjo nagrado na davkoplačevalske stroške, ...ja, na to se namiguje, obljubljene nagrade, al dodatki. če scenarij uspe,Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Rad bi vidu policaja, kako tepe mojo ženo...
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Rad bi vidu policaja, kako tepe mojo ženo...
Citat:
je pa logično da je med policisti mnogo omejencev ki komaj čakajo take stvari da izživljajo svoje frustracije, ti bojo pa mogli svojo lekcijo dobit na grob način zgleda
Takšnim policajem se je lepše se je izživljat nad ženskami, starejšimi, nemočnimi.....Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
je pa logično da je med policisti mnogo omejencev ki komaj čakajo take stvari da izživljajo svoje frustracije, ti bojo pa mogli svojo lekcijo dobit na grob način zgleda
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
resnično so GOTOFI, ker tokrat je resnično LJUDSTVO VSTALO in res me zanima, kaj sedaj cel dan dela ivan in njegov "štab"? Točno jih vidim - histerično preletavajo facebook in ivan je zelen od jeze, še bolj pa je zaripel od jeze, ker tokrat prvič v 20. letih sploh ne najde ideje, kako odreagirati in zaradi tega besni.
Pa ki živiš,.....sj imajo že leta obojni ,,svoje,, po spletu, kjer čekirajo javno mnenje in ga seveda tudi soustvarjajo in vodijo v željeno smer.Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
resnično so GOTOFI, ker tokrat je resnično LJUDSTVO VSTALO in res me zanima, kaj sedaj cel dan dela ivan in njegov "štab"? Točno jih vidim - histerično preletavajo facebook in ivan je zelen od jeze, še bolj pa je zaripel od jeze, ker tokrat prvič v 20. letih sploh ne najde ideje, kako odreagirati in zaradi tega besni.
Ja in? ...sj po svojem pa menda lahko razbijam,Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
Kako pa mislite, da bi bilo, če ne bi bilo nobene policije? Mislite, da bi ostalo pri nekaj razbitih jajcih na fasadi in oknih ali bi folk vdrl v občino, začel razbijati po prostorih, eventuelno razbil še kakega uradnika ... ?
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
he he ... "Policija organizatorje poziva k prijavi shodov, udeležence pa k strpnosti". (vir 24ur)
Sej je prijavljen... na FB
Udeleženci pa naj strpno čakajo, da pridejo na vrsto, da jih mentalno omejeni policaji lahko pretepajo in testirajo solzivce.
Še jim ni jasno, da če bi bili oni strpni, do takšnih razsežnosti ne bi prišlo.