Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
za patrije sem zdaj kolegu pisal naj mi bolj natanco pove kaj in kje je videl, porocam kasneje

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Zakaj Kangler vabi na sestanek k njemu v pisarno tudi Vijolice? Kaj so oni zaen faktor?

Oni so tista prva "bojna" linija, ki prestopijo mejo med mirnimi in nemirnimi protesti.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
drugace pa ce ti kje slucajno kaki RPG (rocket propelled grenade) lezi, prinesi zraven
smile-1.gif

GTA style
grin1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Steve

Saj imaš nad tvojim postom napisano za oči
smile-1.gif

p.s.
Meni ovratnik ni prišel v poštev, ker sem iskal Snecerja in mojo in če sem jih hotel poklicat sem moral pošteno vdihnit, da sem se lahko zadrl. Naslednjič prinesem zraven gasmasko, ki jo še imam od takrat ko sem služil vojaški rok.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pri poročilih je bilo, da se vojska ne sme vmešat na Slovenskih tleh, ker če se to zgodi pade pravni zakonik, ustava ali nekaj takega.

Po Mariboru se pa sliši, da bi naj bili ti izgredniki od Barade, če je pa to res pa nimam pojma, to sem samo slišal, se pa to konkretno šušlja po lokalih v okolici Tama.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
pomoje so to bolj vijolice bile. sem jih vse videl od blizu. nobenih nabitih goril (Barada company), zato pa veliko maskiranih mladicev. in tudi opremljeni so bili ustrezno: petarde, bakle, topovski udari. Btw. zadeva res kresne kot da en s havbico zraven strela
smile-1.gif
tudi enega izmed vijolic sem poznal.
Kolega mi je odpisal glede patrij: zjutraj ko se je peljal v sluzbo smer mb, je na semaforju v hocah (smer iz lj) srecal patrije in sestkolesnik.
nekomu se ze fejst kolega tresejo, nam pa se obeta veseli december
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.345
2.712
113
Lepo so napisali navijaci. Ocitno je to vlacenje Viol na sestanek se ena od Kanglerjevih budalascin...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
preko ust je meni ze pomagalo ce sem si ovratnik drzal. za oci pa se tudi sam priporocam za kaki nasvet.
drugace pa ce ti kje slucajno kaki RPG (rocket propelled grenade) lezi, prinesi zraven
smile-1.gif
Kaj pa plavalna očala????

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.327
15
38
me pa zanima, s čim so bili "namazani" robocopi, da jim solzilec ni prišel do živega
rolleyes-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.878
6.961
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako boš pa nos/usta zaščitil ?
Preberi post, ki sem ga citiral

Ja, en drugi pa je rekel, da mu ni nič pomagal ovratnik. Sicer pa, tisti, ki bo imel neko zaščito pred solzilcem, bo prva tarča policistov s pendreki.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Sem videl enih par v ponedeljek, ki so bili dobro opremljeni, Čelada, podkapa (glede na obliko okrog ust, še kakšna ustna gasmaska) in smučarske očale.
Je pa narod, ko je katerega takega zagledal takoj naredil premik in se distanciral vstran od njih.Če pogledate video kjer se kuri tista lutka ima tam tisti mladenič tudi nekaj čez usta.

Nekdo je vse skupaj v naprej pripravil, ker je vedel do česa bo prišlo in kakšen bo konec.
Drugače pa če malo preverite vse videoposnetke, kjer so se določeni spopadli z policisti na blizu se vidi, da to ni navadna drža ampak bolj Taekwondo Guard. (pokrčena kolena, roke pri prsnem košu)
Navaden človek ima noge popolnoma izravnane in ne pokrčene.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@darjan

Če si čital moj post sem napisal da mi ovratnik ni pomagal, ker sem se drl ko sem klical tiste, ki so stali zraven mene, če bi si dal ovratnik gor bi pomagalo to si lahko siguren, ampak tudi ne za dolgo.
Tudi kakšna majica preko ust pomaga, ker potem dejansko nekaj časa dihaš zrak, ki je ob tvojem telesu in ne zunanjega.

Če ti je sila in če bi se rad zaščitil potegneš prvo stvar, ki jo imaš na sebi čez usta za oči pa če nisi pripravljen žal ni rešitve.
Ko pridejo oči v stik s solzilcem te začnejo skelet in tečt solze, če pa si začneš čohat oči potem si pa naredil več škode kot koristi, ker bo še bolj peklo.
Oči pustiš čisto pri miru in počakaš da se ti nehajo solzit, je pa res da boš v tem času imel vidljivosti max 15%

Ko boš gledal okrog sebe boš videl samo blede sence objektov in luči in takrat sledi občutku sluha.
Ljudje, ki so že na varnem so ponavadi najbolj glasni.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Plavalna očala ja, ob strani silikon lepo stisne.

za nos in usta pa maska? Na zadrugah imajo te protiprašne maske, bele in na gumico, uporabne so če se orje ali karkoli dela na zemlji ki je suha in se kadi še bolj kot tak solzilec....... v nulo pomaga. Jaz sem tako masko za 2 € probaval v komori pri lakiranju lesa, pa nekje 15 minut je kar lepo držala, čisto dovolj da se umakneš, sicer pa ker so poceni jih kupiš več. Ima aktivni ogljik noter. Ona taprava pa stane okrog 50 € in gor, tam pa je filter vzdržljiv da misliš kot da si sredi pohorja
smile-1.gif

Če že zapeče pa pomaga samo mleko, oz. maščobe v njem, bolj je mastno bolj pomaga. Voda ni nič. mali paketi mleka po 2 dcl znajo biti zelo priročni
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Zgolj ideja,ampak kaj bi ustavilo hordo policistov ki tepe eno osebo na tleh?

Primer, na tleh lezi protestnik, je obvladan,ampak še vedno ga 3 komadi s pendreki tolčejo "vzgojno" . Kako takemu neumnemu policaju pokazati kako je ta premoč?

Verjetno bodo protestniki prišli tokrat oboroženi z solzilci ali pa gasilnimi aparati, recimo gasilni aparat ( govorim o prahu, ne o piksni
grin1.gif
) , ne bo nobenga poškodoval,ga bo pa definitivno spodil stran in mislim da je to edina rešitev proti policistom s preveliko mero arogance.

Ali pa naj še kakšne gasilske cevi najdejo in odprejo hidrant
grin1.gif