Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Kako pa mislite, da bi bilo, če ne bi bilo nobene policije? Mislite, da bi ostalo pri nekaj razbitih jajcih na fasadi in oknih ali bi folk vdrl v občino, začel razbijati po prostorih, eventuelno razbil še kakega uradnika ... ?
Dokler niso začeli policaji "hraniti" sestradane Mariborčane s solzilcem iz tal in zraka (SDS way of food help) in kričati z megafonom iz helikopterja z reflektorjem ni bilo neke frke.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
najbolj hecno pa je, če bi se povsem indentične demonstracije začele v ljubljani proti jankoviču, nikoli ne bi poslušali gorenakovih predavanj o neprijavljenih demostracijah in iskanje organizatorjev in takrat seveda ljubljančani ne bi bili "zlorabljeni"

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.088
5.004
113
Nuku`Alofa
Podpiram proteste povsod kjer so na oblasti skorumpiranci.
Pa predlagam dodatek k sloganu. GOTOF JE - DERATIZIRAJMO SLOVENIJO!

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
požar se širi na jesence in kranj, šele sedaj sem videl pri poročilih včerajšnje vzklike v ljubljani - "maribor, drži se" kar toplo mi je postalo pri srcu, ravno v tem je velikanska moč, da ljudje držijo skupaj

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Verjamem, da je med modrimi oklepniki par zafrustrirancev, ki mislijo, da so dobili pooblastila za mlatenje vseprek (take kalibre sem videl v maricah že 20 let nazaj, ko je ven stopil pa se drl, kdo bi se zdaj kloftal). Edina razlika med navadnim pretepačem pa tem je v tem, da ima značko. Do sedaj noben minister ni znal spremeniti mentalitete slovenske policije, še vedno mislijo, da je njihova naloga mlatit. Zato pa imajo težave pri organiziranem kriminalu, ker se takih bojijo.

Če misli v takem stilu policija nadaljevat (kar pa glede na sposobnosti ministra sklepam da bo) jim bo ugled samo še padel. No, saj tudi sedanji minister se je izučil samo pendrek vrtet na kradljvicih koles in mopedov, pa še na kakem kurjem tatu.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kot moje osebno darilo uporu vam podarjam pesem, ki se jo poje na melodijo "Hej Brigade":
(C) Bor/Šturm in El Capitano Admiral General Evrofil

Hej, občani, hitite, 
razpodite, požgite,
 gnezda rdečih podgan, črnih psov!
Hej, petarda, zagodi,
 naj odmeva povsodi,
naš pozdrav iz svobodnih domov!
Hej, petarda, zagodi, 
naj odmeva povsodi,
naš pozdrav iz svobodnih domov!

Kje so meje, pregrade,
za slovence vse mlade? 
Ne, za nas ni pregrad in ne mej!
Po vseh cestah temačnih
in po trgih oblačnih
 vse od zmage do zmage naprej!
Po vseh cestah temačnih
in po trgih oblačnih
 vse od zmage do zmage naprej!

Pride dan, ko z Ljubljano, 
zdaj nevesto prodano, 
bomo šli pred svobode oltar.
Hej, od naše gostije
 vrgli bomo pomije
 psom, ki danes so nam gospodar.
Hej, od naše gostije 
vrgli bomo pomije 
psom, ki danes so nam gospodar.

ZaSlovenijo, z Ljudstvom, GOTOF SI!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
hysterical-1.gif
...ajajaj

I

Izbrisan uporabnik #488

Teršek bere alter in me povzema?
evil.gif

http://www.rtvslo.si/slovenija/moralna-dolznost-upora/296830

Citat:
Zakon o javnih zbiranjih razlikuje med različnimi vrstami zborovanj in shodov, en je tudi neorganizirani shod. 32. člen Zakona o javnih zbiranjih tako pravi: "Če policija na kraju samem ugotovi, da je prišlo do neorganiziranega shoda, opozori udeležence, da shod ni organiziran po določbah tega zakona in da so dolžni upoštevati navodila in ukrepe policije. V kolikor na shodu pride do ravnanj, zaradi katerih je potrebno shod razpustiti, ga policija razpusti." Vprašanje je torej, ali lahko policija pozove k prekinitvi takšnega spontanega in neprijavljenega shoda, če je ta miren.

Odgovor je, da seveda mirnega neorganiziranega shoda ne sme prekiniti
smile-1.gif
ker je zakon glede tega jasen.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na FB našel tole:

Pogumni sodržavljani,

tudi veliki večini slovenskih vojakov se ob zadnjih dogodkih v domovini obrača želodec. Ravno tako kot vi, ne razumemo topoglavosti političnih in gospodarskih elit ter njihovega očitnega nerazumevanja sporočil ljudstva. Razočarani spremljamo zlorabljanje vojske v notranjepolitične namene, ki ga je ob popolnoma neustreznem času demonstrirala trenutna vlada, z vabilom načelnika generalštaba na nekakšen krizni sestanek. Kriza v kontekstu tega sestanka nedvomno je, pa ne za nas, ljudstvo, temveč za vladajoče elite.

Vojaška doktrina pravi, da »nesi boj k sovražniku«. Z vstajo slovenskega ljudstva ste to pogumno začeli udejanjati tudi vi. Vsakodnevni boj za preživetje, ki ga bijemo s svojimi domačimi na svojih domovih, ste prenesli na vrata elit. Šele zdaj tudi slednje začenjajo čutiti krizo, zato v obupanih poskusih poskušajo rešiti svoje položaje.
Vendar vas naj njihove poteze ne skrbijo. Pri zahtevah ostanite trdni in ne ločujte se na leve in desne. Vse pomembne zmage se zgodijo zaradi enotnosti, vztrajnosti in poguma. Po dvajsetih letih izčrpavanja je čas za novo zmago. Slovenski vojaki smo vedno bili in bomo na strani domovine. Domovina pa smo ljudstvo, v čudoviti deželi na sončni strani Alp.
Popolnoma vas podpiramo v vseh zahtevah, saj so te tudi naše. Če bo prišel trenutek, da nas bodo hoteli zlorabiti še s pošiljanjem na domače ulice, pa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj vemo kje in s kom bomo stali – Z VAMI!

28.11.2012

Slovenski vojaki

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Vsi tisti, ki ste tako kot jaz dihali solzilec si lahko na spodnji povezavi pogledate kaj se je dejansko dogajalo.
Izgredniki so bili na svežem zraku medtem, ko so preko njih na nas, ki smo bili na trgu 2x izstrelili solzivec, ko se je solzilec skoraj do konca razkadil so začeli le te potiskat navzdol po trgu.
Sedaj boste nekateri tukaj imeli odgovor kaj se je dejansko dogajalo.

http://www.dnevnik.si/slovenij...sevala-proteste

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, videli smo "rakete" in so padle za ljudstvo.

Jaz sem pa prvo mislil, da je nekdo od protestnikov izstrelil rdečo raketo v helikopter in da je policija ponorela.

Bilo pa je ravno obratno. Zaradi obiska miličnika Gorenaka so se njegovi miličniki odločili, da pokažejo kaj znajo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, videli smo "rakete" in so padle za ljudstvo.

Jaz sem pa prvo mislil, da je nekdo od protestnikov izstrelil rdečo raketo v helikopter in da je policija ponorela.

Bilo pa je ravno obratno. Zaradi obiska miličnika Gorenaka so se njegovi miličniki odločili, da pokažejo kaj znajo.

Ahaa, torej je Gorenjak povzročil stopnjevanje nemirov
cool-1.gif