Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Rad bi vidu policaja, kako tepe mojo ženo...
dobr da nism policaj
WTF is that supose to mean?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Rad bi vidu policaja, kako tepe mojo ženo...
dobr da nism policaj
Dokler niso začeli policaji "hraniti" sestradane Mariborčane s solzilcem iz tal in zraka (SDS way of food help) in kričati z megafonom iz helikopterja z reflektorjem ni bilo neke frke.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
Kako pa mislite, da bi bilo, če ne bi bilo nobene policije? Mislite, da bi ostalo pri nekaj razbitih jajcih na fasadi in oknih ali bi folk vdrl v občino, začel razbijati po prostorih, eventuelno razbil še kakega uradnika ... ?
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Glede na trenutne razmere in da smo v koraku s časom je potrebno tudi prilagodit zvonenje telefona.
Sam imam tole za zvonenje, ko me kdo kliče GOTOF JE
Citat:
Zakon o javnih zbiranjih razlikuje med različnimi vrstami zborovanj in shodov, en je tudi neorganizirani shod. 32. člen Zakona o javnih zbiranjih tako pravi: "Če policija na kraju samem ugotovi, da je prišlo do neorganiziranega shoda, opozori udeležence, da shod ni organiziran po določbah tega zakona in da so dolžni upoštevati navodila in ukrepe policije. V kolikor na shodu pride do ravnanj, zaradi katerih je potrebno shod razpustiti, ga policija razpusti." Vprašanje je torej, ali lahko policija pozove k prekinitvi takšnega spontanega in neprijavljenega shoda, če je ta miren.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, videli smo "rakete" in so padle za ljudstvo.
Jaz sem pa prvo mislil, da je nekdo od protestnikov izstrelil rdečo raketo v helikopter in da je policija ponorela.
Bilo pa je ravno obratno. Zaradi obiska miličnika Gorenaka so se njegovi miličniki odločili, da pokažejo kaj znajo.