Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.038
1.264
113
42
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

zdej pa prosim nagrajen post za snecerja!

Nehaj. Ne bomo popustili pritiskom, ker tudi Kangler ne.
evil.gif

Gotofi ste! čas da se zamenja moderatorje! Vidim alternativo v snecerju, biziju, jurišu, 32ki, softiju, patrioto, dinottiju in kasiusu

I

Izbrisan uporabnik #488

Mulca imam posnetega z granitko, a to bo lepo
smile-1.gif

Tam sem bil očitno v neku grupi mulcev, ki je jurišala. Smo stali pa se menijo "s čim jim te naj vrnemo, saj nič nimamo".

Pol pa smo fasali solzilec.

Ko sem se vrnil z občine trg, sem bil 15 minut še z enimi par občani skrit pri vinagu, ker smo se znašli za miličniki ki so se umikali. Granitke so letele ko za šalo, eden je dobil malo v nogo.

Huligani so se bolj spopadli z miličniki kot zadnjič. To je neka mladina brez perspektive, zelo mladi kolko sem videl. Samo juriš pa beg, ko partizani
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tekalne sposobnosti pa takšne, da še gepard zajame sapo. Enege sem gledal kak so ga lovili po bivšem Leninovem trgu. Policaji nimajo šans v tistih oklepih.

Huligani = mladoletna ali pa recimo mladina do 21 let, trenirke, kapuce, željni so ulice in uničevanja.
Dejstvo je, da mora malo poknit, kot pravi naš HEPAN, samo tile so bili preveč krdelni. Čeprav sem zasledil, da so nekateri bili pripravljeni z maskami in materialom za molotovko.

Bi pa rekel, da je bilo danes precej več ljudi, da so nonstop prihajali, malo bolje organizirano, miličniki pa bolj preudarni.

Dejansko so v mestu in po ulicah varovali pomembne objekte, npr. pošto, banke, trgovine in se niso spuščali v konflikte s huligani.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.155
3.617
113
Marlbor
Danes je enostavno policiji ušlo izpod nadzora. Mesto so zaprli iz vseh strani in naganjali folk z besedami "SPIZDITE!!!!". Folk enostavno ni vedel kam bi se poskril,, solzilec je letel na vse strani popolnoma neorganizirano, polovico folka so policaji tak nepravega (nedolžnega) polovili. Katastrofa za takšno policijo!

Danes so si policaji resnično zaslužili granitne kocke v glavo, ker obnašanje do mirnih protestnikov je bilo totalno v kurcu, tudi do taistih, ki so jim malo prej dajali rožice.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi to je res, ganjali so nas iz enega konca na drugega, normalen folk je bil ujet. "Gepardov" policija ni polovila, ti pravim, da so kot rakete.

Dolgo so čakali in bili skriti za ograjo pri občini, na parkirišču, ki je še tudi sramotno neurejeno, še ena packarija v MB, par jih je stalo izven rampe in opazovalo, cela vojska pa za ograjo.

Ljudi je bili preprosto preveč danes, zato je ušlo kontroli.

Nagnali so nas iz enega trga na drugega pol pa je folk spet prišel nazaj, ni hotel domov.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Helikoptrer se zdaj krozi. Ko smo mislili da smo prejsnji teden dosegli vrhunec, smo danes vse presegli. Pred obcino je gorelo vse . ko so razbili sipe, so bakle letele not v obcino. Noro! Potem akcija doli v mestu. Folk podivjan, par 1000 po ulicah. Solzilec je letel vsepooprek, pocasi bom imun. Sploh veec nisem stel koliko krat sem se jokal. Letelo je poluftu vse. Izlozbe so pokale kot za stavo. Potem na glavni trg. Spet solzilec. Folk je zvlekel na kup vse kesone in zazgal. Kres kot za prvi maj. Akcija se zdaj poteka, slisim helikopter in sirene.
Spet smo pokazali da znamo. Ostali po sloveniji, sram vas je lahko. In vi bi radi nekaj dosegli.
Poptv poroca o 50 huliganih v mestu. A folka je okrog 8 bilo se nekaj 1000, ki so vsi papali solzilec. Saj smo ze navajeni.
Pohvale policistom. Tokrat niso sli 1 na 1, ampak so samo razganjali folk.
Franca ni predaje, gotof si!!

Spet ste pokazali, da znate? Ostale je lahko sram? O čem ti to?
bonk.gif
Meni je bila 100x boljša gesta kelnarjev iz Maksimarketa, ki so policistom v lj brezplacno caj nosili.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ni večjega smeha, ko se vidi nekega zagretega demonstranta, kako pljuva prek ivana...hkrati pa podpira zokija. Zgubi kredibilnost takoj, ni čudno, da nihče ne jemlje resno protestov v LJ.

So bolj kredibilni tisti, ki pljuvajo cez kanglerja in ne cez ivana?

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz čez oba, mogoče zdaj malo več čez Kanglera, ker za iVana nimam časa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem že spil precej tekočine danes
smile-1.gif

iVan je bil v helikopterju.

Drugače pa kapa dol fantom za:

- letalo
- balo in
- živega kozla, ki ga pa nisem videl, boga žival če je res bila tam

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Danes je enostavno policiji ušlo izpod nadzora. Mesto so zaprli iz vseh strani in naganjali folk z besedami "SPIZDITE!!!!". Folk enostavno ni vedel kam bi se poskril,, solzilec je letel na vse strani popolnoma neorganizirano, polovico folka so policaji tak nepravega (nedolžnega) polovili. Katastrofa za takšno policijo!

Danes so si policaji resnično zaslužili granitne kocke v glavo, ker obnašanje do mirnih protestnikov je bilo totalno v kurcu, tudi do taistih, ki so jim malo prej dajali rožice.
bonk.gif

Tudi policistom enkrat prekipi ampak danes je bilo njihovo posredovanje manj grobo kot prejšnjič. Da so pa reagiali kot so, pa je posledica tega, da so se huligani prav organizirano maščevali za vsako posredovanje policije. Jaz jih povsem razumem, da jim po dveh urah popustijo živci in začnejo na grobo naganjat folk - tudi s kletvicami.

Huligani pridejo izključno z namenom izzivanja policije. Drugega namena nimajo. In enkrat pač pride to točke, ko je treba posrevat. Takrat pač tudi mirni izgredniki doživijo kako negativno izkušnjo.

Jaz sem bil celi večer v mestu, tudi solzivec sem fasal in ne jočem. Sem se pač znal pravočasno umaknit in predvidevat kako bo policija reagirala in v kateri smeri. Tisti, ki pa so čakali, so pač fasali. Jebiga. Sej so vedli kaj.

Sicer pa se lahko za takšen konec demonstracij in posredovanje policije zahvalimo izključno huliganom. Oni so to zanetli.