Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Jaz nisem na "terenu" zato samo posredujem informacije... Policisti so naredili sranje, ko se je prvi kordon policistov zapodil v množico in jo presekal... Še Greiner je v živo povedal, da "sicer niso nikogar napadli ali ranili, ampak so pa ljudji še dodatno podžgali". Spopadi so bili le še logična posledica. Lovijo pa izgrednike, vprašanje je edino, ali so si zapomnili, kateri so bili, ali si jih še malo izmislijo
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ja, ljubljanske pichkice so pokazale svoj obraz. Zoki je lepo lučke prižigal, na eni strani so ga malikovali, mu vzdihovali in ploskali, na drugi stran pa par metro sexualcev in emotov z nageljčkom v gobcu in enim transparentom... Jake demonstracije. Seveda, s polno ritjo je težko proti čemu demonstrirat. Decentralizacija je nujna!
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Helikoptrer se zdaj krozi. Ko smo mislili da smo prejsnji teden dosegli vrhunec, smo danes vse presegli. Pred obcino je gorelo vse . ko so razbili sipe, so bakle letele not v obcino. Noro! Potem akcija doli v mestu. Folk podivjan, par 1000 po ulicah. Solzilec je letel vsepooprek, pocasi bom imun. Sploh veec nisem stel koliko krat sem se jokal. Letelo je poluftu vse. Izlozbe so pokale kot za stavo. Potem na glavni trg. Spet solzilec. Folk je zvlekel na kup vse kesone in zazgal. Kres kot za prvi maj. Akcija se zdaj poteka, slisim helikopter in sirene.
Spet smo pokazali da znamo. Ostali po sloveniji, sram vas je lahko. In vi bi radi nekaj dosegli.
Poptv poroca o 50 huliganih v mestu. A folka je okrog 8 bilo se nekaj 1000, ki so vsi papali solzilec. Saj smo ze navajeni.
Pohvale policistom. Tokrat niso sli 1 na 1, ampak so samo razganjali folk.
Franca ni predaje, gotof si!!
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Helikoptrer se zdaj krozi. Ko smo mislili da smo prejsnji teden dosegli vrhunec, smo danes vse presegli. Pred obcino je gorelo vse . ko so razbili sipe, so bakle letele not v obcino. Noro! Potem akcija doli v mestu. Folk podivjan, par 1000 po ulicah. Solzilec je letel vsepooprek, pocasi bom imun. Sploh veec nisem stel koliko krat sem se jokal. Letelo je poluftu vse. Izlozbe so pokale kot za stavo. Potem na glavni trg. Spet solzilec. Folk je zvlekel na kup vse kesone in zazgal. Kres kot za prvi maj. Akcija se zdaj poteka, slisim helikopter in sirene.
Spet smo pokazali da znamo. Ostali po sloveniji, sram vas je lahko. In vi bi radi nekaj dosegli.
Poptv poroca o 50 huliganih v mestu. A folka je okrog 8 bilo se nekaj 1000, ki so vsi papali solzilec. Saj smo ze navajeni.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Desni bobnič me na trenutke narahlo zaboli.Je vsaj ene 20 krat vsekalo. ffs
Samo hudič še majnka na balkonu
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Lepo da protestirate in izrašate svojo voljo proti samodržcu amopak...
A brez delanja škode ne gre?