Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Mariborcani so tapravi! Ne pa Lublanske Pichke!

Sem Lublančan,ampak s tem se strinjam. Mariborčani znajo zaropotat kot je treba.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Pa tu je bolj vmes to, da so MB siti nategovanje in jim je pač dokurčlo.

Protesti drugje so pač bolj splošne naraven, protestira folk proti nečemu, ker so pač vsi proti, oz je to trenutno "in".

Saj se vidi po komentarjih tu, nekateri celo podpirajo zokija, WTF, proti kanglerju so pa vsi
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.038
1.264
113
42
Kva ga nebi če je pa super župan!
cheer.gif

V Cleju so tud kr zadovoljni s Šrotom. So vseeno protestiral.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Ni večjega smeha, ko se vidi nekega zagretega demonstranta, kako pljuva prek ivana...hkrati pa podpira zokija. Zgubi kredibilnost takoj, ni čudno, da nihče ne jemlje resno protestov v LJ.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
V ljubljani je bolj veseli december na ulicah kot pa kaki protesti. Ljubljančani imajo še vedno prepolne riti

mistique

Guru
16. jun 2009
13.738
1.523
113
Emona / Carnium
Kaj ljudje ne smejo protestirati? Če se ti zdijo ljudje butasti, ker protestirajo proti "establishmentu", to še ne pomeni, da nimajo prav.

Če bi bil jaz predsednik vlade, države ali lastnik podjetja, direktor ali imel kakšno podobno pozicijo, kjer bi na tak ali drugačen način vodil skupino ljudi in bil za njih (objektivno) odgovoren, ne bi nikoli rekel, da naj zategnejo pasove. In to je vrh nekulture v Sloveniji. Takšnih primerov je veliko. In skozi potenciranje medijev, se raji odpelje. In to imamo zdaj. Sranje.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.821
2.060
113
Zakaj se ne ogranizirate in greste pred Kanglerjevo hišo? Meni bi se gravžalo uničevati lastno mesto, ne glede na razlog.

I

Izbrisan uporabnik #488

ksz

Kdo pa je zbrisal videoreportažo, ki sem jo delal? prosim, da moderatorja kamenjate.

I

Izbrisan uporabnik #488

Se ne da rešit? dajte ga kamenjat.

Sicer ok, bom objavil vse posnetke skupaj v seznamu, da ne bo vsak posebej, a vseeno se to ne počne
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Dobro, da nisem iz Miklavža
smile-1.gif

Se spominjate mulca, ki se je drl "daj mi kamen".

Mi pa smo se norca delali, na teh shodih je polno mularije, ki komaj čaka da vrže granitko.

Sem stal poleg smrklje in mulca, ki se še ne brije. Pa je mulo držal granitko v roki pa se drl na babo, da naj mu da mir, da bo vrgel in je šel. Pa sem ji rekel, da ma čudnega fanta, pa je rekla, da je v redu, ker jo brani. Adijo pamet
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.738
1.523
113
Emona / Carnium
Osebno ne grem protestirati, ker težko krivim druge za lastno gmotno ali duševno ali katero drugo stanje. Proteste pa razumem in mirno obliko tudi podpiram. Podpiram predvsem to, da ljudje stopijo skupaj v čim večjem številu. To se mi zdi edina pozitivna stvar teh protestov. Hkrati pa se mi zdijo protesti za zamenjavo politične elite sizifovo delo. Establishment (politika+gospodarstvo) se zamenja, zamenjajo se obrazi, zloraba sistema (vrednot) pa ostane in tako ne bo nič bolje kot je sedaj. Ampak...eh...