Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.520
9.775
113
40
MB
Mene so dobili, sicer po poti domov ampak dovolj da lahko recem da so res gamad v plavem

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kaj pa so ti naredili? Kaj si se normalno šetal domov?

Nobody, hvala za info.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.520
9.775
113
40
MB
Na cesti sta me ustavla, dala za pihat, pa prestela zarnice pa ker ni obrodilo sadov mi je napisal 160€ ker sta me vidla da sem prevozo polno crto, lokalci bojo vedli mimo marlesa sem prehiteval enega ki je vozil 50 na 90 omejitve
bonk.gif
kante s kapami stvarno

I

Izbrisan uporabnik 474

Ravno zvedel, da so na trgovini od punce na trgu Svobode razbili stekla... stvar je ušla izpod nadzora... Jaz sem se iz trga umaknil okrog sedmih, ker sem slutil, da bo pizdarija... čez 5 minut sem že slišal helikopter....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.520
9.775
113
40
MB
Jaz sem bil tam na trgu na eku v kaficu pa nas niso ven spustilin
stupid-1.gif
se premalonjih je granitne dobilo v kepe gamad plava

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Na cesti sta me ustavla, dala za pihat, pa prestela zarnice pa ker ni obrodilo sadov mi je napisal 160€ ker sta me vidla da sem prevozo polno crto, lokalci bojo vedli mimo marlesa sem prehiteval enega ki je vozil 50 na 90 omejitve
bonk.gif
kante s kapami stvarno

Se pravi, da si naredil prekršek. Zakaj potem jokaš?

I

Izbrisan uporabnik 474

Ja kolikor sem videl, so se policaji lepo obnašali, tudi izgredov ni bilo, potem pa ko je prišel helikoter, pa je baje eksplodiralo... Policiji se je snelo, baje je huje kot zadnjič, mlatijo vse, kar sliči na demonstranta

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Mlatijo vse, kar sliči na demonstranta? A tudi mirnega demonstranta premlatijo???
confused-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ja kolikor sem videl, so se policaji lepo obnašali, tudi izgredov ni bilo, potem pa ko je prišel helikoter, pa je baje eksplodiralo... Policiji se je snelo, baje je huje kot zadnjič, mlatijo vse, kar sliči na demonstranta

Daleč od tega, da mlatijo vse kar pride pod roke.

I

Izbrisan uporabnik 474

Če bi poznal cesto, bi tudi ti vedel, da je podjebavanje... Prekršek ni sporen

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
ksz.....

Ha ha, kako zabito vlado imajo šele v Celju. Sem zdele slišal na TVju, da je baje Šrot full začuden in mu sploh ni jasno, kaj hočejo vsi tisti protestniki na ulici... :D :D

A se teh bumbarjev ne da ODSTAVITI? Al jih bo glih treba fizično likvidirat, da bodo dojeli, da jih folk ne mara?
confused-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Helikoptrer se zdaj krozi. Ko smo mislili da smo prejsnji teden dosegli vrhunec, smo danes vse presegli. Pred obcino je gorelo vse . ko so razbili sipe, so bakle letele not v obcino. Noro! Potem akcija doli v mestu. Folk podivjan, par 1000 po ulicah. Solzilec je letel vsepooprek, pocasi bom imun. Sploh veec nisem stel koliko krat sem se jokal. Letelo je poluftu vse. Izlozbe so pokale kot za stavo. Potem na glavni trg. Spet solzilec. Folk je zvlekel na kup vse kesone in zazgal. Kres kot za prvi maj. Akcija se zdaj poteka, slisim helikopter in sirene.
Spet smo pokazali da znamo. Ostali po sloveniji, sram vas je lahko. In vi bi radi nekaj dosegli.
Poptv poroca o 50 huliganih v mestu. A folka je okrog 8 bilo se nekaj 1000, ki so vsi papali solzilec. Saj smo ze navajeni.
Pohvale policistom. Tokrat niso sli 1 na 1, ampak so samo razganjali folk.
Franca ni predaje, gotof si!!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.520
9.775
113
40
MB
Proti limbusu sem peljal, prehitevalnza kriziscem, tam je ravno, ampak zgleda je se polna par metrov ... Sem se pa v 5ti prestavi mimo odpelal tak da oni je bil mrtev

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz nisem na "terenu" zato samo posredujem informacije... Policisti so naredili sranje, ko se je prvi kordon policistov zapodil v množico in jo presekal... Še Greiner je v živo povedal, da "sicer niso nikogar napadli ali ranili, ampak so pa ljudji še dodatno podžgali". Spopadi so bili le še logična posledica. Lovijo pa izgrednike, vprašanje je edino, ali so si zapomnili, kateri so bili, ali si jih še malo izmislijo