Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Pri minuti 24s boste videli huligančka v beli majici z granitko.

To je bila hitronoga ulica, ki je uničevala po mestu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mariborski spisek s prvega protesta ni merodajen, ker je policija hapsila vse po vrsti. med drugim človeka srednjih let, ki je šel iz službe domov.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
najbolj smesno mi je ko berem okoli kako so to francejovi in jansevi placanci. folk, nehajte zijat bebavi poptv, ker vam perejo mozgane na polno. pridite na ulico in si jih sami oglejte. to niti viole verjetno niso bile. bili so to nasi lokalni decki, stari tam nekje pod 20 in malo nad 20, dosti med njimi je bilo dravskih nigerjev, ki so pac prisli se ven spihat. je pa res da jih je bilo precej vec kot zadnjic. to nasilje res rodi samo vec nasilja.
spet sem slabo spal, celo noc mi je odmevalo po glavi: mi smo maribor, mi smo maribor...
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
v čem je fora helikopterja? da pač pilot malo trenira pa se kuri naš denar? ker razume se nea beseda kaj govori po zvočniku
confused-1.gif

nas so lepo stisnili v podhod tu pri kafiču na vogalu na trgu svobode, folk se je filal not pred solzilcem, pa brez izhoda ... še dobro se je končalo
crazy1.gif

Pol sma bla tam nekje skup
grin1.gif

ja smo bli skupaj :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Kar sem videl, je bila "deca", mlade vijolice in mladež, ki še po moje nima izpita za avto
smile-1.gif

Nekih pravih huliganov ni bilo, sploh organiziranih.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tekalne sposobnosti pa takšne, da še gepard zajame sapo. Enege sem gledal kak so ga lovili po bivšem Leninovem trgu. Policaji nimajo šans v tistih oklepih.

Huligani = mladoletna ali pa recimo mladina do 21 let, trenirke, kapuce, željni so ulice in uničevanja.
Dejstvo je, da mora malo poknit, kot pravi naš HEPAN, samo tile so bili preveč krdelni. Čeprav sem zasledil, da so nekateri bili pripravljeni z maskami in materialom za molotovko.

Bi pa rekel, da je bilo danes precej več ljudi, da so nonstop prihajali, malo bolje organizirano, miličniki pa bolj preudarni.

Dejansko so v mestu in po ulicah varovali pomembne objekte, npr. pošto, banke, trgovine in se niso spuščali v konflikte s huligani.

nja je ze res , samo vceraj je bla vojna...folk se ni spakiral domov, iz enega trga an drugega so tekli, po novo dozo solzilca, jaz sem sel domov ob 22.00 pa se ni blo konec :D je bil zaprt stari most, pa kesoni na koroški :D

blo je nekaj hujskacev, ampak je blo vsega prevec da bi bili krivi samo zamaskirani huligani...

p.s. Hvala za pir :D

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hahha :D nebom, dober pa je bil :D...sploh ker sem se cez 2 uri najedo solzilca :D, saj sva se vmes se vidla ko smo bezali hahah :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Nismo bežali
smile-1.gif
malo hitreje smo stopili.

Zanimivo, da ni bilo konjev oziroma bolje, bi jih huligani poškodovali.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Patriot, kje že rabijo gasilci podporo policije, da lahko gasijo? Kako že ti rečeš? "Etnični"? Kako to, da so jo rabili v MB?

I

Izbrisan uporabnik #488

Jankoviæ je prvi, ki bi moral biti gotof.

Ta človek se posmehuje iz cele države.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Tocno tako!!! Ampak tko je v drzavi, kjer so butli v vecini. Ubistvu je lahko varuhe strah,glede na to,da pravih huliganov se ni na ulici. Takrat se stejejo mrtvi.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
vecji znak posmeha, kot to da pride med protestnike, sploh ne more bit
smile-1.gif
si tezko predstavljam da bi franca prisel med nas

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej mal modpri oči

uničuje trg? kdo je uničil slovenski trg?

no..ne bova o tem.

jaz pravim dejte ga vržt dol.. sej je vseen a ga je treba al ne in zakaj..treba je, ker je v tej zgodbi, v tem setu politikov...

Bronco

Pripravnik
2. jan 2008
62
0
6
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimivo, da ni bilo konjev oziroma bolje, bi jih huligani poškodovali.

So bilo, so. cca 6, če se prav spomnim. Bili so v parku pred 1. gimnazijo ob Razlagovi. V akciji jih pa nisem videl, tako da menim, da niso posredovali.