Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.
Daj reči mi, da se s tem samo šališ?
Bil v Ljubljani v ponedeljek in sem iskal neko lokacijo kamor sem moral iti pa ker nisem vedel kje je, sem se vozil po omejitvah morda še kak Km manj, mimo mene so pa tako švigali, da sem imel občutek da sem prišel na kak poligon.
Pri BTC po tisti ravnini sem se peljal tam nekje 80 in so me konstantno prehitevali.
Dvomiš lahko edino v 14 dni 30.000 bi v Ljubljani z lahkoto not spravili v 2 dneh.
Ko grem naslednjič v Ljubljano bom vklopil kamero in jo usmeril na navigacijo in cesto, da boš videl koliko se bom peljal in koliko avtov bo šlo mimo mene.
Tako, da prosim nehaj z tem, da naj vozimo po omejitvah in prečitaj par postov više kjer imaš lepo opisano zakaj oziroma proti čemu protestiramo.
vidim, da se vas je pri radarjih nekaj primlo kar je pohvalno da opaziš kako divjaki vozijo mimo tebe
Očitno potrebujejo tudi ljubljančani nekaj tako vzgojnega kot Štajerci od Franceja
Mimogrede kaj se v MB nič več ne grejete al je to samo zatišje pred neviho?