Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.

Daj reči mi, da se s tem samo šališ?
Bil v Ljubljani v ponedeljek in sem iskal neko lokacijo kamor sem moral iti pa ker nisem vedel kje je, sem se vozil po omejitvah morda še kak Km manj, mimo mene so pa tako švigali, da sem imel občutek da sem prišel na kak poligon.
Pri BTC po tisti ravnini sem se peljal tam nekje 80 in so me konstantno prehitevali.
Dvomiš lahko edino v 14 dni 30.000 bi v Ljubljani z lahkoto not spravili v 2 dneh.

Ko grem naslednjič v Ljubljano bom vklopil kamero in jo usmeril na navigacijo in cesto, da boš videl koliko se bom peljal in koliko avtov bo šlo mimo mene.
Tako, da prosim nehaj z tem, da naj vozimo po omejitvah in prečitaj par postov više kjer imaš lepo opisano zakaj oziroma proti čemu protestiramo.

vidim, da se vas je pri radarjih nekaj primlo kar je pohvalno da opaziš kako divjaki vozijo mimo tebe
zmaga.gif

Očitno potrebujejo tudi ljubljančani nekaj tako vzgojnega kot Štajerci od Franceja
evil.gif

Mimogrede kaj se v MB nič več ne grejete al je to samo zatišje pred neviho?
evil.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Čisto jasno mi je proti čemu protestirate in upam, da ste tista lastovka, ki bo prinesla pomlad. Pa ne tisto z rumenim soncem na modrem nebu. Imam raje bolj oblačno.
smile-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.

Daj reči mi, da se s tem samo šališ?
Bil v Ljubljani v ponedeljek in sem iskal neko lokacijo kamor sem moral iti pa ker nisem vedel kje je, sem se vozil po omejitvah morda še kak Km manj, mimo mene so pa tako švigali, da sem imel občutek da sem prišel na kak poligon.
Pri BTC po tisti ravnini sem se peljal tam nekje 80 in so me konstantno prehitevali.
Dvomiš lahko edino v 14 dni 30.000 bi v Ljubljani z lahkoto not spravili v 2 dneh.

Ko grem naslednjič v Ljubljano bom vklopil kamero in jo usmeril na navigacijo in cesto, da boš videl koliko se bom peljal in koliko avtov bo šlo mimo mene.
Tako, da prosim nehaj z tem, da naj vozimo po omejitvah in prečitaj par postov više kjer imaš lepo opisano zakaj oziroma proti čemu protestiramo.

flikni par radarjev samo na severno obvoznico, pa boš normo dosegel. Pa ne s CE in MB registracijami. Sicer pa vaš župan tudi ni znan po vožnji po omejitvah
smile-1.gif
))

Je pa res, kot se spomnim iz časov študija, da pa v LJ vozniki dosti bolj upoštevajo pešce kot v MB.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
dejansko ti nimas pojma o tem kar pises. Ce ze zelis da uporabljava besedo dejansko.

slo je za nedovoljeno javno zborovanje. Zgresil si ze pri upravni enoti. Ne da bi morali prijavit - UE bi morala dovoliti zadevo.

Zgodbice o sprehajalcih in spontanih zbiranjih pa komu drugemu prodajaj.

Ko si volil Kanglo si posredno podprl tudi Barado tako da se ne pritozuj sedaj. mas pac rad sport.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prehitro ti deluje tipkovnica, maš gori vse pocitirano komu se PRIJAVITI in komu oddati vlogo za DOVOLJENJE.

Nikakor pa ni šlo za nedovoljeno javno zborovanje, to je čista neumnost.

Povej mi kdo je organizator neobstoječega zborovanja.

Pa saj ni čudno, da padajo ovadbe kot za šalo, če policija ne razume predpisov.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj komplicirata bilo je takole:

Prišlo 10 ljudi in v rokah imelo plakate in potem so ostali sprehajalci videli, da se nekaj dogaja in so prišli pogledat (radovednost pač)
In ker se je nekdo zadrl GOTOF JE je bil čredni nagon in vsi so se začeli dret isto.

Evo ti bom dal en primer:

Pojdi nekam na ulico in glej v zrak, prvi ki bo prišel mimo bo isto pogledal v zrak, ker ga bo zanimalo kaj gledaš in nato vsak naslednji....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ma bedarije govori o nekem zborovanju, ki ga ni bilo.

Ljudje so prišli mimo in to je to.

Nič ni bilo organizirano, vse skupaj je bilo spontano, namig na FB ni nič drugega kot koledar "zanimivosti".

Pravilno si opisal pojav, ko se množica zbere in vidi enako, čeprav ni nič za videt.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Poloznic za radarje ne upajo posilajt, ker pol bi se narodu do konca odpulilo in nebi samo radarji goreli.drugace pa dajmo o radarjih v njim namenjeni temi v avtomobilizmu. So pa bili iskrica, povod da je poknilo.
Sem bil v soboto po mb klubih in se nakljucno pogovarjal z nekimi tipi iz drugih krajev slo. Vsi polagajo upe v nas, zato ne smemo vse slovenije razocarat. V ponedeljek bo noorooo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Maš moj video kaj je policija počela med sprehajalci, sem posnel postopek opozarjanja zaradi pitja alkohola v javnosti.

Tu so mladeniču utrujali, ker ga je zažejalo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Apolo jaz tudine vem o cem govoris? Se kangler sam je ta fb profil poimenoval kot pescico cudakov, ki niso iz mb. Namigujes slucajno da nas zupan laze?

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Za 200 ljudi z jajci ni potrebno dovoljenja, samo prijava.

Dovoljenje je potrebno za shod ali prireditev na javni cesti, če gre za izredno uporabo ceste, in za naslednje prireditve: mednarodne športne prireditve in članska tekmovanja v kolektivnih športih, če na njih sodeluje vsaj en klub prve državne lige; prireditve, na katerih se uporablja odprt ogenj oziroma predmeti ali naprave, zaradi katerih je lahko ogroženo življenje ali zdravje ljudi oziroma premoženje; prireditve, na katerih se pričakuje več kot 3000 udeležencev.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
V tvojem postu se skriva razlog zakaj bi rabili dovoljenje. Ker je bilo moc upraviceno pricakovati da bo ogrozeno zivljenje ali premozenje. In do poskodovanja premozenja je tudi prislo.

Zadeva je bila tipicno zborovanje. Zdej morda tako sprenevedanje vzge v srednji soli, na sodiscu pa ne bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Barada in ekipa so edini, ki lahko pridejo pred sodišče skupaj s Kanglerjem.

Tudi mene zanima kdo je bil organizator. Zdaj če psa peljem v park in je tam več ljudi, že imamo zborovanje.

Pojma nima, ker ga ni bilo tam. Če bi bil, bi videl, da je bilo spontano. Prišli so ljudje čisto slučajno, invalidi, mamice z vozički, potrošniki, ostali psrehajalci pa nekaj mladenič s transparenti.

Ni bilo nobenega organizatorja, nobene vodje itd.

Torej povej za kakšen prekršek lahko torej sprehajalec odgovarja? Člen in zakon. Če je tisto, kar sem gori že pisa, ne rabiš navajati.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.549
1.082
113
Titograd
JUBLJANA - Vodstvo stranke SLS je danes zvečer sprejelo sklep, da župana Mestne občine Maribor Franca Kanglerja izključi iz stranke.

slovenske novice

GOTOF JE!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
edini kraj kjer bi o tem sploh kdo razpravljal je sodisce. In tam take pravljice ne bi vzgale. Ce pa se bo folk strinjal s placilnimi nalogi/odlocbami pa takih bebavih razprav sploh nikjer ne bo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No ja, zaradi izključitve iz neke majhne (a sitne) strančice ne bo še gotof.
smile-1.gif