KSZ
C/P iz facebooka:
Prekopirano iz facebooka:
"Protesti v Mariboru 21.11.2012 – FALSE FLAG
...
Danes na protestu, je Kangler odlično sestavil strategijo svojega pobega. Protesti so bili tak-tak (mirno-rahlo agresivni z močnimi vzkliki in metanji jajc – pa kakšen kamenček se je tudi našel) – nobeden protestnik pa ni napadal policiste. In ker smo bili vztrajni in da bomo ostali do pozno ponoči, je Kanglerja že začela grabiti panika. In pripravil je odličen scenarij, ki se je odvil v njegovo dobro.
Njegov tesen prijatelj, Svetnik in član Županove liste – Tomaž Barada je z nekaj svojimi ljudmi (mrgani) vstopil na trg in se spustil v policiste (meni je takoj postalo sumljivo, da nobeden policist ni zamahnil s pendrekom proti njim). In ljudje so misli, da bo prišlo do aretacij in čredni nagon je potegnil nekaj množice v te policiste – Barada in ljudje se umaknejo – poleteli so različni predmeti proti policistom – vse skupaj pa je trajalo minuto ali dve.
Reakcija Policije: Policisti so sedaj dobili razlog, da nas razkropijo. Ker se je Rotovžki trg dodobra spraznil, so prišle okrepitev policije, kateri so naredili krog okoli nas – začelo se je mahanje s pendreki. Ljudje so se začeli počasi pomikati proti podhodu (z mano vred) – poletelo je tudi nekaj kamnov proti policistom – vendar kot zanimivost. Ko sem se obrnil proti Rotovžkem Trgu (bil sem v podhodu) sem na desni strani v eku zagledal Barado in njegove ljudi, ki so ustvarili nasilje. Oni so mirno stali, policisti so jih pa pustili na miru – dejansko so preganjali nas.