Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.844
6.947
113
Daj ne bluzi nekaj no, če ne razumeš okoliščin, še s tem nimaš pravice da mimosuvaš, pa čeprav je to Spam oddelek foruma.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Kr neki se zgovarjate, dej razloži ZAKAJ MOM ne sme postaviti radarjev po mestu, ajde samo EN dober argument!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bravo Žerjav, je vsaj hitro reagiral, ne pa kot npr. PS v zadevi Ambrožiš.
...
Ja, tolk je še počakal da je bil Kangler z podporo SLS in SDS vnebovzet, dobil imuniteto, potem ga je pa izključil iz stranke, in se zdej lepega dela.
A bo to tudi povedal, zakaj so Kanglerja SLS elektorji včeraj podprli?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.844
6.947
113
Kdo pa je rekel, da jih ne sme?

Ampak, moraš razumeti, oblast v sloveniji, in MOM, ima ljudstvo, če nekaj ljudstvu ne paše, ima vso pravico se "postavit gor". Dokler seveda to ne krši ustave ali temeljnih človekovic pravic, kar pa radar vsekakor ni.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.086
4.999
113
Nuku`Alofa
KSZ

C/P iz facebooka:

Prekopirano iz facebooka:

"Protesti v Mariboru 21.11.2012 – FALSE FLAG
...
Danes na protestu, je Kangler odlično sestavil strategijo svojega pobega. Protesti so bili tak-tak (mirno-rahlo agresivni z močnimi vzkliki in metanji jajc – pa kakšen kamenček se je tudi našel) – nobeden protestnik pa ni napadal policiste. In ker smo bili vztrajni in da bomo ostali do pozno ponoči, je Kanglerja že začela grabiti panika. In pripravil je odličen scenarij, ki se je odvil v njegovo dobro.

Njegov tesen prijatelj, Svetnik in član Županove liste – Tomaž Barada je z nekaj svojimi ljudmi (mrgani) vstopil na trg in se spustil v policiste (meni je takoj postalo sumljivo, da nobeden policist ni zamahnil s pendrekom proti njim). In ljudje so misli, da bo prišlo do aretacij in čredni nagon je potegnil nekaj množice v te policiste – Barada in ljudje se umaknejo – poleteli so različni predmeti proti policistom – vse skupaj pa je trajalo minuto ali dve.

Reakcija Policije: Policisti so sedaj dobili razlog, da nas razkropijo. Ker se je Rotovžki trg dodobra spraznil, so prišle okrepitev policije, kateri so naredili krog okoli nas – začelo se je mahanje s pendreki. Ljudje so se začeli počasi pomikati proti podhodu (z mano vred) – poletelo je tudi nekaj kamnov proti policistom – vendar kot zanimivost. Ko sem se obrnil proti Rotovžkem Trgu (bil sem v podhodu) sem na desni strani v eku zagledal Barado in njegove ljudi, ki so ustvarili nasilje. Oni so mirno stali, policisti so jih pa pustili na miru – dejansko so preganjali nas.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Kr neki se zgovarjate, dej razloži ZAKAJ MOM ne sme postaviti radarjev po mestu, ajde samo EN dober argument!
Ker nimajo gradbenega dovoljenja. A bo zadosti?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Hijene že čakajo na plen.

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2012092505829954

Tale gimnazijski maturant že močno računa na brezdelno službico.

Moramo biti previdni pri izbiri.

po tem zapisu niti ne deluje slab, drugače ga ne poznam ... nujno rabimo nekoga ki bo znal preporodit mesto, ker znanje pa ljudi uhajajo čez mejo

je kangler poskrbel in spodil z ferija najmlajšega doktorja in njegovo ekipo, zdaj delajo za fri lj, je dovolj dolgo metal polena pod noge glede tehnološkega parka da jim je preprosto dopizdlo ... verjetno nima on tam kake parcele
crazy1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
KSZ

C/P iz facebooka:

Prekopirano iz facebooka:

"Protesti v Mariboru 21.11.2012 – FALSE FLAG
...
Danes na protestu, je Kangler odlično sestavil strategijo svojega pobega. Protesti so bili tak-tak (mirno-rahlo agresivni z močnimi vzkliki in metanji jajc – pa kakšen kamenček se je tudi našel) – nobeden protestnik pa ni napadal policiste. In ker smo bili vztrajni in da bomo ostali do pozno ponoči, je Kanglerja že začela grabiti panika. In pripravil je odličen scenarij, ki se je odvil v njegovo dobro.

Njegov tesen prijatelj, Svetnik in član Županove liste – Tomaž Barada je z nekaj svojimi ljudmi (mrgani) vstopil na trg in se spustil v policiste (meni je takoj postalo sumljivo, da nobeden policist ni zamahnil s pendrekom proti njim). In ljudje so misli, da bo prišlo do aretacij in čredni nagon je potegnil nekaj množice v te policiste – Barada in ljudje se umaknejo – poleteli so različni predmeti proti policistom – vse skupaj pa je trajalo minuto ali dve.

Reakcija Policije: Policisti so sedaj dobili razlog, da nas razkropijo. Ker se je Rotovžki trg dodobra spraznil, so prišle okrepitev policije, kateri so naredili krog okoli nas – začelo se je mahanje s pendreki. Ljudje so se začeli počasi pomikati proti podhodu (z mano vred) – poletelo je tudi nekaj kamnov proti policistom – vendar kot zanimivost. Ko sem se obrnil proti Rotovžkem Trgu (bil sem v podhodu) sem na desni strani v eku zagledal Barado in njegove ljudi, ki so ustvarili nasilje. Oni so mirno stali, policisti so jih pa pustili na miru – dejansko so preganjali nas.
Pa to je stara, že 1000x uporabljena metoda, kako ragnati mirne protestnike in jih obtožiti vandalizma in nasilja.
Ampak Barada pravi, da ga je Kangler poklical na pomoč, Kangler pa to zanika. Ampak policija to itak ne bo raziskala. Včeraj smo videli, na čigavi strani je policija. Sicer ne vem, kam so ga peljali z marico, ampak mislim da bi bil Dob edina prava destinacija.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Darjan: ne nism, samo nisi nič konkretnega napisu.

popotnik; Argument za kaj, za požige?
Če bo sosed zgradil hišo pa ne bo mel gradbenega mu jo pejt tkoj skurt! spoh če ti dela senca no solato

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.844
6.947
113
Napisal sem, da mora MOM delovati tako, kot želi ljudstvo.
Ljudstvo ima vso pravico zahtevati odstranitev radarjev, če jim to ne paše.

Ali pač?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.844
6.947
113
To je drugo, ne mešat hrušk pa jabolk. Ne more ljudstvo vplivati na ceno storitev, ki jih ponuja neko podjetje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
Kangler je pac politicno mrtev. Vsak dan ko ostaja na oblasti samo podaljsuje agonijo. Glede na to kak narod smo, da se pac pustimo precej tlacit je tak odziv v mb enak temu da bi v rimu 2 mio ljudi razbijalo.

Bodimo realni, doslej se se ni zgodilo da bi nek politik osebno dozivel tak upor s strani ljudstva.

Sicer se mi zdi poziganje radarjev precej neefektivno. Pac z barvo pospricas leco pa je zadeva onesposobljena. Pa se ugotovili ne bi takoj.