Kak bi blo fajn, če bi mene moderatorji ignoriraliCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Pozabim vedno na to, ampak to, da se nekoga ignorira, človek bolj dotolče, kot spam, tisto še ga le bolj podžge.
Citat:
""Prepričan sem, da gre že vrsto let za sistematično diskreditacijo mene in moje ekipe. Izpeljali smo marsikateri projekt in ne verjamem, da bi neki radarji povzročili toliko nezadovoljstva. Včerajšnji rezultat kaže, da sem dobil veliko podporo, dobivam jo tudi na druge načine," je dejal Kangler, ki je danes povedal tudi, da bodo verjetno nekatere radarje glede na vse pripombe občanov in mestnih svetnikov prestavili na primernejša mesta. Vse "facebook nezadovoljneže" pa je povabil, da svoje nezadovoljstvo pojasnijo pri njemu v pisarni."
Citat:
http://www.rtvslo.si/slovenija/kangler-izvolitev-v-drzavni-svet-kaze-da-imam-podporo/296401
Začne se: "Kdo bo prvi fprašal"
Citat:
SDS razmišlja o izstopu iz mestne koalicije
V mariborskem SDS-u zahtevajo izredni sklic mestne koalicije, na osnovi katerega bodo oblikovali svoja stališča glede morebitnega izstopa iz mestne koalicije. Med drugim so v stranki zavzeli stališče, da bo moral župan, ki je dobil pooblastilo za izpeljavo vseh potrebnih investicijskih postopkov nadgradnje in posodobitve avtomatizacije cestnega prometa v občini, vključno s pogajanji z dobavitelji, prevzeti tudi "celotno odgovornost za izpeljavo in zakonitost postopkov v zvezi s tem projektom".
V stranki prav tako niso zadovoljni z izvrševanjem investicijskih projektov v Mariboru, saj po njihovi oceni ni bil izpeljan "praktično nobeden izmed že dogovorjenih in prepotrebnih projektov", za katere je občina najela okoli 10 milijonov evrov posojila. "Vedno bomo podpirali razvojno naravnane projekte, nasprotujemo pa najemanju kreditov za tekoče poslovanje in tukaj župan ni izpolnil naših pričakovanj," so pojasnili.
Citat:
Sicer pa je Kangler danes podal kazensko ovadbo zoper neznanega storilca za povzročitev splošne nevarnosti in nekatera druga kazniva dejanja, saj protestni shod ni bil prijavljen. Državne organe pa poziva, da čim prej opravijo svoje delo ter na ta način potrdijo, da je vselej deloval v skladu z zakonodajo.
Haha kakšna farsa in sprenevedanje. Samo mečejo ljudem pesek v oči.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan ga ima že tudi dovolj.
Citat:
SDS razmišlja o izstopu iz mestne koalicije
V mariborskem SDS-u zahtevajo izredni sklic mestne koalicije, na osnovi katerega bodo oblikovali svoja stališča glede morebitnega izstopa iz mestne koalicije. Med drugim so v stranki zavzeli stališče, da bo moral župan, ki je dobil pooblastilo za izpeljavo vseh potrebnih investicijskih postopkov nadgradnje in posodobitve avtomatizacije cestnega prometa v občini, vključno s pogajanji z dobavitelji, prevzeti tudi "celotno odgovornost za izpeljavo in zakonitost postopkov v zvezi s tem projektom".
V stranki prav tako niso zadovoljni z izvrševanjem investicijskih projektov v Mariboru, saj po njihovi oceni ni bil izpeljan "praktično nobeden izmed že dogovorjenih in prepotrebnih projektov", za katere je občina najela okoli 10 milijonov evrov posojila. "Vedno bomo podpirali razvojno naravnane projekte, nasprotujemo pa najemanju kreditov za tekoče poslovanje in tukaj župan ni izpolnil naših pričakovanj," so pojasnili.
Gotof je, Lopof je.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
SDS? Obračajo se po vetru, kot vsi brezhrbteničniki.
Zdaj bi naj na občini razmišljali o tem, da bi nekaj radarjev iz sedanjih lokacij prestavili na nove, ki bi bile bolj "primerne".
Pa kaj so glupi? Tem monolitom je mesto samo na Meltalovem skladišču odpadnih kovin