Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Očitno ste res biki, da dvakrat tako barabo izvolite!

Za večino žal to drži. Jaz Kanglerja nisem volil niti prvič, takrat sem Pivca. Ko je zmagal drugič, pa sem si samo rekel: Bog je dvignil roke od Maribora in rekel lahko noč.

Kangler si politični grob na lokalnem nivoju koplje s temi radarji. Če ne bi bilo radarjev, bi ga večina po moje še vedno podpirala.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, če si Pivca obkrožil, pol si mel hude travme
smile-1.gif

Janšev zdravnik, ta bi šele kradel, kako dela po bolnici, fake doktorat itd.

Pol smo že raje kmeta iz Dupleka obkrožli, je bil ljudski, samo krade pa bolj ko cela država.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Mah, ziher se ni samo zaradi radarjev protestiralo. Ampak enkrat je dovolj. Sicer pa, ko bomo zvedli, kolko je treba plačat za Kanglerjeve sanje o univerzijadi, pa se ga lahko še na kak radar pribije.

Do zdaj je tip samo cariral:

- predvolilno obljubo o 5000 novih delovnih mestih je drugi dan preklical,
-.Maks ne bo nikoli zgrajen, glavno da bo na vekomaj veke Ruška ulica zaprta,
- univerzijada v mestu, kjer je snega 14 dni na leto, če je sreča, je idiotizem (no, s tem je tudi hotel samo žepe polnit, glede na ideje o gradnji infrastrukture)
- stolpnica za Europarkom (isto)
- nepotrebne prokuriste v vsa javna podjetja, velika plača, nič odgovornosti
- Marprom kuri več denarja, kot ga je Veolia
- občinsko stanovanje neki vedeževalki za zasluge
- podžupanje, svetovalke, brez izobrazbe in izkušenj
- prvi redar v mestu brez izpita
- familija, prijatelji, strankarski tovariši na vseh mogočih in nemogočih položajih
- radarji za polnjenje žepov zasebnega partnerja (s 6 mio investicija skočila PO izboru na 46 mio)
- korupcija (PKP)
- 12 ovadb, eno sojenje
- taekwon do klubu, ki trenira ulične fajterje 160.000 EUR ????
- itd...

Prognoza: po novem letu dvigne cene komunalnih storitev za 100%

V vsaki normalni zahodni demokraciji bi tak tip odstopil, še najmanj kar je, pa da bi ga neki klinčevi elektorji celo v državni svet izvolili????

Zato je treba pač ulico, da ga zbrca ven iz rotovža, ker je sam gluh. Kot v Romuniji in Srbiji. Sicer pa smo tistega iVana tudi iz Roške spravljali, pa senihče takrat ni pritoževal, da bi morali po reglcih čakat na sodbo sodišča, ane. Pa je zdaj to opevano dejanje ljudstva.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ko sem jaz pred časom na forum NkMaribor pisal, da je Univerzijada brezveze, da bo smao denar požrla in da naj se raje Maribor zagrebe, da bo sogostil EP v košarki, sem bil pa označen za lokalnega izdajalca.

Maribor pač, zdaj so kao vsi proti Kanglerju, 2 leti nazaj smo pa bili vsi, ki smo glasno opozarjali, kaj se dogaja, "žabarski hlapci"...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Mah, ziher se ni samo zaradi radarjev protestiralo. Ampak enkrat je dovolj. Sicer pa, ko bomo zvedli, kolko je treba plačat za Kanglerjeve sanje o univerzijadi, pa se ga lahko še na kak radar pribije.

Do zdaj je tip samo cariral:

- predvolilno obljubo o 5000 novih delovnih mestih je drugi dan preklical,
-.Maks ne bo nikoli zgrajen, glavno da bo na vekomaj veke Ruška ulica zaprta,
- univerzijada v mestu, kjer je snega 14 dni na leto, če je sreča, je idiotizem (no, s tem je tudi hotel samo žepe polnit, glede na ideje o gradnji infrastrukture)
- stolpnica za Europarkom (isto)
- nepotrebne prokuriste v vsa javna podjetja, velika plača, nič odgovornosti
- Marprom kuri več denarja, kot ga je Veolia
- občinsko stanovanje neki vedeževalki za zasluge
- podžupanje, svetovalke, brez izobrazbe in izkušenj
- prvi redar v mestu brez izpita
- familija, prijatelji, strankarski tovariši na vseh mogočih in nemogočih položajih
- radarji za polnjenje žepov zasebnega partnerja (s 6 mio investicija skočila PO izboru na 46 mio)
- korupcija (PKP)
- 12 ovadb, eno sojenje
- taekwon do klubu, ki trenira ulične fajterje 160.000 EUR ????
- itd...

Prognoza: po novem letu dvigne cene komunalnih storitev za 100%

V vsaki normalni zahodni demokraciji bi tak tip odstopil, še najmanj kar je, pa da bi ga neki klinčevi elektorji celo v državni svet izvolili????

Zato je treba pač ulico, da ga zbrca ven iz rotovža, ker je sam gluh. Kot v Romuniji in Srbiji. Sicer pa smo tistega iVana tudi iz Roške spravljali, pa senihče takrat ni pritoževal, da bi morali po reglcih čakat na sodbo sodišča, ane. Pa je zdaj to opevano dejanje ljudstva.

467716-post_slo.gif

To je le grobi povzetek.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.118
6.924
113
KSZ
Da ne bo snecer s svojimi neresnicami koga preprical:

zborovanje ne da bi moralo biti prijavljeno na policiji ampak bi organizator moral dobiti dovoljenje na upravni enoti. Organizator seveda obstaja, ce je FB uporabil kot kanal za poziv na proteste to ne spremeni dejstva da je zadevo organiziral.

Po svoje razumem narod da jim je prekipelo - je pa z zadevo tako, da boste itak sami ziveli v razbitem mestu ce ga boste razbijali.

Sem pa mnenja da je kocka padla - kangla bo padel samo vprasanje casa je kdaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ko sem jaz pred časom na forum NkMaribor pisal, da je Univerzijada brezveze, da bo smao denar požrla in da naj se raje Maribor zagrebe, da bo sogostil EP v košarki, sem bil pa označen za lokalnega izdajalca.

Maribor pač, zdaj so kao vsi proti Kanglerju, 2 leti nazaj smo pa bili vsi, ki smo glasno opozarjali, kaj se dogaja, "žabarski hlapci"...

Ne vem, če je kdo podpiral univerzijado.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Bistvo policije je itak da brani obstoječi družbeni red in je že po logiki reakcionarna.

Je pa problem ja, ker če ni znan organizator, ga ni mogoče kompromitirat.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Do zdaj je bil baraba na tak način, da mariborčanov to ni preveč bolelo. S postavitvijo radarjev pa prišel do te meje.

Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ne vem, če je kdo podpiral univerzijado.

kak te ne ? vsi so pravli kak se bomo fajn smučali do doline in podobne, na 300 m nadmorske
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bizi, česa ne razumeš? Če je radar, je radar. Če je omejitev 50 in voziš 55, si v prekršku.

Ti kar dvomi, ampak jaz v LJ ne upam vozit po Dunajski po omejitvah, ker se bojim, da se mi bo kdo v rit zaletel.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pa vozi 50, kdo pa pravi, da moraš 55? Taki radarji so v tujini po dva v vsaki vasi, pa se nihče ne razburja. Po Dunajski pa vozim 60, kot je omejitev, pa še nisem imel nikogar v riti. Res pa je, da se izogibam tistih s CE ali MB registracijo.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

zborovanje ne da bi moralo biti prijavljeno na policiji ampak bi organizator moral dobiti dovoljenje na upravni enoti. Organizator seveda obstaja, ce je FB uporabil kot kanal za poziv na proteste to ne spremeni dejstva da je zadevo organiziral.

Po svoje razumem narod da jim je prekipelo - je pa z zadevo tako, da boste itak sami ziveli v razbitem mestu ce ga boste razbijali.

Sem že lepo vse napisal, na UE prijavit in 22,66 EUR takse + cel kup neumnosti, ki jih zahteva naša birokracija.

Organizator ne obstaja, ljudje smo prišli spontano in zato kazni ne bo. Jaz organizatorja ne poznam, razen če velja tudi virtualni, potem je kriv Bog, ker je vse njegova volja.

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=201164&stevilka=2970

Tu si poglej za razjasnitev.

Sprehajalci lahko samo to fašemo, kar sem že povedal.

Citat:

40. člen

Z globo 150 eurov se kaznuje za prekršek:

1. posameznik, ki se udeleži shoda oziroma prireditve, za katero ve, da je prepovedana (drugi odstavek 23. člena);

2. posameznik, ki ima na shodu oziroma prireditvi pri sebi predmete ali snovi, ki jih na shod oziroma prireditev ni dovoljeno prinašati, ali kdor se s silo ali grožnjo, da bo uporabil silo, upira vodji ali reditelju, ko ta izvaja s tem zakonom predpisane ukrepe, ali udeleženec shoda oziroma prireditve, ki kljub opozorilu vodje ali reditelja moti red (tretji odstavek 23. člena);

3. posameznik, ki kljub zahtevi vodje oziroma policije ne zapusti prireditvenega prostora (peti odstavek 22. člena in prvi odstavek 34. člena).

Policist lahko predmete iz 2. točke prvega odstavka tega člena zaseže na kraju prekrška.

Ampak po moji oceni ni šlo ne za shod, ne za prireditev.

Ljudje so se pač sprehajali, poglej si fotko, da je to nekaj običajnega v New Yorku, vsakodnevna gneča.

newyork-street.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Ta zakon se ne uporablja za:

1. javna zbiranja, za katera veljajo posebni predpisi, v kolikor jih ti predpisi urejajo drugače;

2. verske obrede v zgradbah oziroma prostorih, ki so določeni za opravljanje verske dejavnosti in javnih prostorih, ki sestavljajo celoto z zemljiščem, na katerem stoji zgradba, določena za opravljanje verske dejavnosti;

3. svečanosti ob rojstvu in poroki, jubileje, družinske praznike in podobna zbiranja, pogrebne sprevode in druge žalne slovesnosti ter krajevno običajne verske sprevode in procesije, ki potekajo po ustaljenih poteh in ne ogrožajo varnosti cestnega prometa;

4. kongrese, občne zbore in druge zbore, ki predstavljajo način dela državnih organov, organov lokalnih skupnosti, političnih strank, sindikatov, verskih skupnosti, društev oziroma organov upravljanja v gospodarskih družbah in drugih organizacijah ali so zborno delo šol in drugih oblik izobraževanja, če se organizirajo v zaprtih prostorih;

5. zbiranja v zvezi z opravljanjem funkcije poslanke ali poslanca ali občinske svetnice ali svetnika (srečanja z volivci), če potekajo v zaprtih prostorih;

6. spontane ulične nastope.

To včeraj je bil ulični nastop, glavni igralec je prišel ob koncu = Barada.

Gledalci ne morejo biti kaznovani.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pa vozi 50, kdo pa pravi, da moraš 55? Taki radarji so v tujini po dva v vsaki vasi, pa se nihče ne razburja. Po Dunajski pa vozim 60, kot je omejitev, pa še nisem imel nikogar v riti. Res pa je, da se izogibam tistih s CE ali MB registracijo.
wink-1.gif

Si tipični Slovenec, ki bi rad s tujim po koprivah. HInavsko se čudiš, od kod nasprotovanje radarjem, me prav zanima, kaj bi ti rekel, če bi povsod v tvoji okolici bili radarji..

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Dejansko niti 40/3 ne pride v poštev, ker ni bilo prireditvenega prostora, ker sploh ni šlo za prireditev.

Včeraj ni bilo nobenih prekrškov, prej bi rekel, da je policija tam kradla davkoplačevalski denar, videl sem tudi enoto s pesi
sprasujem se.gif
, specialce itd... glavni pa itak "Jožek", ki je preko mikrofona pozival.

Povsem nepotrebna intervencija.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.

Daj reči mi, da se s tem samo šališ?
Bil v Ljubljani v ponedeljek in sem iskal neko lokacijo kamor sem moral iti pa ker nisem vedel kje je, sem se vozil po omejitvah morda še kak Km manj, mimo mene so pa tako švigali, da sem imel občutek da sem prišel na kak poligon.
Pri BTC po tisti ravnini sem se peljal tam nekje 80 in so me konstantno prehitevali.
Dvomiš lahko edino v 14 dni 30.000 bi v Ljubljani z lahkoto not spravili v 2 dneh.

Ko grem naslednjič v Ljubljano bom vklopil kamero in jo usmeril na navigacijo in cesto, da boš videl koliko se bom peljal in koliko avtov bo šlo mimo mene.
Tako, da prosim nehaj z tem, da naj vozimo po omejitvah in prečitaj par postov više kjer imaš lepo opisano zakaj oziroma proti čemu protestiramo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ

Da ne bom več neresnic pisal kjer vse moraš prijaviti.

Citat:

7. člen

(prijava)

Prijave shodov oziroma prireditev po tem zakonu sprejema policijska postaja, oziroma policijski oddelek ali policijska pisarna, na območju katere se organizira shod oziroma prireditev (v nadaljnjem besedilu: pristojna policijska postaja).

8. člen

(dovoljenje)

Za odločanje na prvi stopnji je po tem zakonu pristojna upravna enota, na območju katere se organizira shod oziroma prireditev (v nadaljnjem besedilu: pristojni organ).

Na drugi stopnji odloča ministrstvo, pristojno za notranje zadeve.

priden.gif