Citat:
Uporabnik retro pravi:
Velja za Mursko Soboto.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
V Evropi nasilni protesti še nikoli niso prinesli spremembe.
pozdravljen sosedCitat:
Uporabnik HEPAN pravi:
seveda vijolica...to bomo obesli vijolam in dragonsom...to delajo tisti, ki hočejo obračat javno mnenje, v MB so bili protestniki tudi navadni ljudje, ne verjamem da imamo v MB vec kot 500 skrajnih vijol...propagandni stroj za izničenje pomena teh demonstracij je v polnem zagonu...in ocitno mu uspeva....
mimgrede sem že od malega novovaščan!
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Moj skoraj 70 letni foter je bil v ponedeljek na trgu svobode. Je rekel nekaj smo se drli, pol je postalo tecno in sem ze pocasi htel it domov. Samo pol se je glih akcija zacela in je postalo zanimivo. Zal tako je, to je v nasi naravi.
Za primer: 1000 ljudi je bilo prejsnji teden rahlo nasilnih ob kanglerjevem vnebovzetju. Stresli smo celo drzavo. 1000 ljudi je vceraj mirno protestiralo.kje ze? Jaz sem ze pozabil, ce sem odkrit. Pomoje jansa tudi in 90% preostalih.
Ob danasnjih izgredih v lj porocajo mednarodne agencije. Kdo bi porocal ce bi se s cvetaco obmetavali? Zbudite se pocasiin in nehajte sanjat, ce hocete res kaj doseci
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ali to da drugi dan pospravijo nered, ki ga za seboj pustijo razgrajači?
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ali to da drugi dan pospravijo nered, ki ga za seboj pustijo razgrajači?
A nis vidu kako so bili postavljeni
Protestanti
Novinarji
Policija
Komunala
Rešilec
Taksi
Če si pršu prepozn si mislu, da si ulico zgrešu ker se ni videlo ama nič