Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Najbrž prvo če vandali ne delajo s polno paro, kaj pa če pokurijo pol mesta, kaj pa takrat ? Z mislijo opustitve polcijskega dežurstva se osebno raje ne bi igral.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
kolk je denarja pokradenega, bi za ta dnar lahko nekaj let demonstrirali!!! Moje mnenje je, da demonstracije tipa"sindikat" ne bodo prinesla uspeha. Nisem pa tudi zato, da se mečejo granitne kocke in ostalo v policaje. Oni so na istem. Te, proti katerim se štrajka, bi morali vun zvleči...

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Romunija, Srbija.. Vsepovsod, kjer so bili avtokrati na oblasti. Jih je bilo treba s silo odstopit.

Če pa misliš zahodno Evropo, v zglednih demokracijah, pa ja, tam ni časa, ker vsi prej odstopijo, ko jim rating pade. Ni niti cajta portestirat. Na zahodu odstopiš že, če te dobijo s služkinjo v hotelu, kaj šele orenk lopovščine, kot je to pri nas. Pri nas pa na misel ne pride, recimo pravnomočno obsojenemu poslancu, da bi on kakorkoli že bil mogoče neprimeren za predstavnika ljudstva, al pa oni drugi Vogrin, ki niti pošte za na sodišče ne dviguje. Pri nas je pač aroganca in misel o lastni prepomembnosti.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Velja za Mursko Soboto.

V MS naj samo tisti stari ruski top obrnejo na levo. Do občine bo že neslo.
evil.gif

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
seveda vijolica...to bomo obesli vijolam in dragonsom...to delajo tisti, ki hočejo obračat javno mnenje, v MB so bili protestniki tudi navadni ljudje, ne verjamem da imamo v MB vec kot 500 skrajnih vijol...propagandni stroj za izničenje pomena teh demonstracij je v polnem zagonu...in ocitno mu uspeva....
mimgrede sem že od malega novovaščan!
pozdravljen sosed
in dela(te) točno to kar si napisal. izničli boste pomen teh demonstracij. in še nekaj tudi viole (vijole) smo navadni ljudje in nehajte nam pripisovat neke skrajnosti.
Pa ne mi neko "violčnost" pripisovat, če v vijolični majici navijam za maribor še ni nujno da se "ekstremna viola" imam se pa za pravo vijolo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.655
15.703
113
Tudi na to sem pomislil
grin1.gif
...ampak ta varianta odpade, ker je v bistvu Turbokurva ciljal na novejšo, demokratično francijo....pa sem šel malce pog00glat in res nobena izmed zadnjih (nasilnih) demonstracij ni prinesla uspeha, vsi ukrepi oz. reforme so bile sprejete kljub temu. Drugače sem oa že večkrat napisal, da sam osebno podpiram mirne demonstracije s čimvečjim številom udeležencev. Vem, optimistično, zelo, ampak tako je najbolje za vse....ko bomo enkrat tudi miselno združeni ne bo nobene potrebe po nasilju sploh.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Moj skoraj 70 letni foter je bil v ponedeljek na trgu svobode. Je rekel nekaj smo se drli, pol je postalo tecno in sem ze pocasi htel it domov. Samo pol se je glih akcija zacela in je postalo zanimivo. Zal tako je, to je v nasi naravi.
Za primer: 1000 ljudi je bilo prejsnji teden rahlo nasilnih ob kanglerjevem vnebovzetju. Stresli smo celo drzavo. 1000 ljudi je vceraj mirno protestiralo.kje ze? Jaz sem ze pozabil, ce sem odkrit. Pomoje jansa tudi in 90% preostalih.
Ob danasnjih izgredih v lj porocajo mednarodne agencije. Kdo bi porocal ce bi se s cvetaco obmetavali? Zbudite se pocasiin in nehajte sanjat, ce hocete res kaj doseci

Včeraj ko je bil folk še na kongresnem se mi je zdelo kot da je policija spustila govedo v ogrado kjer bodo izživeli svoje frustracije potem pa vsi lepo domov. Ker se je začel veseli december je bilo kot pred novim letom s to razliko da takrat še petarde pokajo.

Edini kar je spominjalo na kak protest je bilo tisto nekaj transparentov. Ja res je včerajšnega dne ne bi nihče pomnil če ne bi prišlo do nasilja še najmanj pa tisti proti katerim so demonstracije namenjene.
Žalostno ampak takle imamo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.410
3.802
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec

Zakaj se mi zdi, da si "ljubosumen" na ljubljanske proteste? Kot da so v mariboru iznašli in patentirali demonstracije in jih drugje ne smejo uporabljati.
confused-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.765
546
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ali to da drugi dan pospravijo nered, ki ga za seboj pustijo razgrajači?

A nis vidu kako so bili postavljeni

Protestanti
Novinarji
Policija
Komunala
Rešilec
Taksi

Če si pršu prepozn si mislu, da si ulico zgrešu ker se ni videlo ama nič

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ali to da drugi dan pospravijo nered, ki ga za seboj pustijo razgrajači?

A nis vidu kako so bili postavljeni

Protestanti
Novinarji
Policija
Komunala
Rešilec
Taksi

Če si pršu prepozn si mislu, da si ulico zgrešu ker se ni videlo ama nič

Protestniki - protestanti nimajo nič s tem, zaenkrat
evil.gif