Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
A je bil v prvi vrsti včeraj?

On je bolj stric. Iz ozadja.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Ste smešni s tem stricem, kot bi bil real person ne pa neka desna izmišljotina...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec

Zakaj se mi zdi, da si "ljubosumen" na ljubljanske proteste? Kot da so v mariboru iznašli in patentirali demonstracije in jih drugje ne smejo uporabljati.
confused-1.gif

Dalec od tega. Srcno si zelim da bi uspeli se bolj kot pri nas. Samo ko vidim to zmedenost, brez strasti, zdaj ze razdvojenost, me daje obcutek da je konec na obzorju, se preden se je prav zacelo. Upam da se motim

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
965
117
43
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec

Zakaj se mi zdi, da si "ljubosumen" na ljubljanske proteste? Kot da so v mariboru iznašli in patentirali demonstracije in jih drugje ne smejo uporabljati.
confused-1.gif

Dalec od tega. Srcno si zelim da bi uspeli se bolj kot pri nas. Samo ko vidim to zmedenost, brez strasti, zdaj ze razdvojenost, me daje obcutek da je konec na obzorju, se preden se je prav zacelo. Upam da se motim

Pa to jaz govorim že od vsega zacetka. Ni ciljev, sploh se ne ve, a gledas pogreb ali zbor maškar, ajd, za MB mi je jasno kaj hocete, samo ce pogledas LJ, pa tam Primorska in Dolenjska, nekje kmetavzarji, dzankiji, dolenski cvickarji, pa ljubljanska pederjad in odfukjad. Smesno. Ko ze govorite o uspehu bliznjega vzdoda in Severne Afrike, a res, v Egiptu spet protestirajo proti novi 'alternativi', Libija je ze okupirana z evropskimi multinacionalkami, itd... Gotovi ste!

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
SM hotu napisat EU. Predvsem sm mislu na demokracijo predvsem.

seveda da ne, irci so mirno protestirali...francozi tudi...spanci so tudi izredno miroljubni...samo nakladanje te je...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
Jaz predlagam, da nesete jutri s seboj tudi kaksno termovko caja in ga ponudite Policistom, ne sam roz.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/slovenija...vetnikov/297122

No Srečko, končno si uvidel, malo pozno, a vseeno bolje kot do konca.

Citat:
daj je kot mestni svetnik odstopil vodja SLS-ove svetniške skupine v Mariboru, Srečko Zorko. V pojasnilu je zapisal: "Dogajanja v MOM-u in širše v domovini v zadnjih tednih so zame kot prepričanega demokrata onkraj mojega razumevanja političnega delovanja."

priden.gif

Bolj neugodna je pa tale zadeva.

Citat:
Podžupan Kancler v bolnišnici
Iz MOM-a so javnosti sporočili tudi bolj tragično novico, da so podžupana Tomaža Kanclerja v petek zvečer zaradi možganskih krvavitev prepeljali v bolnišnico. K sreči so zdravniki ugotovili, da krvavitev ne bo pustila resnejših posledic, dodajajo.

Ker je Kangler trenutno na dopustu, ima pooblastilo za vodenje občine podžupan Milan Mikl. Tretja podžupanja je sicer Astrid Bah.

hysterical-1.gif

Zadeva je gotova!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zakaj imam občutek, da se bo večina idealistične množice čutila nategnjeno, ko bo tega cirkusa konec in bo Maribor imel novega župana?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Po vseh teh silnih protestih se ne bo nič spremenilo. Kangler bo še naprej župan enako Zoki pa na primer Kastelic v trebnjem, ki bi moral sicer na Dobu sedet Janša in Gorenjak se bosta še naprej smejala in to bo to.

turbox

Pripravnik
29. dec 2011
529
0
16
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Po vseh teh silnih protestih se ne bo nič spremenilo. Kangler bo še naprej župan enako Zoki pa na primer Kastelic v trebnjem, ki bi moral sicer na Dobu sedet Janša in Gorenjak se bosta še naprej smejala in to bo to.

Kangler je gotof 100%.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem opazil, da mi je na youtube verjetno vletel "suzica", hitro sem ga blokiral, je že noro pisal
evil.gif

B.V. s.p. blokiran račun, stavbeno pohištvo, Gabrovka? to je on a ne...
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Floki pravi:

Ne, nič se ne bo spremenilo, Kangler bo postal celo predsednik vlade.

Take patetične pasivnosti mislim, da imamo dovolj v MB in celi Sloveniji: "nič se ne bo spremenilo", "saj nič ne moreš", "kaj to hodiš".

Prvič 150, potem 1500, zadnjič 8500 + vedno x2 do x3 v ozadju, ko ne pridejo. Zadeva je resna, enkrat moramo pokazati, da je dovolj te zajebancije.

Razumem pa da nekateri to težko razumejo, ko se že od malega pustijo voditi od božanskih bitij oziroma vodij, v katere ne dvomijo.