Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec
Zakaj se mi zdi, da si "ljubosumen" na ljubljanske proteste? Kot da so v mariboru iznašli in patentirali demonstracije in jih drugje ne smejo uporabljati.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ti vidis zacetek. Zanimivo. Zacetek je bil 2- 3 tedne nazaj v mb. Do izvoza v lj smo bili enotni. Jaz ze vidim konec
Zakaj se mi zdi, da si "ljubosumen" na ljubljanske proteste? Kot da so v mariboru iznašli in patentirali demonstracije in jih drugje ne smejo uporabljati.
Dalec od tega. Srcno si zelim da bi uspeli se bolj kot pri nas. Samo ko vidim to zmedenost, brez strasti, zdaj ze razdvojenost, me daje obcutek da je konec na obzorju, se preden se je prav zacelo. Upam da se motim
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
SM hotu napisat EU. Predvsem sm mislu na demokracijo predvsem.
Citat:
daj je kot mestni svetnik odstopil vodja SLS-ove svetniške skupine v Mariboru, Srečko Zorko. V pojasnilu je zapisal: "Dogajanja v MOM-u in širše v domovini v zadnjih tednih so zame kot prepričanega demokrata onkraj mojega razumevanja političnega delovanja."
Citat:
Podžupan Kancler v bolnišnici
Iz MOM-a so javnosti sporočili tudi bolj tragično novico, da so podžupana Tomaža Kanclerja v petek zvečer zaradi možganskih krvavitev prepeljali v bolnišnico. K sreči so zdravniki ugotovili, da krvavitev ne bo pustila resnejših posledic, dodajajo.
Ker je Kangler trenutno na dopustu, ima pooblastilo za vodenje občine podžupan Milan Mikl. Tretja podžupanja je sicer Astrid Bah.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Po vseh teh silnih protestih se ne bo nič spremenilo. Kangler bo še naprej župan enako Zoki pa na primer Kastelic v trebnjem, ki bi moral sicer na Dobu sedet Janša in Gorenjak se bosta še naprej smejala in to bo to.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Po vseh teh silnih protestih se ne bo nič spremenilo. Kangler bo še naprej župan enako Zoki pa na primer Kastelic v trebnjem, ki bi moral sicer na Dobu sedet Janša in Gorenjak se bosta še naprej smejala in to bo to.