Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.550
3.061
113
467716-post_slo.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Super, v ponedeljek se lahko tus pricakujemo
smile-1.gif

Sem se pa malo postavil v kozo janse, kanglerja im cele bande kako bi izgledalo, ce bi protesti res potekali po njunih zeljah in zeljah parih sanjacev: talale bi se rozice in par butlov bi se s transparenti drli, dokler jim ne dopyzdi. Pomoje bi kavo srkali in zraven umirali od smeha.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smile-1.gif

Sem se pa malo postavil v kozo janse, kanglerja im cele bande kako bi izgledalo, ce bi protesti res potekali po njunih zeljah in zeljah parih sanjacev: talale bi se rozice in par butlov bi se s transparenti drli, dokler jim ne dopyzdi. Pomoje bi kavo srkali in zraven umirali od smeha.

hahah ja to sem si tudi jaz zamisljal...samo propagandni stroj ze uspeva...ze talajo rozice...ko jim to uspe, potem so protesti brezvezni...in bo spet sledilo ruganje....

FTRGAT je treba, ne pa rozic talat, pa mavrico prdat...ne vem kako so ljudje lahko tako naivni...že sama logika pove da se mirno ne da nič rešit...to pač ni v naši naravi....v naši naravi je nasilje..ne vem zakaj je bila v libiji vojna, če bi pa lahko sončnice metali iz letal in bi se ljudje sami pravilno odločli...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Redno spremljam vse svetovno dogajanje in ne spomnim se enega primera ko se je kje kaj doseglo z rozicami in plakati. Je pa nesteto takih kjer samo rastur resi zadevo. Res ne vem kje eni zivite. Ce mislite da bomo z rozicami kaj resli se globoko motite

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Redno spremljam vse svetovno dogajanje in ne spomnim se enega primera ko se je kje kaj doseglo z rozicami in plakati. Je pa nesteto takih kjer samo rastur resi zadevo. Res ne vem kje eni zivite. Ce mislite da bomo z rozicami kaj resli se globoko motite

jaz se strinjam :D tak kot sem reko, raztur more bit...to povdarjam že to celo temo, ko eni razlagajo o mirnih demonstracijah...te je boljše da si doma....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Moj skoraj 70 letni foter je bil v ponedeljek na trgu svobode. Je rekel nekaj smo se drli, pol je postalo tecno in sem ze pocasi htel it domov. Samo pol se je glih akcija zacela in je postalo zanimivo. Zal tako je, to je v nasi naravi.
Za primer: 1000 ljudi je bilo prejsnji teden rahlo nasilnih ob kanglerjevem vnebovzetju. Stresli smo celo drzavo. 1000 ljudi je vceraj mirno protestiralo.kje ze? Jaz sem ze pozabil, ce sem odkrit. Pomoje jansa tudi in 90% preostalih.
Ob danasnjih izgredih v lj porocajo mednarodne agencije. Kdo bi porocal ce bi se s cvetaco obmetavali? Zbudite se pocasiin in nehajte sanjat, ce hocete res kaj doseci

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
... jaz se strinjam :D tak kot sem reko, raztur more bit...to povdarjam že to celo temo, ko eni razlagajo o mirnih demonstracijah...te je boljše da si doma....

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
....FTRGAT je treba, ne pa rozic talat, pa mavrico prdat...ne vem kako so ljudje lahko tako naivni...že sama logika pove da se mirno ne da nič rešit...to pač ni v naši naravi....v naši naravi je nasilje..ne vem zakaj je bila v libiji vojna, če bi pa lahko sončnice metali iz letal in bi se ljudje sami pravilno odločli...
in v ponedeljek popoldan bota poškodovane policaje violam dragonsom novovasnikom in kaj vem še komu podtaknla.
sram vaju bodi sta navadna hujskača

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Jap, morm rečt, da je povsod raztur uspešen. Večina držav na srednjem vzhodu in severu afrike enostavno cveti od revolucije.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik mb_vijola pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
... jaz se strinjam :D tak kot sem reko, raztur more bit...to povdarjam že to celo temo, ko eni razlagajo o mirnih demonstracijah...te je boljše da si doma....

Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
....FTRGAT je treba, ne pa rozic talat, pa mavrico prdat...ne vem kako so ljudje lahko tako naivni...že sama logika pove da se mirno ne da nič rešit...to pač ni v naši naravi....v naši naravi je nasilje..ne vem zakaj je bila v libiji vojna, če bi pa lahko sončnice metali iz letal in bi se ljudje sami pravilno odločli...
in v ponedeljek popoldan bota poškodovane policaje violam dragonsom novovasnikom in kaj vem še komu podtaknla.
sram vaju bodi sta navadna hujskača

seveda vijolica...to bomo obesli vijolam in dragonsom...to delajo tisti, ki hočejo obračat javno mnenje, v MB so bili protestniki tudi navadni ljudje, ne verjamem da imamo v MB vec kot 500 skrajnih vijol...propagandni stroj za izničenje pomena teh demonstracij je v polnem zagonu...in ocitno mu uspeva....

mimgrede sem že od malega novovaščan!

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Jap, morm rečt, da je povsod raztur uspešen. Večina držav na srednjem vzhodu in severu afrike enostavno cveti od revolucije.

kdo pravi, da mora biti zadeva takoj uspešna? jaz pravim, če želiš da se zadeva premakne je potrebno nasilje, če pač nočeš in želiš da se ti smejijo pa podarjaj nagelcke...in vse bo ostalo kot prej, s tem da se bodo potem še dodatno norca delali

I

Izbrisan uporabnik #488

cid011220121369.jpg

Toplo se oblečite v ponedeljek. Kapa, rokavice, topli čevelji, šal
smile-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Če želite imeti vojno v SLO, preprosto narišite en obraz na plakat, pa spodaj pripišite Muhamed.... drug dan je cela država v razsulu
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Ko ze vlecete severno afriko not, kje bi bili danes vsi padli diktatorji, ce bi jim rozice metali? Na intenzivni, ker bi umirali od smeha

B81

22. jul 2007
36.774
10.391
113
Hmm, kaj državo pride dražje, to da robocopi tam stojijo in se "kregajo" z ljudmi, da helikopter v zraku porablja gorivo.......ali to da drugi dan pospravijo nered, ki ga za seboj pustijo razgrajači?