Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Pa kaj to vidim po tvju v LJ?

Neki protestniki z jugoslovansko zastavo pa partizanskimi kapami
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ko se skadi nimaš časa nič čez usta vlečt, drugače pa karkoli daš čez usta pomaga.
Mleko ti pomaga, če ga spiješ in mlečni obkladki čez oči.
Samo bog ne daj z vodo izpirat oči ali pa jo pit, ker takrat ti bo pa taka sila, da bi se najraje sam z kamnom po glavi.

Lahko se z vodo, ampak toplo! Pa vsaj 30min mora teči po obrazu.

Tule je še uporaben nasvet:

http://www.pepper-spray-store.com/relatedinfo/antitdote.shtml

Use a solution of 25% “Dawn” (noticed we mentioned a brand name) dishwashing detergent and 75% water. You can probably get away with using less detergent but we have always used this formula. Use cold water and make up at least a gallon because you are going to have to wash the effected area at least 7 to 8 times.

Pa tukaj:

http://www.redhotpepperspray.com/pepper-spray-decontamination.html

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Bedaki bodo videli, da nismo ofce!!! Kaj se pa gre, z zategovanjem pasu ljudstvu, pa deljenjem bonbončkov bankam! Pa tudi v krizi, za Janševe, Tankove etc. otroke in njihove jebače/jebačice ni težav dobiti službe v še tako eksotičnih poklicih :) Za koga nas imajo, majmuni jedni? Nobeden od njih ne razume demokracije. Vsi še vedno nekaj masturbirajo na levih in desnih, na partizanih in domobranih, na ateistih in cerkvi!! 21.stoletje je tu, če še ne vedo!!!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Tole sem dobil na FB

Kangler je edini, ki je uspel združiti Green Dragonse in Viole!
Pa držal je predvolilno obljubo: oživil je mestno jedro!

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Green Dragonse in Viole.
Katerega dela nisi razumel, meni se zdi čisto razumljivo in primerno tudi za navijače.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa še nekaj. Ivan Janez in Vinko sta najbrž hvaležna Katarini, da je nabavila tisti top.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Škoda ker ima laser prazno baterijo bi probal kaj je močneje reflektor od helikopterja ali laser
evil.gif

mb_vijola

Zelenc'
28. nov 2012
28
0
1
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Green Dragonse in Viole.
Katerega dela nisi razumel, meni se zdi čisto razumljivo in primerno tudi za navijače.
Ja pa kaj bi nas kangler združeval. na vsaki slo tekmi smo združeni. pa vijol ni v Lj kot gd ni bilo v mb. mogoče posamezniki, ki pa sigurno pizd.... ne delajo

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
Men se zdi da ga niso. Sicer je na slikah videt, da je ta k sprica v lj starinski. Ku lt. Gruber little tank.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Pa še nekaj. Ivan Janez in Vinko sta najbrž hvaležna Katarini, da je nabavila tisti top.

a ni bil potem nakup odpovedan in je ostal edino stari, izrabljeni top? saj po hrupu, ki ga je povzročal med vožnjo, je delovalo, kot da bo zdaj zdaj omagal...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.765
546
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:

a ni bil potem nakup odpovedan in je ostal edino stari, izrabljeni top? saj po hrupu, ki ga je povzročal med vožnjo, je delovalo, kot da bo zdaj zdaj omagal...

Ja res je niso ga kupil stal bi +500k pa so ble pritožbe da se za brezveze porablja denar in naj gre rajš za neprebojce in avte...
Današnji vodni top je bil na podvozju TAM 150 star 25let.