Ta je mejhn, mi s familijo se gremo "caravaning". Baje. Ker mamo prikolco, ki je starejša kot večina uporabnikov na Alterju. Pa pri otroških dodatkih in pri subvenciji vrtca je zavedena kot premoženje.Citat:
Uporabnik titov pravi:
Lej tega tajkuna, ko ima jahto.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jaz sem govoril o davku na nepremičnine, ne o dohodnini, ddv-ju itd.
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Turbič...ti si glih tolk odtrgan in zmešan kuker cvetljiÆanova koza.
Oprosti samo tako je.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Turbič...ti si glih tolk odtrgan in zmešan kuker cvetljiÆanova koza.
Oprosti samo tako je.
Lahk bi že počas nehal žalit človeka. SPloh takega ki je bolj pameten od tebe. Očitno.
Nič, od države dobimo vsi enako - povsod na zahodu imamo namreč progresivni davek. Govoriš o plutokraciji, kjer pa roko na srce, tudi ti in killkhan ne bi profitirala.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jaz sem govoril o davku na nepremičnine, ne o dohodnini, ddv-ju itd.
Zdaj pa ti meni prosim razlozi, kaj jaz in KillaKhan dobiva vec od drzave, ker placava vec davka?
Citat:
NEki je služben avto nekaj je pa avto za v službo. Sicer pa zato dobiš denar za prevoz.
Citat:
SIcer pa 100 eur dam za benz na mesec. 130zavarovanje 130 cestnina in tehnični na leto. Ni nek hud strošek ane.
Citat:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Ena bajta uredu. Kaj pa tisti ki jih ima recmo 3, ali pa 3 stanovanja? 3avte?
a je plačal davke?
od plače? materiala? dela?
In vse je šlo kam? V Zidarjev žep ne pa državi.
Ok avte sem res zajebu mogoče. Samo vseeno je luksuz. Pejt na bus če nimaš za bencin. AL pa nehi jamrat.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne, ti bluziš tako kot da morajo bogati dat več. Saj že pri vsakem sranju plačaš več. Dohodnine in prispevkov plačam že v % 2x več kot nekdo na "minimalcu", v absolutni vsoti pa raje nebi govoril, ker kar glava boli.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
. Debata bi se morala vrteti okoli tega, ali želiš imeti socialno državo, obvezno zdravstveno zavarovanje, brezplačno/poceni visoko šolstvo? Če želiš imeti našteto, je vse ostalo zgolj pogovor o tem, ali bodo davki kakšen procent nižji/višji.