GoPro HD

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
huda proga. I guess da ni v SLO..
smile-1.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Vsi posnetki? Ne pretiravat no.
Kamera je kul. Že 1 serija je bila ko noč pa dan od oregonovih, ki so res počasi preklapljale ob prehodu iz teme na svetlobo.
Croline fantje jih uporabljajo za tak namen kot ti rabiš, pa si poglej videe.
wink-1.gif

Trenutno je to ena boljših kamer (če ne že najboljša) za semanje športa.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Mene pri teh kamerah skrbi nekaj drugega. Vsi posnetki, kar sem jih našel na netu, so posneti v idealnih svetlobnih pogojih. Kako se kamera obnese, če je svetloba slaba, ali pa pri vožnji po gozdu, kjer se hitro izmenjuje močna in šibka svetloba?

Bolj tako-tako... odvisno od situacije.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Dober prikaz zmogljivosti kamere. Stabilizacija ni najboljša, če jo sploh ima. Rešitev bi bila z dvema ali tremi majhnimi gumi nosilci. Velik šum pri visoki občutljivosti. Bo treba primerjati še druge kamere, ali pa počakati kaj boljšega.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Stabilizacije kamera nima, kar opravicujejo z velikim kotom zajema. Veliko je tudi tresenje odvisno od pritrditve, ce je kamera resnicno togo vpeta na npr. vozilo tresenja seveda ni (razen kar se trese avto).
Je pa tole zgoraj predvidevam posnetek narejen z GoPro Hero HD, sedaj je na trziscu Hero2 HD, katera ima drug senzor in naj bi imela bistveno boljsi performans v slabi svetlobi..

Se en primer ki sem ga posnel na smucanju s Hero1 - http://youtu.be/qAunupfy-mE
Pa mogoce se tudi en avtomobilisticen, pravtakoe Hero1 - http://youtu.be/KwyxJixer30

lp Anze

Nazadnje urejeno:

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Avto ima precej trdo vzmetenje in kamera je bila na zgornjem posnetku pritrjena nad vetrobransko steklo, tako da so grbine in zracni upor tudi prispevali h tresenju. Kamera nima nobene stabilizacije.

Za primer še dva filčka, kjer je kamera pritrjena na različne načine:
https://www.youtube.com/watch?v=xawpxXJycgA (tam od cca 4 minute dalje je na zadnjem steklu, pa je recimo kar dober posnetek, kasneje je na šipi in zaradi zjebane ceste skoraj ni gledljivo)

https://www.youtube.com/watch?v=NhAGAL09rcg

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
in točn to bom naredu, vzel bom 1080p Motorsport izvedbo, sam še zbiram najbolj ugodno varianto in kot kaže bo tale še najboljša http://cgi.ebay.co.uk/GoPro-Go...#ht_4658wt_1135 za cca 290€ z poštnino
wink-1.gif

Malo si preberi komentarje tega prodajalca. Feedback ma samo 94% in v zadnjem mesecu je prodal 3 stvari, za katere je dobil 2 negativna komentarja (negative feedback). Jaz bi se takim ognil v velikem loku, ker se zna naredit, da boš 2 meseca čakal svoj denar.

uff jo mam že kr lep čas doma, sm jo kupu preko mimovrste tko da mam mir
wink-1.gif

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Avto ima precej trdo vzmetenje in kamera je bila na zgornjem posnetku pritrjena nad vetrobransko steklo, tako da so grbine in zracni upor tudi prispevali h tresenju. Kamera nima nobene stabilizacije.

Jap, pri teh kamerah je treba kamero resnicno dobro pritrditi da je ok. Lahke so in hitro zavibrirajo. Vidi se recimo, da je takrat ko je bila na vetrobranskem steklu in snemala naprej nihala malo levo-desno. Kul filmcki drgac
smile-1.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Citat:
Uporabnik Drago pravi: ali pa počakati kaj boljšega.

Ti kar počak.
evil.gif

Sej je boljše že na trgu - VIO POV poglej. Sam je več kot še enkrat dražja od GO PRO in ni tako priročna kot GO PRO - ima ločeno enoto od kamere.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Reklama !?!?

kaka reklama? pač video za gopro kjer se izmenjuje senca in sonce.
z goprojem nimam nič. niti si ga ne lastim

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Pozabil sproti poročat. Naročil sem z zgornjega linka, dobil danes. Sešraufal, naredil en krog, zdaj bom pa malo pregledal posneto, pa poročam ugotovitve.

Glede prodajalca - superca.

Na ebayu kupil: 21-Feb-12 17:19
(sledilo je nekaj minutk, da sem plačal prek paypala...)

TNT tracking:
17 Feb 2012 18:02:01 Riga Shipment Collected From Sender.

Potem so sicer čez vikend nekaj mutili, kao "Delay Due To Bad Weather. Recovery Action Underway", tako da je zadeva do mene priromala "šele" danes, kar je vseeno super hitro.

21 Feb 2012 08:52:15 Ljubljana Depot Shipment Received At Destination Depot.
21 Feb 2012 12:01:00 Ljubljana Depot Shipment Delivered In Good Condition.

In vse to je TNT Overnight - free shipping.

Svaka čast.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
đizs... dobr si opazu... ta timestamp je bil od takrat ko sem pustil feedback, ne pa kupil :D

kupil sem 17.2. ob 15:15 (sodeč po mailu). Ok, vseeno še vedno impresivno hitro
smile-1.gif

S posnetki sem zaenkrat zelo zadovoljen, le malce moram naštudirat kam v avtu je najbolje postavit kamero... pa odkril sem funkcijo za rotiranje snemanja za 180 stopinj...
smile-1.gif

le še mount za kolo moram nabavit...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz...

eni imate očitno precej nerealna pričakovanja glede kakovosti posnetkov pri kameri za manj kot 300 evrov, s tem, da je pri njej itak poanta v robustnosti in uporabnosti v raznih zaj... situacijah.