GoPro HD

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Škoda k app-a ne da uporabljat tud na prvi izvedbi, sam zarad tega kupvat 2ko je pa tut mal bv..... Bi mi pa full prov pršla tale zadeva, da bi lahk s telefonom štelu zadeve...

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Zanimivo. GoPro3 bo kmalu v prodaji. Pa še dvojke niso poštimali do konca.
App na iPhonu smo sprobali in lahko rečem, da bo to super zadeva. Popolna kontrola nad kamero. Edini problem vidim v zakasnitvi prikaza slike, ki je kar nekaj sekund. Čakamo še za Android.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.123
10
38
Tole je pa res nateg za vse, ki so kupili dvojko. Čez pol leta pa nova ven, prej pa ne vem, na par let nova.
bonk.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Razvoj izdelka je nateg?
Kaj lahko potem rečeš za tržišče mobilnikov?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
jst že šparam za HD Hero3 black izvedbo, bo treba prej še 1ko u promet spravt sam nima več skor nobene vrednosti in jo je pomoje bolš obdržat pa pač 2 met in je to to ...
wink-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Pred nekaj dnevi je prišla nadgradnja za Hero2. Kamero sem nadgradil in brez testiranja novosti, snemal na offroadu v Tunjicah v soboto. Ko sem doma pogledal posnetke me je skoraj kap. Posnetki so tako "sprani", da vse skupaj ni ničemur podobno. V tem tednu bom naredil še nekaj testov, da vidim v čemu je problem. Če še niste nadgradili, raje počakajte na odziv drugih uporabnikov. Zmotilo me je tudi, da na LCDju ni več simbola za snemanje. Ko začneš snemati preprosto izginejo vsi simboli.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če so bolj sprane barve še ne pomeni, da je slabše. mogoče so bolj surovi (raw) posnetki in so tako bolj primenri za nadaljno obdelavo.
Enako kot pri fotografiji. Profi dslr fotiči v raw delajo "slabše" fotke kot 6x cenejši kompakti. Fotke samo zgledajo slabše, ko pa raw datotko odpreš pa lahko popravljaš praktično vse.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.511
843
113
Mogoče je res tako; ampak kamera ni namenjena video profesionalcem, pač pa športnim navdušencem, ki bi radi pri tem še snemali. Se bodo sedaj odrekli svojemu primarnemu konjičku (šport) in se za cele noči zapirali v postprodukcijsko okolje?

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@jekleni : kamera mogoče res ni namenjena takšnim, upgrade pa je.
Sedaj se iz kamere dobi "nepokvarjen" material in se lahko ostri in barva po želji.

En svež filmček :

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Verjetno res dobimo iz kamere raw, ki je primernejši za nadaljnjo obdelavo. Ampak mene to ne zanima, zato sem izključil ProTune in zadeva deluje kot prej.

Žal še vedno čakam na aplikacijo za Android. Mislim, da je to moja zadnja kamera od GoPro. Takega natega si resna firma ne sme privoščiti.

BTW: dober filmček. S čim montiraš?

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Jaz nisem avtor izdelka - popnil sem ga samo zato ker je eden prvih "pravih" izdelkov z novim firmwareom. Na netu se je pojavilo kar nekaj filmčkov katerih avtorjji ne vedo čemu je namenjen
smile-1.gif

Avtor pa uporablja nekakšen iMac in Adobe premiere ..

Dajem pa še en muvič od istega avtorja : https://vimeo.com/31431072 - ker je eden prvih posnetih s takrat novo dvojko in takrat sem pomislil, da boljšega itak ne potrebujemo
smile-1.gif
/ če odštejem samo obliko dvojke/ ki meni nikakor ne potegne.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

ksz ...

Ima kdo kakšne izkušnje z Prestigio Roadrunner 700x?

lp, kostevc

Sicer solidna slika, a slab zvok. Baterije ne držijo nič, tako da moraš imeti non stop vklopljen adapter. Hendling je švoh ... nastavitve čudne, tako da ne veš kakšen način imaš vključen. Meni je recimo letos na turi v Dolomite presnelo najboljše posnetke (nastavljena funkcija samodejnega presnemavanja
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
A za tole rabi dodatno uni wifi backpack, ali ima wifi ze vgrajeno v kamero? Sprasujem za novi gopro3.

LP