GoPro HD

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Po napisanem za trojko še ne ;The GoPro App is currently only compatible with Wi-Fi BacPac™-enabled HD HERO2® cameras.
App za trojko bo pa potrebno počakati do decembra

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Za silver pa za white edition dela normalno! Za black edition pride 14 decembra...
Mi je pa bad, da lahko vidiš live sliko na tablici ali na telefonu, ne moreš pa videti potem slik, katere poslikaš, posnemaš....
Ali pa mogoče gre pa ne najdem nastavitve..??

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Je možen račun na firmo?
smile-1.gif

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Jaz bom naročil preko foke. Je black motorsport edition za isto ceno kot pri nas samo black edition
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Zadnjič sem se na sanjkanju malce igral z GoPro2. Glede na ves vik in krik okoli teh kamer sem bil kar malce razočaran. Edino kot zajemanja je res lep pa dinamični razpon tudi. Drugače pa me zanima, a ima 3ka že kakšen stabilizator mogoče ali pa vsaj manj šuma kot dvojka? Namreč sankali smo se pozno popolne. Šuma je bilo ogromno, slika se pa tako trese da je joj...mislim ok sej vem, pač bi moral imeti držala in en vem kaj še vse...ampak glede na to, kakšen krik je okoli teh kamer sem očitno res več pričakoval.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mene je zadeva tudi zanima, samo nima niti displeya (opcija), da bi bila še za kaj drugega uporabna.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Mislim da imajo vse Hero3 wifi vgrajen in lahko imaš "live" sliko na telefonu. Aplikacija je za ANdroid pa verjetno Iphone .