GoPro HD

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
Kaksne zlorabe? Ce ni artikla, das dispute in ti paypal vrne denar...

Sem ravno par dni nazaj kupil nekaj pri enemu z 30 feedbacka...ce nebo prisli v 2 tednih iz UKja, dispute in € nazaj. Sej ni velik,samo zakaj bi mu pustil tistih 50€ ...

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
ksz

No, na morju sem uničil svojo gopro hd 1080 kamero. Predzadnji dan sem pozabil namestiti waterproof vratca, šel v morje, in je šla. Rakom žvižgat. Ni pomagala niti takojšnja kopel v vreči riža.

Zdaj iščem novo in naletel sem na to ponudbo, ki se mi zdi nenormalno ugodna.
Tukaj
Tu je cena 279, v običajnih trgovinah je 349 €

Ali gre za kakšno finto?

Pa niti ne bi potreboval motorsport variante, dovolj bi bila naked, vendar je zgornja ponudba ugodnejša tudi od naked variante.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
PRodaš staro, da jo razšraufam
smile-1.gif

lp

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Zahvaljujem se za povpraševanje
smile-1.gif

Zaenkrat jo bom obdržal. Za rezervne dele
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
ksz

No, na morju sem uničil svojo gopro hd 1080 kamero. Predzadnji dan sem pozabil namestiti waterproof vratca, šel v morje, in je šla. Rakom žvižgat. Ni pomagala niti takojšnja kopel v vreči riža.

Tukaj

Ali gre za kakšno finto?

Pa niti ne bi potreboval motorsport variante, dovolj bi bila naked, vendar je zgornja ponudba ugodnejša tudi od naked variante.

Nategun jo prodaja za 2.790,99 €. Verjetno upa da bo kdo spregledal da je ena cifra preveč, kot si npr ti.
grin1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.389
5.670
113
splača se jo tudi na hrvaški kupit. so cene ko odbiješ davek nižje kot na ebayu

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
ksz

Tukaj

Ali gre za kakšno finto?

Nategun jo prodaja za 2.790,99 €. Verjetno upa da bo kdo spregledal da je ena cifra preveč, kot si npr ti.
grin1.gif

grin1.gif

Ja, ta tip je malo čuden. Enkrat ima cene okoli 270 €, potem doda eno nulo in dobi 2700, zdaj pa je zopet okoli 270.

Sicer pa sem že kupil iz Nemčije, pri pooblaščenem prodajalcu, za običajno ceno.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Ima mogoče kdo že dvojko? Je boljša samo na papirju ali tudi v resnici?

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
in točn to bom naredu, vzel bom 1080p Motorsport izvedbo, sam še zbiram najbolj ugodno varianto in kot kaže bo tale še najboljša http://cgi.ebay.co.uk/GoPro-Go...#ht_4658wt_1135 za cca 290€ z poštnino
wink-1.gif

Malo si preberi komentarje tega prodajalca. Feedback ma samo 94% in v zadnjem mesecu je prodal 3 stvari, za katere je dobil 2 negativna komentarja (negative feedback). Jaz bi se takim ognil v velikem loku, ker se zna naredit, da boš 2 meseca čakal svoj denar.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
a ste zasledil kako uporabno torbico za to igračo:)?
Sam na googlu nisem našel nič uporabnega.
torbica bi mogla bit mala in z možnostjo pritrditve na pas. Da gre not samo kamerca z ohišjem in lcd.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
e to se traži:) Danke
smile-1.gif
!!

Ok še eno vprašanje za uporabnike:
1. V kakem formatu snema?
2. A lahko posnetke direkt v adobe premiere vržem in obdelujem?
3. Lahko skos snema 60fps v 720p? - zaradi počasnih posnetkov se mi gre.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Mene pri teh kamerah skrbi nekaj drugega. Vsi posnetki, kar sem jih našel na netu, so posneti v idealnih svetlobnih pogojih. Kako se kamera obnese, če je svetloba slaba, ali pa pri vožnji po gozdu, kjer se hitro izmenjuje močna in šibka svetloba?