Google+

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
kako je zdaj s tem, ima se kdo kak invite?
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Jaz sem probal foro z Invite krogom in je slo skozi. Sicer pa na startni strani (ce nisi logiran v Google) plus.google.com napise "Join Google+ Just sign in with your Google account to start using the new parts of Google."
Samo ne vem, ce to napise pri vsakem racunalniku/IP-ju ali pa le malo nakljucno.
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Napiše, vendar te potem ne spusti naprej. Verjetno preverijo, če je naslov na seznamu povabljenih.

gpirman23

Pripravnik
12. sep 2010
405
2
18
Kolikor vem, so invajte umaknili. Naj bi jih odprli čez nekaj časa, da se naval malenkost umiri
smile-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
mal so zamenjal design na googlu ja:)

Mi je pa ta ideja Google+ bolj všeč kot facebook ravno zato, ker si lahko določiš "kroge" komu boš kaj pokazala/povedal. FB ravno zato nimam, ker potem vsi vse vidjo.
Tudi na FB lahko komot označiš, komu je kaj vidno.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.139
14
38
Ja, ampak ne moreš pa povabit 5 kolegov na bicikel, drugih 10 na drink itd. Ali vidi tvoj zid ali ga pa ne. Nisem pa študiral v detajle.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Kar je meni fascinantno, je to, da zadevo, ki jo FB omogoča že nekaj let, Google prepakira v vizuelno bolj všečno obliko in temu folk pravi revolucija.

Enkrat za vselej: tudi na FB lahko narediš poljubno število skupin, s poljubnim številom članov. In vsakič, ko karkoli objaviš, lahko izbereš katere od teh skupin lahko vidijo to objavo ali pa izbereš katere od skupin naj te objave ne vidijo. Recimo, če objaviš fotke sinočnjega popivanja, lahko izbereš, da skupina "Poslovni partnerji" te objave ne bodo videli, vsi ostali pa ja.

Je pa res, da 80% uporabnikov tega ne ve. FB naj bi že prihodnji teden vklopil tudi videochat.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ja, ampak ne moreš pa povabit 5 kolegov na bicikel, drugih 10 na drink itd. Ali vidi tvoj zid ali ga pa ne. Nisem pa študiral v detajle.
Za vsako objavo lahko določiš do osebe natančno, ali jo bo lahko videla (in komentirala).

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Stvar je tako zacetna da se ne splaca niti gor iti. Tud facebook ko je startu ni imel tok mal stvari. Beda in pocasnost.