Google+

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
ma se kdo kak invajt viška?
confused-1.gif

hud

Zelenc'
15. okt 2007
21
0
1
Jaz tudi prosim za invite, če ima kdo.
dhud77(nori a)gmail.com
Hvala!

Nazadnje urejeno:

Andrazz

Zelenc'
19. sep 2011
9
0
1
Če rabi kdo invite naj pošlje na zs. Jih imam 150
smile-1.gif

Drugače pa Google+ zaenkrat zgleda zelo zanimivo
smile-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Naj gre v 3PM tale Google plus.

Že zdavnaj sem nečakinji odprl gmail predal, sedaj pa gledava še kaj je ta G+ in klikneva nato zahteva rojstne podatke in ko jih je vpisal mi sporočijo, da so račun zablokirali, ker nečakinja še ni stara 13 let.

In tako je šel nečakijin e-predal v 3PM in do njega nima več dostopa in je sedaj vse narobe, ker ne dobi enako lepega novega naslova,...

Tako, da pazite vsi tisti, ki imate koga od bližnjih pod 13 let, da slučajno ne bo vnesel rojstnih podatkov z manj kot 13 let, ker ti avtomatično zablokirajo celoten Gmail račun-tudi koledar, slike,...

Svinjarija na kubik.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Naj gre v 3PM tale Google plus.

Že zdavnaj sem nečakinji odprl gmail predal, sedaj pa gledava še kaj je ta G+ in klikneva nato zahteva rojstne podatke in ko jih je vpisal mi sporočijo, da so račun zablokirali, ker nečakinja še ni stara 13 let.

In tako je šel nečakijin e-predal v 3PM in do njega nima več dostopa in je sedaj vse narobe, ker ne dobi enako lepega novega naslova,...

Tako, da pazite vsi tisti, ki imate koga od bližnjih pod 13 let, da slučajno ne bo vnesel rojstnih podatkov z manj kot 13 let, ker ti avtomatično zablokirajo celoten Gmail račun-tudi koledar, slike,...

Svinjarija na kubik.

Starostna omejitev bi morala biti vsaj 15 let, še boljše pa 18 let!

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Ni problem starostna omejitev.

Bedarije kot so G+, FB in podobno se zaradi mene lahko kar ukinejo.

Svinjarija pa je, da samo zato, ker je vnesla svoje rojstne podatke je izgubila dostop do Gmail predala, ki ga je uporabljala praktično od takrat, ko je računalnik pri osmih letih dobila.
E-mail predal pa je praktično nujen za vse, ki imajo računalnik in je svinjarija, če ti ga blokirajo po parih letih uporabe.

Lahko se tudi kdo zmoti pri vnosu in zato izgubi dostop do svojega računa, potem mora pa pošiljat na Gmail svojo osebno pa še to vprašanje kako deluje.

Je pa tovrstna starostna omejitev neumnost, ker se lahko čisto vsak zlaže in vpiše dovolj star rojstni datum.