Google+

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mal so zamenjal design na googlu ja:)

Mi je pa ta ideja Google+ bolj všeč kot facebook ravno zato, ker si lahko določiš "kroge" komu boš kaj pokazala/povedal. FB ravno zato nimam, ker potem vsi vse vidjo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.177
113
mene bolj zanima, če bo zdaj po novem 2x več zapravljanja časa za te pizdarije? ynos je že navalil ko gluhi na telefone.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Če ima kdo še kakšno povabilo se priporočam. tadej.ropret afna gmail.com Hvala.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a sam maile pišete al ste že kej dobil?
jst bi tut imel. mail pošljem na privat;)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
no, tudi jaz se priporočam, zgleda obetajoč tale google+ ravno zaradi teh krogov.
smile-1.gif

če ima kdo kak invajt viška, bi bil vesel - če ma kdo, prosim na privat msg pošljem mail.

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Tudi jaz bi se priporocal za invite. Mail dam na zs.
Krogi so res zakon. Tudi FB bo moral narediti nekaj v tej smeri, ce ne zeli, da ga Google+ povozi.

BlonG

Pripravnik
10. avg 2010
174
15
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
mal so zamenjal design na googlu ja:)

Mi je pa ta ideja Google+ bolj všeč kot facebook ravno zato, ker si lahko določiš "kroge" komu boš kaj pokazala/povedal. FB ravno zato nimam, ker potem vsi vse vidjo.

Kako lahko na FB "vsi vse" vidijo? Če imava v mislih isto stvar, potem so rešitev "skupine" prijateljev v FB - in za vsako skupino določiš kaj vidi (npr.: objave na zidu, fotke, seznam prijateljev...). Vsaj jaz imam tako urejeno - družinske člane, prijatelje, sodelavce... In za vsako skupino drugačni "privilegiji": recimo da ne morejo sodelavci gledat družinskih slik.

A ima Google+ to sedaj bolje?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če je tako potem je to vredu. Sam to ni blo od začetka a ne?
Pa tega po mojem 80% folka tudi ne ve.

Ker ravno to ja, kaj sodelavce in neke bežne znance briga, kaj jst delam med prostim časom.

Kako točno ima pa to G+ rešeno pa še ne vem, ker ga še nimam:(

Menjam Andorid app za G+ za invite;)

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Tudi jaz bi se priporočal za invite. Prosim javi na ZS, da pošljem mail. Hvala!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
KSZ.

Očitno je google z jabolko.rajcigom zadel terno. Zakaj bi dajal stvari zastonj, daš jih samo "izbranim" in potem narediš evforijo. Aja pa skupini uporabnikov rečeš "KROG" in to je carsko, nima to fejsbuk kaj šele ostali ..

Pa kje ste prebrali da se da invajte pošiljat? To je bilo samo za Gmail, kolikor vem rabiš za vse ostale "google invajt" ki pa ga ne more sproducirat uporabnik, ampak google selektivno izbere ljudi iz svoje baze. Selektivnost pa pomeni, da če ne uproabljate vsaj parih stvari iz google labs ne boste nikoli na listi!
evil.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Sej na fejsu imaš skupine in lepo nastaviš pravice za vsako skupino posebaj (kot je že nekdo omenil). Lahko, da ni bilo skos tako, je pa že zelo dolgo. Vem, pa da so vmes nekaj spreminjali glede default nastavitev, ker večina folka itak ni vedla (oziroma ne ve) za kaj se gre in niso nič spreminjali (torej so vsi vse videli). Nekaj časa nazaj pa mislim, da so spremenili celo do te mere, da lahko za vsako posamezno objavo določiš kateri posemzniki ali skupine vidijo le to in keteri ne.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če bi še kdo stisnil na gumb keep me posted bi tam videl da piše,da se lahko prijaviš že sedaj,če ti kdo pošlje invite.
Fantje malo več klikanja,ne se takoj pri prvem problemu oziroma prvem napisu ustavit
wink-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Lol, če jim ni z Buzzom ratalo, ne vem če jim bo s tem; samo sem pa zadnjič bral, da je upad na Faceboooku, prav v tisti državah, ki so ga prve začele uporabljat, pomoje bo v roku 1-2 enaka pesem kot z myspace.. :D

Seveda je upad, ker se tudi glupa raja, ki to uporablja, pocasi zacenja zavedati posledic. Prav komicno je kako v tej temi spet skacejo en po drugem, kot bebcki, ki so jih nategnili na treh piramidnih shemah, zdaj se pa prerivajo za vstop v cetrto
hysterical-1.gif