Google+

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
To kar je Eriksson nalepil, je samo še ena tema v Gmailu iz mnžice tem, ki si jo lahko izbereš.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
ksz...

Kje v Plusu pa je gumb za invite? Bodisi ga ne najdem bodisi zaenkrat ne morem posiljat invitov.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
ksz...

Kje v Plusu pa je gumb za invite? Bodisi ga ne najdem bodisi zaenkrat ne morem posiljat invitov.
http://thenextweb.com/google/2011/06/30/google-invites-not-working-we-have-a-solution/
narediš krog z imenom invite, dodaš prijatelje in objaviš nekaj v tem toku. Deluje tudi brez chroma, preverjeno
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana

@ynos

narediš krog z imenom invite, dodaš prijatelje in objaviš nekaj v tem toku.

Če ti dela se priporačam za invite, ->ZS

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.078
11.174
113
mater jaz sem si roko odsekal da sem dobil invajt, zdaj pa vidim da je brezvez. šiva kdo nazaj?

krog lahko jaz v paintu naredim ne pa v gmailu

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
To velja samo za tiste, ki že imajo google+

Kaj velja?
kolikor se sam razumel, lahko to

Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
ksz...

http://thenextweb.com/google/2011/06/30/google-invites-not-working-we-have-a-solution/
narediš krog z imenom invite, dodaš prijatelje in objaviš nekaj v tem toku. Deluje tudi brez chroma, preverjeno
smile-1.gif
narediš samo, že imaš Google+. V Google+ narediš krog z imenom inivte in razpošlješ osebam, ki jih želiš povabiti in oni potem avtomatsko dobijo invite....

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Je pa mal butasto narejeno. V mailu je en gumb "Learn more about Google+ ". Če klikneš nanj, se pol lahko prijaviš.

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Hm... jest nisem dobil nobenega invajta, pa sem gor. Kolega mi je poslal invite za ogled njegovega foto albuma na picasi, pa me avtomatično vrglo na začetno stran Google+ in ponudilo registracijo novega uporabnika. Jest pa samop wtf?!
cool-1.gif