Softi, oprosti, delaš za dogovorjen denar. Delodajalcu je v najvišjem interesu ti zagotoviti najboljše pogoje, saj boš tako največ naredil.
Zakaj si slabe volje?
res je. ker mnogi, premnogi razmišljajo kot ti, se je pojavila nova moda tudi v višjih krogih, bolj cenjenih delovnih mestih. verjetno si slišal za ročni nogomet, pikado, kavče, tv. taka najlepša in najbolj razširjena je pa službeni telefon in prenosnik. vse za delo 24/7. mnogi bi ti dali prenosnik, da delaš od doma, telefon, da si dosegljiv in redki spoznajo mačka v žaklju in pri bobu za 10€ kupijo svobodo telefona, pri mimovrste pa prenosnik za 500 in so mirni. MIRNI.
mnogi verjamejo, d aje ročni nogomet in tv s kavčem za njihovo relaksacijo in kot bi mignil so ulavfani, od 9 do 19 na šihtu.
videl sem jaz vas telet že preveč in vsakič mi gre na bruhanje. samoupravljanje ti je dalo kredit, ki ga je požrla inflacija, jazbinšek ti je dal stanovanje, demos pa privatizacijo..danes si slepo črevo nekoč uspešnega podjetja, ki je nastalo z idejo ne rabimo te dejavnosti, imaš 5 zaposlenih, ki jih jebeš v glavo in misliš, da si veliki dasa, ker znaš 24 ur delit z 8 in si dobil 3 izmene. navaden bosanc zna 24 kubikov delit s 6 na hruško in dobi 4 tovornjake. ti bi to še znal, sam kaj ko potem ne znaš prodat svojega izdelka za 0,152 namesto 0,151. in dokler bo raja vse to nosila, boste vi kurćići harali svetom, ko bo pa šlosar ugotovil, da nisi sposoben njegovega dela prodat in da mora on zato delat ko živina, se bo pa spremenilo.
nisi pa to samo ti, mnogi ste taki. mnogi ste nesposobni in ker ste bili na pravem mestu, da ste lastninili oddelke firm, ker ste dedovali, ali imeli strice v tujini, da so dal nekaj posla ste ratali PRIVATNIKI. v osnovi vam manjka sočutja, človeškega odnosa, empatije, da ne govorim o znanjih in sposobnostih. sramota zahodne civilizacije. za pohlep in denar se greste novodobno suženjstvo, uničujete družine in posledično civilizacijo. ti s tvojimi 8 efektivnimi urami omogočaš kozojebcem, al kako jih kličeš, vstop na tla evrope.
prišel bo čas...verjetno za zahodno civilizacijo prepozno, za neke pa ne, ko boste šlafrok šefi dobili kar vam pripada.