Golf 6

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
meni osebno je pa novi golf všeč... ja pri golfu se mi zdi, da je res prav njihova prepoznavnost ta oblika golfa, da se ne spreminja preveč kot pri nekaterih.... meni je fullll všeč

bom šla v salon se slikati, ker to kar sem videla ni nobene kreativnosti.:
http://www.golf6.si/nagradni_natecaj

pa ni vrag, da zadenem golfa za eno leto, žurka!!!!
cheer.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Sicer ne vem od kod ti to, ampak šteje tvoj občutek.

Jaz sem imel drugačnega, sem ga pa vozil 5 dni.

Lp

Vozil sem vse mogoče aurise, bencinarje in dizle, ročne in avtomatike. Saj ne da ni korekten avto, se pa tukaj tudi konča. Na obraz ne nariše nasmeška. Prevozno sredstvo pač za vozit brez čustev. Jasno, če si privrženec toyote pa opaziš napredek in se ti zdi najboljši na svetu. Ampak moje z znamko neobremenjeno mnenje je, da je daleč od boja za prvega v razredu...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne mores primerjat gof/scirroco z corso!!!To je en razred manjsi avto, primerjaj z Astro.
Cena je pac taka kot prenese trzisce, zaenkrat nimajo problemov pa ceprav je najdrazji, predstavljaj si koliko bi prodali ce bi bili se najcenejsi.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Vem, da se to težko primerja.....ampak mislil sem pač samo to da ni ravno best buy. Najbolše za ta denar. Ampak, tudi sam sem navezan na to znamko
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Vem, da se to težko primerja.....ampak mislil sem pač samo to da ni ravno best buy. Najbolše za ta denar. Ampak, tudi sam sem navezan na to znamko
smile-1.gif

K. varjant maš itak 100, za tak denar ko daš recimo za scirroco-ta 2.0 dobiš Cupro, isto VAG pa precej več vsega, razn VW značke spredej
smirk-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
handling je boljši (predvidevam)
nastavljivega podvozja ni

širokotu in tudi novemu golfu zamerim predvsem barvno neusklajenost svetil na armaturki. Šrevci osvetljeni belo, radio še vedno modro

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif

K. varjant maš itak 100, za tak denar ko daš recimo za scirroco-ta 2.0 dobiš Cupro, isto VAG pa precej več vsega, razn VW značke spredej
smirk-1.gif

Seat dobi prezveceno robo.
evil.gif

Pa se grd je v bozjo mater.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif

Dodaj v enačbo TT-ja in naenkrat se tako Golf kot Scirocco ne zdita več precenjena
evil.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Primerjaj ga z Z4in SLK jem pa bos videl da sploh ni drag.
TT je strasen avto, tudi jaz nisem verjel dokler ga nisem sprobal.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Hehe, sej vem, je bil joke.

Omenil pa sem, ker sem pred časom malo pogledoval v tej smeri - GTI ima (relativno) ugodno ceno, TT pa je kar precej dražji. Pod kožo sta si pa vsaj malo (precej?) podobna. Govorim seveda za 2.0 fwd izvedbo.

Roadsterja ne bova tlačila v to zgodbo, če ne bomo končali bogsigavedi kje
wink-1.gif
Ampak ker si ravno omenil SLK-ja: tudi tega sem imel na "nišanu" in zadeva izgublja ceno bistveno bolj od TT-ja. Vzemi l. 2006 in slednji sploh ni bistveno cenejši od Mercedesa. Govorim za coupeja, ne za cabrio!

Nazadnje bomo še ugotovili, da je TT best buy...
smile-1.gif

B.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif

smirk-1.gif

Seat dobi prezveceno robo.
evil.gif

Pa se grd je v bozjo mater.

Prežvečena roba (pust limuzino ki pride)? če jo je dobil kdo jo je dobil GTi ED30
evil.gif

Osnova vseh 200ps 2.0TFSI je pa itak enaka (vključno TT), druga karoserija, imidž in cena
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif

Dodaj v enačbo TT-ja in naenkrat se tako Golf kot Scirocco ne zdita več precenjena
evil.gif

Kdaj pride pa R32?

Jernej