Si poskusil odkljukati eno karto in izbrati samo eno? Res ne vem zakaj ne bi delovalo. GMapTool.exe ima tudi parameter -p - map priority. Ampak nisem čisto prepričan kako naj bi deloval. Morda bi se dalo nastavit prioriteto določeni karti v IMG datoteki. Če ga kdo naštudira in mi napiše pravilno ukazno vrstico s tem parametrom, bom še to dodal v program.
Primus: Prosim napiši mi celotno ukazno vrstico, ki se ti zažene če imaš "komplicirane" direktorije. Bom poskusil pri sebi. Kot sem že napisal meni deluje ne glede na direktorij, ker itak pošljem vse poti in imena IMG datotek v dvojnem narekovaju.
Prilagam novo 0.4 verzijo. Malce sem popravil izgled. Omogočil sem tudi ročno urejanje ukazne vrstice (ne priporočam), ter ročno zaganjanje ukazov iz nje (recimo ping, ipd.). Dodal sem tudi opcijo drag&drop IMG datotek v program, ter preverjanje duplikatov. Seznam datotek je sedaj tudi posortiran po abecedi (direktorij+ime), tako da se lažje najde. Brisanje iz seznama je možno tudi s DELETE tipko. Ob pritisku tipke ESCAPE pa se program zapre, tako da ni treba klikat na Zapri gumb ali na X.
Preostane mi samo še dodajanje celotne procedure izvajanja DOS ukazov v svojo nit, tako da program ne bo izgledal kot da je "zmrznil". Ter seveda Vaše želje in popravilo vseh novo odkritih hroščev. Vse to v naslednjih verzijah. Hvala vsem, ki pomagate pri testiranju.
Še slikca kako izgleda: