Citat:
Uporabnik oval pravi:
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz
A kje mogoče piše, kolikšen je zakonsko predpisan čas v katerm ti lahko pošlejo kazen za prekršek?
Kazen ti morajo poslat v dveh letih, prekršek pa zastara mislim da v štirih letih.
Ko se gre za kasiranje, zadeva zastara kasneje, kot če bi nekoga npr, oropal, huje poškodoval.... [censored] ga, napačno parkiranje država smatra za hud prekršek, z dolgim zastaralnim rokom, pa še v arestu lahko pristaneš če ne plačaš.
ti tako lažeš, da že sam sebi vrjameš. daj vsaj enkrat podaj kakšna trdna dejstva ne pa samo neko brezvezno natolcevanje. to se seveda nanaša na to tvojo nebulozo o zastaralnih rokih seveda, da ne boš poskušal užaljeno obračati mojih besed.
kamela213, prosim te za malo strpnosti. Beseda LAŽ ni na mestu. Predlagam ti, da se synthmanu opravičiš.
Morda je navedba synthmana točna morda ni. Ko pa berem, da zastarajo celo kriminalna dejanja pedofilov, tajkunov in še kaj zaradi kratkega zastarajnega roka, pa sem zgrožen nad tvojo ošabnostjo.
Prepričan sem, da citat, ob katerega si se spotaknil, ni laž. O tem, da je točen ali ne, pa ne bi razpravljal. Toliko o tvoji nebulozi.
Prlek, ki je spil vso lozo in pogledal v stekenico, je tudi rekel: nebuloze.