Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tako je. Kranjski redarji so po zadnjem paketu pošiljanja (zapoznelih) položnic ugotovili, da je med tistimi, ki so dobili položnice za prehitro vožnjo kar nekaj takih brez veljavnega vozniškega dovoljenja. In bodo dobili tudi kazni za vožnjo brez vozniške.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
To da si ti bil brez izpita (bil pa lastnik vozila) pomeni le da si v dvojnem prekrsku - bil prehiter in se voznja brez izpita.![]()
Al so tudi res vozili brez ali niso jih pa preveč ne briga, važno da bodo pokasirali.
Nekateri še dobivajo iz meseca maja 2010.Citat:
Uporabnik softi pravi:
kakrkoli že, sedaj se tala marec tega leta.
Citat:
Uporabnik sqjam pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tako je. Kranjski redarji so po zadnjem paketu pošiljanja (zapoznelih) položnic ugotovili, da je med tistimi, ki so dobili položnice za prehitro vožnjo kar nekaj takih brez veljavnega vozniškega dovoljenja. In bodo dobili tudi kazni za vožnjo brez vozniške.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
To da si ti bil brez izpita (bil pa lastnik vozila) pomeni le da si v dvojnem prekrsku - bil prehiter in se voznja brez izpita.![]()
Al so tudi res vozili brez ali niso jih pa preveč ne briga, važno da bodo pokasirali.
Pred časom je mat dobila dopis, da je bil z avtom (ki je pisan nanjo) storjen prekršek in glede na to, da nima izpita naj pove kdo ga je vozil![]()
Vozil sem seveda jst in smo to tudi napisali. Seveda bi v vsakem primeru nekdo plačal.
Malo si se zatipkal. 12800 glob je. Mogoče pa bodo lahko garaže v Stožicah dokončali.
Citat:
Zavzemamo se
da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto. Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.
Ne skrbi, bodo že našli načine, da bodo tud tebi pobrali denar.Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Kot sem že napisal jaz sem si samo tole stran pogledal, kjer ozaveščajo mlade pa vem da ne bom vozil hitro![]()